Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Ok, de ez a tervezett leakciózás megint más tészta, mint az elárazott termékek. Gondolom az Ipad-et nem szándékos 90%-os akcióban vetted.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Drughi
addikt
válasz Digitalpimp #5651 üzenetére
Az elárazás volt valóban.
Raktárba volt, csütörtöktől kezdődő akcióban lett volna 79.990FT, viszont elbaszták az árát szerdán. Nyilván meg vol tiltva, hogy kikerüljön, mégis landolt 2db a család kosarábaAz elárazások nagy része szándékos, pontosabban a cayg folyamat része. Csak sok cucc nem kerül ki az eladótérbe 30-50%-osan, csak később.
Hidd el a színfalak mögött sok minden van.
Adtam el úgy műszaki cikket, hogy a termék még a tescoba volt eldugva...Persze ez régen volt, azóta szigorítottak, nem is érte meg ott maradni
-
bul07
nagyúr
Ma voltunk vásárolni és ránéztem erre a Penny ajánlatra
Csütörtökig él mégMég nem kóstoltam meg de ránézésre és fogásra jó lesz
Nem vizes nincs a csomagoláson belül víz és zsír se sok van rajta és jó kemény is csomagoláson keresztül
És a szavatossága is jó hosszú 4hó valameddig
És ugye ez 200gHa beválik és kapható lesz, szerintem még rendes áron is megérheti
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SUPREME7
addikt
Fuzetea 1.5l - 185 Ft
Coca-Cola Zero 1.75l - 199Ft[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Csütörtöktől a Lidlben 250Ft.
A Pennyben 15-féle lesz, de csak hétvégén (20-21) és 280Ft. -
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #5661 üzenetére
Az akciós újságban ennyit írnak. Van több is mint 15 fajta. Persze biztos nem mindenhol lesz ilyen bő kínálat.
A Lidnél "csak" 10 féle lesz.
-
Kaba
veterán
válasz Mr.Csizmás #5661 üzenetére
A Penny így hirdeti.Jelenleg aktuálisan 12 féle van forgalomban.Összesen több mint 20 féle volt korábban.Lehet a Penynél még van a már " kifutott" ízváltozatból is.
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #5654 üzenetére
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Top cat
addikt
válasz MittuDomain_ #5666 üzenetére
A vonalkódból is kiderül, 380=Bulgária.
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #5665 üzenetére
(#5666) MittuDomain_
(#5667) Top catÉs ezek alapján mi a verdikt?
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #5669 üzenetére
Végül is ha csak sózták a füstölt húst annyira csak nem tudták eltoszni
De majd meglátom, én tojással vagy máshogy mondjuk húst göngyölni gondoltam vele
-
lord_m
senior tag
válasz AndrewBlase #5672 üzenetére
Ez országos lehet, mert Bp. Köki Tesco-ban is láttam.
-
AssAssynn
őstag
válasz AndrewBlase #5672 üzenetére
Ilyen van nekünk is. Teljesen jó, stabil. Szivacs nem a legvastagabb, de legfeljebb teszel rá valamit, ha szükséges.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SUPREME7
addikt
NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado magnum pack kávékapszula, 30db
2 890 Ft
1 599 Ft (-45% || -1 291 Ft) -
bul07
nagyúr
válasz Laca1212 #5680 üzenetére
Akkor már megért megemlíteni
.....................
Ugye lehet kapni földi mogyorót mondjuk a Tescóba
De hogy lehetne még jobbá tenni, hogy lehetne jobban megpirítani vagy pörkölniRégen sokkal jobb íze volt, és nem arra gondolok hogy régi lenne és nem roppanós
Hanem mintha nem lenne annyira megpirítva, fogalmazunk így, nincs olyan jó ízeÚgy kellene mint a szotyit?
-
nyikszi
őstag
Ezt bezzeg hogy elsunnyogja a telekom Ráadásul az előfizetőket le se sz@rják, ezt soha nem fogom megérteni. Mindegy, amint a digi kiépíti a normális mobil hálózatát tiplizek a telekomtól a francba, ha nekik ez kell, csak csinálják.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
veterán
válasz nyikszi #5682 üzenetére
Én vettem egy előfizut, amit még nem is használtam, de habi 1k-val nem halok bele, és remélem, hogy később felfut majd. Most viszont út közben alkalmatlan a telefonálásra. Emellett van céges telenor és saját telekom. Út közben nem jó a Digi, de ahova megérkezek, ott mindig jó volt (oké, Győr, Móvár, Zeg, Kanizsa, Pápa, Veszprém, szóval nem faluvégi helyekre helyekre megyek)
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
bul07
nagyúr
válasz Laca1212 #5680 üzenetére
Ma este én is tesztelni fogom ha minden igaz
Vettem minap hamburger bucit sütök pár nuggets-et meg sütök ebből a sonkából és azt fogom beletenni, meg zöldségeket
(hamburger húst én nem eszek kiszagolom a tehén szagot meg az ízét, igen fejős tehén ami vágóhídra kerül)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Laca1212 #5689 üzenetére
Nem tudom hogy állandó e
Ha jó lesz akkor szerintem még a 399 árát is megérheti( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lord_m
senior tag
válasz Soulfly842 #5695 üzenetére
A proscutto pont ajánlott volt itt, azzal nincs gond, a Bulgáriában összeállított készítményekkel annál inkább.
MADcat: Mármint a húskészítményt dobtad ki, remélem.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
Korábban, már ellőtték ezt a poént.
Nem figyelsz?És a szomszéd kutyája volt, egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest