Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
A NetPincér milyen értéktől hoz kaját a mekiből? Amiért még plusz fizetni is kell. Van rá valami kupon?
A burger king kuponjai sem élnek a NetPincéren igaz?
Bajban vagyok, holnap a gyerekeim egy része a mekiből enne , a másik része még burger kingből. Csak ezek odébb vannak egymástól. Lehet inkább autókázok. -
pohár
félisten
-
hunaqua
addikt
Cseh sör akciót nem tudtok most valahol. Párkány sajnos nem játszik mostanában.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
törölt tag
Philips Sonic care-hez hol vesztek fejet?
Na majd figyelemmel követem.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kis ajánlás hátha elkerültétek
Retro cucc, mikkor eszem mindig a gyermekkorom jut eszembe
Tesco, Penny és néha Lidl-be is szokott lenni
Most a Penny-be vettem 299Ft/doboz
Ét csokis is van[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
Szörnyen néz ki ez a tejes-edition. A hideg is kirázott. Szoktunk mi is venni, de szigorúan csak a (nekünk?) klasszikust
Bár a múltkor fogtam ki mandulás étbevonós limitált szériást is. nekem az is tetszett, de hosszú távon csak a klasszik'
(bal oldalt az első)
[link][ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #5511 üzenetére
Az almás is finom.
-
bugizozi
őstag
Diablo mogyoró és fehércsokoládé krém hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel 350 g
1896 Fthelyett 1299 FtNem olcsó de mi nagyon szeretjük és nincs tele cukorral. Ha akciós akkor ennyi szokott lenni kb, olcsóbban még nem láttam.
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bul07
nagyúr
Penny 11-től
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
Csütörtöktől Desira vaj jó áron lesz Aldiban.
link„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
Mi legutóbb vettünk vagy 10db-ot
Akik akcióra várnak azoknak aztán mindegy hogy nem 10-et hanem mondjuk 12-őt kell venni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Ciccuka #5521 üzenetére
áfával együtt 1496 ft/kg? prémium minőség várós ne csak paréjkodjak:
katalógusban nem találtam, de a mediterrán/alpesi téglalap alakú szalámi isteni. igaz 750ft/10dkg, de az íze kárpótol és kevesebb is elég belőle.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Soulfly842
addikt
Válogatós egy macska vagy te.
Pedig van, aki - szörnyűt fogok mondani - a párizsit is szereti.
Én is inkább a száraz szalámikat preferálom, amit a pick gyárt olyat szoktam ált. azokat szoktam preferálni (aldi/lidl).
A zasszonypajtás viszont megeszi a párizsikat is (sőt, szereti).
Korábban volt sertéspárizsi a Lidl-ben, aminek nagyon visszaesett a színvonala szerintem (hiába továbbra is a pick gyártja), utána átálltam a szintén Merian Foods-os párizsire (sajtos, zöldséges). Sokáig rendben is volt ennek a színvonala - elvétve ettem is belőle - de utóbbi időben mintha az is változott volna egy kicsit.
Valakinek van megfelelő alternatívája Párizsire? Elsősorban baromfi érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #5523 üzenetére
párizsiRE? nincs. Sosem volt alternatíva annak fogyasztása, csak elvétve, amikor ukrán és szlovák büfék deepfryolják hamburgerhús álnéven, de úgy sem finom.
-
MODERÁTOR
Nekem a Pick sajátja bevált. Gyerekek is szeretik. Igaz nem olcsó.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
krizmo_
addikt
Teszt: melyik a legfinomabb bolti párizsi?
Én a Lidls Dulanot szeretem, magas a hústartalma, alacsony a zsírtartalma, nincs benne mindenféle ízfokozó és társai... -
Mr.Csizmás
Topikgazda
neem, szeretem az ilyen turista bigyókat is, főleg friss zöldségekkel, csak tikkelést kapok a lowcost hústartalom és magas szója és egyéb ballaszt tartalomtól.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Mr.Csizmás #5527 üzenetére
Az olcsóbb cuccokban még csak nem is szója van, mert az is már drága azokba, hanem valami vízmegkötő műsz.r.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Fecogame
veterán
Van most valahonnan (Tesco/Spar/CBA/Auchan) ingyenes szállítás kupon? Rendelnénk nagyobb mennyiségben üdítőt/vizet, hogy ne nekünk kelljen felhozni
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Mr.Csizmás #5531 üzenetére
+1. Ha valami nem fogy el még vissza is veszik.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #5531 üzenetére
Ilyenek léteznek még? Hogy lehet őket megtalálni?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz PainKiller13 #5533 üzenetére
Helyi (falusi) telefonkonyv[fuzet] elso oldalain szoktak hirdetni magukat.
-
Zeki
nagyúr
válasz PainKiller13 #5533 üzenetére
Google. :)
-
Skillet
addikt
Babszappan adagolós téma. Hátha innen kevésbé lesz kinézve.
A hozzászólásom konkrét előzménye
KATTHa nem a hab más, akkor nyilván nem kell videó. Értem amit írsz! Korábban írtam már, hogy az adott szappanhoz neked kell kitalálni az arányt! Ne ragaszkodj az 1:5 arányhoz!
Egy átlag kézmosáshoz mondjuk wc-zés után, étkezés előtt, étkezés után stb stb simán elég egy adag 1:5 arányú dove. Ha az embernek retkes a keze, akkor többször kell adagolni. Ennyi. A Lidl saját márkája a Cien, nem clien, ha jól tudom.
A habszappanos kézmosáshoz pl ajánlatos a kevés víz. Egyik kezedet alig bevizezed, a másikba mehet szárazon a habszappan.
Ha kicsit utánaszámolsz, aránytól függően 0.3ml szappan kerül a kezedre. Ehhez jó minőségű szappanra van szükséged. Mármint, hogy ez a kis mennyiség érzésre is rendesen tisztítson. Illetve még az sem biztos, hogy egy drága szappannal meglesz az érzés. Olyan szappan kell hozzá, aminél megvan a sikamlós érzés. (mondjuk én azokat a szapoanokat nem szeretem). Mosogatószer szerű.
Van a Lidl féle roseship vagy mi, literes, rózsás. Azt próbáld ki. De mondom, ne ragaszkodj az általam írt arányhoz!
Illetve amiből nagyon kevés is elég, az a dettol. Az automata adagolós, 250ml-es. Azt én bekevertem habszappannak.
Hogy más dettol is ugyanolyan-e, azt nem tudom. Nem szoktam venni a márkát. Csak dove van itthon.
A frosch szerintem nem jó, a nivea sem.
Illetve korábban írtad, hogy más adagolóknál inkább 1:2 körül van az arány, itt az 1:5 eléggé fura. Nem az!
Azért nem, mert más adagolóknál más az adagolt mennyiség is. Volumenre hiába nézed, ha a gramm más. Simán lehet, hogy az egyik adagoló mondjuk 0.6 vagy 0.9 grammot adagol. A lebath viszont 1.6 körül, ha jól rémlik.
Összességében amúgy biztos igaz, hogy egy gyárilag habszappan adagolónak szánt szappan jobban teljesít, mint egy folyékony szappanból kevert. De a költségeket is figyeld![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
twollah1976
őstag
A heten csutortoktol akciosak a Tandil mososzerek az Aldiban.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
gyapo11
őstag
válasz Skillet #5536 üzenetére
Mi a jó a habként adagolásban? Mivel én szilárd szappant használok, nem tudom hogy megy a folyékony szappan adagolása. A kézzel nyomóssal gondolom bármilyen kis adag is kinyomható, azzal lehet spórolni, viszont a koszos kezemmel kell megnyomni. Az érintésmentes automata adagoló viszont egy vagy kétféle adagot tud. Ezzel lehet spórolni a kézi adagoláshoz képest? A habosítás nem spórol, mert kézi adagolóba is lehet tenni vízzel higítottat. Mérte már valaki a szappan súlyát és hogy egy kézmosás mennyit használ el? Mennyibe kerül egy kézmosás folyékony szappannal és szilárddal?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
spileraaa
senior tag
Skillet közben megelőzött most vettem eszre
na ez gyors volt 5 nap alatt meg is jött
Simpleway 3pcs 300ml Hand Sanitizer Refill Liquid Soap
kipróbáltam és ezzel ezerszer jobb habot állít elő mint amit kevertem 1:5 arányban lehet a Lidl-es Clien folyékony szappan túl gyenge hozzá
majd kipróbálom dove-al isa hab kb mind2 majdnem egyforma hanem amikor elkezdem mosni a kezemet vele akkor a Clienes megadja magát vagy nem is tudom hogy írjam hogy érthető legyen vagyis használat közben van a különbség emiatt abból kell 2 maximális adag ennél pedig elég majdnem a kisebbik adag egyszer (mondjuk maxra raktam de úgy egyszer még talán sok is belőle)
5 nap alatt a tartály félig ki ürült olyan sok kellet a Clien-es keverékből
és a tisztító hatása is sokkal hatékonyabb jobban leviszi a koszt mint a Clienesela 2 videó:
Simpleway
Clien
( most pontosan 1:5 aranyban volt keverve)
de ahogy írtam a hab különbsége csak használat közben érződik jobban
szerintem a dove is jobb lesz mert régebben használtam folyékony szappant belőle (csak nagyon drága) és sokkal jobban habzott mint a Clienezzel használom
New Lebath touchless sensor automatic foam soapjól felcsaptak az arat én 29$ rendeltem
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Digitalpimp
senior tag
válasz gyapo11 #5539 üzenetére
Nekem olyan adagolóm van, aminek 5, vagy 6 fokozata van. Ebbe jó minőségű Brilliance [link] szappan van, nagyon szuper a tisztító hatása. Ezt használom mikor igazán koszos a kezem. Meg van mellette egy kézi nyomós habszappan adagoló, azzal megy a többi kézmosás. Nekem így sokáig tart mindkettő, a habszappanhoz Rossmanos, meg Pennys szappant szoktam bekeverni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
őstag
válasz Digitalpimp #5541 üzenetére
-
Skillet
addikt
válasz gyapo11 #5539 üzenetére
A spórolós része is megvan a dolognak.... szerintem, de mi a legelején nem abból indultunk ki.
A fiam pici volt még, amikor elkezdtük a habszappan témát, hogy rávegyük a kézmosásra. Először valami mackós, majd hipp kacsás sima pumpás habszappanadagolója volt, talán rossmannból.
Jópofa volt. Ennyi.
A sima pumpás folyékony szappanunk iszonyat gyorsan fogyott. Kiderült, hogy kb 2ml-t tol ki egy adagnak. Az rengeteg. Már csak a folyamatos utántöltések miatt is kivoltunk tőle.
Mi is elkezdtük a habszappanozást. Aztán talán YouTube - on láttam, hogy sima folyékony szappant ha hígít az ember, az is tud habszappan adagolóban működni.
Még mindig könyörögni kellett a kölyöknek, hogy mosson kezet. Akkor jött az automata habszappan adagoló. Hátha viccesnek tartja és könnyebben rávehető a mancs mosásra. Ez volt a Lidl féle, ami egy kalap kaki volt.
Innen meg már elindult a lavina... (ez már az én saram, mert elkapott a lendület ) Xiaowei, lebath, Mijia, stb stb. Most épp egy mágneses töltésű lebath van. Ez eddig a legtutibb. Egyrészt li-ion tölthető. Szóval nem kell ceruza elemeket használni. 450ml-es a tartálya, ami nagynak számít. Nem kezd végtelen adagolásba, ha habos lesz a szenzor. Két adagot is tud. Nem feltétlenül tolja ki a teljes adagot, mert ha közben elveszed a kezed, leáll az adagolás.
Erre semelyik másik nálunk járt adagoló sem volt képes.
Igen, lemértem az adagok súlyát. Mert fura volt, hogy volumenre némelyik adagoló eléggé nagy adagot nyom ki, mégis emelni kell a szappan víz arányon, mert nem eléggé szappanos. Azok levegősebb szappant csinálnak.
Szóval a Lebath nagy adagja kb 1.7gramm habot tol ki. Most pontosan nem tudom, mert nem találom a papírt, ahova leírtam, de le tudom mérni újra, azon nem múlik.
Szóval ez eléggé sok. (A xiaowei kis adagja 0.6, a nagy adagja pedig 0.9 gramm volt. )
1:5 aránynál ez kb 0.3ml szappant jelent.
1:4 aránynál mondjuk 0.35ml.
Használtunk nemrég egy automata dettol szappanadagolót. 4-en vagyunk. Nagyjából 3 nap alatt fogyott el belőle a 250ml. Egyébként az még istenes, mert "csak" 1ml szappant adagol egy adagnak.
De így is horror volt. Szóval szerintem igen. Habszappan adagolóval sokkal kevesebb szappan fogy. Némelyik pumpáshoz képest, ami 2ml-t a kezedbe tol, eléggé nagy a különbség. De az 1ml-t adagoló dettolhoz képest is nagyjából harmada.
A sima szappant én passzolom. Mi azt nem szeretnénk használni. Az olcsóbb folyékonyoktól (pl balea) gyakran száradt a kezünk (egyébként a dettoltól is), a dove bevált.
A frosch büdös volt. Vagyis, nekünk nem jött be.
Kimondottan habszappan löttyöt nem valószínű, hogy fogunk venni. Pont a fentiek miatt. Érzékeny a kezünk.
Asszony munkahelyén is volt anno valami ilyesmi, ki is nyúvadt a keze. Meg az a vonal nem igazán jön be nekünk. Sikamlós cucc, nekünk inkább ez a krémesebb szappan jön be.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bul07
nagyúr
Én Dettol-t töltögetem, olyan 2hetettente
És hogy mivel, hát ami van itthon
Lidl, Tesco, Auchan, olcsóbb fajtáktól kezdve vettem már Palmolive szappant is ami nem volt jó bele mert túl sűrű volt keveset és nehezen tudott magából kipréselniAmúgy amit szívesen veszek és évek óta használjuk az a Auchanba Jade folyékony krémszappan, [link] ezt , vagy [link]ezt, másik két verzió nem jön be
............................
Amúgy jöttem megint egy ajánlóval is
Most nemrég akciós volt és rápróbáltam
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Jaja, ez a macis keksz rohadt jó, kb egyedül be tudnék törölni egy ilyen tálcával.
[link] Az utolsó oldalon az a töltött keksz is 10/10, bár kár hogy 3 szintes, túl sok egy harapásra, ha sima szendvicses lenne csak sokkal jobb lenne
[link] meg van ez a 3., az a karamellás Obsession is rohadt jó, kb régen volt a Chokito, arra hasonlít. Csak vigyázni kell vele, beleragad a fogakba
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
8
senior tag
hú a chokito-t vissza kéne hozni
#5547 bul07
ezt kipróbálom, a keksz+csoki mindig bejön, bár inkább külön szoktam megvenni és diy magamnak kombinálom.
pl ez e kettő brutál jó együtt: (persze nem a spórolós topikba való)[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
3szintes töltött nekem egy kicsit túl kakaós
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest