Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Visszaolvastam két oldalt, de nem találtam: Van valahol Dolce Gusto kapszula akció?Köszi!
-
arcsin
senior tag
válasz
headhunter #5097 üzenetére
Lescolton aliról, eu raktárból jóval olcsóbb, mint az emagon pld.
-
Ciccuka
veterán
-
válasz
Mr.Csizmás #5094 üzenetére
Ami ragad ráadásul..
-
803phw
csendes tag
válasz
stickermajom #5088 üzenetére
ettől nehezen tudna
-
8
senior tag
Lézeres vagy ledes szőrtenítés. Nagyszerűen működik szakállra, bajúszra is. Szalonokban megcsinálják, vagy nézzél egy jó villanós szőrtelenítőt (akciókban 50-től már nagyon jók vannak, vagy használtan), és fél év alatt 4-5x 10 perc kezeléssel babapopsi lesz az arcodból. Arra kell figyelni, hogy kezelés után két hétig csak 30as faktorú védelemmel lekenve érje a nap de legjobb ha egyáltalán nem éri. Viszont most a maszkkal ez úgyis kisebb tényező.
Utána még fél évig kell utánkövetni, az esetlegesen mégis visszanövő kósza szálakra rávillantani.
Egyébként ha nem akarod teljesen kiirtani, a villantással akkor is sokkal gyengébbé lehet tenni a szőrszálakat. -
803phw
csendes tag
Skybaby energiaital 0.25l dobozos, többféle 39 Ft!
Itt : Cba Remiz Üllői út és Erzsébet Áruház Kossuth L. u., jan. 7-től - 17-ig. A Bitter nagyon jó, qrva sokat megittam belőle, a Cool is egészen kúl.
Két éve még 200 körül volt az ára, azóta szépen beesett -
Heti 1 borotválkozással én a Philips Oneblade-et használom. Mivel ritkán borotválkozom, nincs igényem, hogy heti egyszer kb. 3 órán át tükörsima arcom legyen, így ez tökéletes. Lenyírja teljesen egyébként, bármekkora. Ha nagyon nagy, akkor először a feltéttel 2,5 milisre, aztán nélküle nullára. Már lassan 1 éve használom a “pengét” rajta. Mivel két oldala van, még bírni fogja. Nem volt még ennél jobb dolgom, mióta megvan. Ha néha kedvem van, még nyírhatok valami formát is. Mondjuk akkor az asszony mindig visszaküld, hogy ne viccelődjek.
-
bul07
nagyúr
(#5080) tope
Meggyőztettek nem veszek
Borotválkozásra
Ha tudnám hogy nem nő ki újra bevállalnám a gyantát
Én úgy utálok borotválkozni hogy nem igaz..........
(#5082) csabex2007
Én megszabadultam az Erste telefonos alkalmazástól
Feltettem erre automatikusan megszüntette a sms-es belépést
Én legtöbbet számítógépen bankozok és bohóckodhattam pluszban az app-ban is hogy be tudjak lépni, olvassak be kódot vagy nyomkodjam hogy végre elküldje a sms-t
Hát míg nem lehet választani hogy marad a régi módon hogy egyből sms vagy ilyen olyan app-os marhaság én addig vissza nem rakom a telefonomraMikkor töröltem az app-ot jó pár napig be se tudtam lépni mert nem jött sms a belépéshez, második hívásnál a második ügyintéző tudott valamit bütykölni hogy újra megjöjjenek a sms-ek
-
cd930
senior tag
válasz
kormoskandur #5081 üzenetére
Mindjárt kiküldenek bennünket borotva témában
Bő 25 éve Philishave-et használok, a harmadikat koptatom, az összköltségem rájuk ~30 ezer Ft volt. Nekem ez a bestbuy. Emellett se hab, se after shave nem szükségeltetik.
Ugyan nem eredményez tökéletes simaságot, de félálomban is megy a borotválkozás, nem vágja meg magát az ember.
Előtte sokszor összekaszaboltam magam, mert a bőröm igen egyenetlen volt. -
kormoskandur
tag
én hetente philips 3 fejes villannyal lehúzom a nagyját, gilette 3 pengéssel a többit
se tonic/hab/shave semmi, csak forró víz.az előző philips 3 fejes villanyborotva kb. 18 évig húzta, aztán behalt: a tápkábel műanyag részei lebomlottak, leperegtek, még jó hogy csak kisfesz volt rajtuk, majd beszakadt a mikrokapcsolós panel
-
KTU
addikt
Ne vegyél ilyet.
Vettem, beleszorul a szőr a pengék közé, nem viszi ki a csapból folyó víz, mikor az arcodhoz emeled szúrja az arcodat.
Tényleg a legalja.
A linkelt Wilkinson Xtreme 3 sokkal jobb.Barion-nal nincs gond, több fiókunk van több éve, céges is (bár ezt még nem hitelesítettem, közjegyzőhöz kell menni stb. így ennek korlátozott a használhatósága) igazából tartalékféle, de ahol lehet használom, Revolut, TW., Curve, stb. mellett.
-
bul07
nagyúr
válasz
SyMbioTe #5077 üzenetére
Akkor jó, mert amúgy mindig kér sms-t az ilyen netes fizetéseknél
Csak ugye én nem ismerem ezt a Barion izét és csak úgy csak kártya adatokkal lehet fizetni, hát nem biztató
De úgyis lejár a kártyám 4hóba jön majd az új, így max addig tudnak mit kezdeni a mostani kártyaadatokkal
-
bul07
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #5073 üzenetére
Valahogy nem hiányzik a magas lóról való kioktatás
, mert gondolom ugyan az megy ott is mint a kávés, hangszórós, egyéb ilyen helyeken, csak a drága a jó, aki olcsót akar venni az le van nézve
Persze nem rád és az itteni tálalgásra gondolok, mert itt más a hangulat, nem véletlenül az a neve ennek a fórumnak ami
(#5074) Digitalpimp
Fú a hagyományossal nem tudok borotválkozni, igazi vérfürdőt rendezek vele
, még így 40évesen is
.............................
Más van itt esetleg Erste bank, Visa kártyával
Most rendeltem egy tonert a toptoner.hu oldalról
Gondom hogy kártyás fizetésnél Barion keresztül ment a fizetés
És nem kért sms-es hitelesítést az Erste vásárlásról, na már most nekem ilyen sms-es hitelesítés már nagyon régóta megvan ha közvetlenül kártyával fizetekBiztonságos ez a Barion fizetés?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ha hosszabb, nullásgéppel megalapozom, home office alatt volt hogy egy hétig elfelejtettem, úgyhogy a zümmögőssel letoltam a nagyját, utána már ment a dm sajátmárkás flexi.
-
Top cat
addikt
válasz
Dluinet #5069 üzenetére
Itt csak 2700 a 12db-os.
Te ezt használod?
Én Gillette Sensor Excel-t. Ahhoz 5 db penge, több mint 3k. De az eddig próbált eldobhatók hozzá képest, a fasorban sincsenek. -
bul07
nagyúr
válasz
Dluinet #5069 üzenetére
Biztos hogy nem bírna annyit erős a szakállam amúgy
Meg ahogy nézem sűrűn is vannak a pengék, tűvel piszkáljam ki a pengék közülPróbáltam ilyen cserélhetős fejeseket 3-4pengéseket márkásat azok se bírtak 5-6 hétnél többet, el is tömődtek meg az a géles csík foszlott mállott
Meg nem is tartom higiénikusnak hónapokig használni az ilyen fejeket, mert rendszeresen véresre borotválkozokTehát mindenképp úgy számolok hogy 5-6 hetente kidobom
-
bul07
nagyúr
Ilyen borotvát nem használ valamelyikőtök?
Én ilyen egyszerű Gillette 2([link]) borotvát használok, kb 6naponta borotválkozok így nem borostát kell vinnie hanem hosszabbat és az ilyen sok pengés izék se perc alatt eltömődnek, ez az egyszerű meg nem , és ez is kibír 5-6 alkalmat így kicsivel több mint egy hónapig elég egy
Tehát a kérdés az hogy majdnem szakállal mire képes, eltömődik e könnyen a pengék köze?
-
válasz
Gézengúz #5062 üzenetére
Köszi, holnap ha még találok bevásárlok párat
Erről jut eszembe, hogy a tavalyi nyereményjátékon nyertem az egyik kóddal egy törölközőt, amit a mai napig sem kaptam meg. Ugye azt írták, hogy a promóció lejárta után 3 hónap áll a rendelkezésükre a kiküldéshez, de azt sem sikerült abszolválniuk
Ma felvettem a kapcsolatot velük, aztán kiderült, hogy nem vagyok egyedül és a GLS lehet a ludas... Na de a három hónap alatt hogy ne írjanak rám és ne kérdezzék meg, hogy mi a helyzet... No comment
Tény és való, hogy a szervező cég a ludas, na de akkor is...
-
twollah1976
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5056 üzenetére
Nem szeretem.
-
rushty
őstag
válasz
Soulfly842 #5063 üzenetére
Egy bárhol kapható Rollynak [link] pl gagyi a csokija.
-
Gézengúz
addikt
Nagy túró rudi (pöttyös) Aldi.
80Ft. -
Soulfly842
addikt
-
Top cat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5058 üzenetére
Úgy látszik nem egyforma az árukészlet mindenhol.
Régen volt ilyen M&M's klón. Felénk már ilyen sincs jó ideje.
-
Top cat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5052 üzenetére
Ilyent még nem is láttam a Lidlben. Mi pénz ez és milyen súlyú?
-
rushty
őstag
Jaj ne, megkívánja itt az ember a nyulbogyokat.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #5053 üzenetére
Enni kell bammeg, azt lehet ledolgozni!
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5052 üzenetére
Újévi fogadalmak után négy nappal ilyenekkel jönni??? Nóóóóórmális?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #5051 üzenetére
akkor a Lidl-es kinder Schoko Bons klónt nem láttad jönni
(minden nassolós topiclakónak ajánlom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest