- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MittuDomain_ #6148 üzenetére
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Soulfly842 #6138 üzenetére
Na ha ezt Kalandor is olvassa!
-
erdey_a
addikt
válasz
#49155328 #6143 üzenetére
az olaj lesz a ludas, ahogy mondod. az utóbbi időben a legtöbb "sütőben is süthető", tehát gyárilag olajos krumplinak a sütés elején (én air fryerben sütöm) fura szaga van.
de elmúlik és finom lesz.
aldis, lidlis, cba-ban vett noname krumpli és a family frostos is ilyen -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #6138 üzenetére
Rohadt, mint a hulla?
Mert már nem tudom kinek mi a favorit. -
Soulfly842
addikt
Új termék a lidl-ben. Kalandor szalámi, 500g-os; 100g termék, 101g sertéshús.
A Pick gyártja
Van csemege és paprikás is. Elsőnek a csemegésből vettem, szerintem rohadt finom
Ez most viszi a prímet nálam.
~1200 felett volt vmennyivel
-
bul07
nagyúr
Van ugye a Lidl-be meg a Penny-be is ez a 2.5Kg fagyasztott hasábburgonya
Ti nem vettetek észre mostanában minőség romlást?
Február végén március elején vettünk vagy 2 zacskóval, azokba rettentő sok apró volt, most egy hete vettem megint ebben meg rettentő sok a fekete részes(rohadás) de tényleg szinte minden második vagy harmadik szálon van ilyen fekete folt és már nem csak a végein
Nem értem, eddigi években ilyen nem volt pedig akkor is volt tavasz ugye hogy tárolni kell, ha tárolás miatt van akkor ezután milyen lesz a minősége
Vagy most felvásárolták a silány minőséget is és abból gyártják -
bul07
nagyúr
válasz
Ciccuka #6127 üzenetére
Olaj-ról az olajos fórumba
[link]
id
Pl a megfelelő receptura esetén az 504/507 specifikációs olajat előállítani többe kerül, mint amennyiért a Mannolt itthon kapni lehet. Ezért a Verification of Lubricant Specifications eljárást indított ellenük.Fagyállóról is ott olvastam de átlinkelés volt a Suzukiból
[link]
Előre kevert fagyálló aminek -30 kellet volna lenni mérés szerint -6, ez nagyon nem elfogadhatóMás termékük minősége meg beszélgetésben jött fel ezután, azt tuti nem találom meg
-
SUPREME7
őstag
válasz
s7evcsenko #6123 üzenetére
Pff
Vicc. Nekünk hozták féláron. Ma pont nem posztolták, de hetek óta minden kedden facebookon kirakták, és csak az Újpesti pizzéria van a kivételek között.
-
Louro
őstag
válasz
twollah1976 #6121 üzenetére
Tényleg nem sikerült igazán vonzóra a kép
-
twollah1976
őstag
Engem inkabb a dioszenre emlekeztet, mint egy sutire.
Bar a szenben nincs gluten, szoval akkorat nem loditanak.
-
SUPREME7
őstag
válasz
s7evcsenko #6117 üzenetére
Egy telefont megér. Diszpécser nem mondta, hogy étteremhez lenne kötve.
-
SUPREME7
őstag
Pizzaking - nél torkos kedd van, 1050Ft a 32cm-es Prémium pizzák. Telefonon kell rendelni mert bár a webshopban az étlapon ott a kedvezmény, de kosárba már rendes áron rakja. Netpincéren is teljes áron hozza.
-
törölt tag
válasz
PainKiller13 #6114 üzenetére
Olaj keverékek + széndioxid, ennyi.
-
Digitalpimp
senior tag
Anno, mikor Gabkó kezdte a csilizést (GabKo chili) volt egy Gabasco nevű terméke, meg a dizájn is hasonlított a Tabasco címkéjére. (Az előállított mennyiség pár 10 üveg volt.)
Amerikából kapott a Tabascotól felszólító levelet, hogy nem igazán kellene ilyen megtévesztő nevet és címkét használnia. [link]
Ha ebből indulok ki, akkor a W5 40 is eléggé megtévesztő. -
zoli03
őstag
Nem tudom, hogy miért undorító/megtévesztő stb dolog a termék megjelenése. A többi lidles W5 terméknek is ilyen a kinézete, sárga ferde csíkon van a felirat. Legalább annyira hasonlít azokra, mint a WD-40-re. Aki ezt összekeveri a WD-40-nel, az bármilyen kék flakont levenne a polcról, méterekről látszik, hogy más termék.
-
123xyz
aktív tag
válasz
AssAssynn #6104 üzenetére
Szerintem ennyire azért nem fekete-fehér a történet, mert itt a W5 a márka neve, és ezzel a márkanévvel elég széles termékkínálata van a Lidl-nek. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem lehet megtévesztő ez a konkrét eset, de szvsz nem tűnik szabálytalannak, és rossz szándékot (másolás vagy szándékos átverés) sem érzek mögötte. Egyszerűen a "multifunkcionális olaj" nem mond sokat a többségnek, míg a WD-40 igen, így el tudom képzelni, hogy a csomagolásra tett 40-es jelöléssel akarták segíteni a vásárlót, hogy pontosan mire is szolgál ez a termék.
(De azért aki nem tudja elolvasni, hogy ez W5, nem pedig WD, és összekeveri, az így járt
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Fotó állvány eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest