Új hozzászólás Aktív témák

• stoon

addikt

válasz Ijk #78292 üzenetére

Szerintem nem lenne a sorozatokkal baj....DE sokszor sz@rt akarnak letolni az emberek torkán szemén!
    abban abszolúté egyetértünk ,hogy már csak kb star trek-kes idegeneket csinálnak, pedig van sok faj a SW történetében akik beillenének akár sorozatban is, nekem a mandalori eléggé bejött, bár a végére tényleg elmúlt a "varázs" ! túltolták cukifaktorral stb.! Mindenki az Andortól van elájulva , pedig szerintem sz.r. és mivel ott a "poént" már lelőtték szerintem felesleges IS, és én tényleg drukkoltam az ásokának de ott szerintem Rosario Dawson kisasszony nem igazán játszotta el a karaktert rendesen ,mindig csak a börhemes mimikák :DDD kb semmit nem tesz a sorozathoz hozzá , és mintha nem is igazán róla szólna a sorozat , pedig a cím az ő nevét viseli . ergo várhatná az ember joggal hogy róla szóljon ne a többi abszolút szinészi tehetséget nélkülöző mellékszereplőkről . lássuk boba felejthető bár volt néhány jó kis nosztalgia faktor, de simán felejtehtő. lássuk obi: elég gyenge, frusztrált ,semmitmondó,ott talán a véder párbaj hozta fel az abszolút halálból , de még igy IS értékelhetetlen. és könyörgöm az akolitus Yodával és Darth Plagueis-el akartak több évadot kicsikarni, az amúgy kusza, mindennek elentmodó, gagyi sorozatból???? szeretém ha végre elszakadna a saga a skywoker és palpi vonaltól de mindíg visszatérnek mint bórjú a tőgyre...de szerintem lehetne jó sorozatot összehozi/uk csak akarni kéne és tényleg ennél jobb írot/kat és rendezőt/ket találni akik elhivatottak és többnyire "fanok" is .

írták már itt páran ,a régi köztársaságot , ami alapvetően jó választás lenne ,de nem úgy ahogy ők csinálták/ják! pedig mennyi lehetőség rejlik benne, de csak maszlagot kapunk.... nem tudnak elszakadni a "tehén tőgyétől" :O

pedig egy jó kis sithek vs jedik csatának örülnék és szerintem a nép is ... mint pl :ez

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

Új hozzászólás Aktív témák