-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
grizlisandor #60948 üzenetére
azért valjuk be a kereszténység is kb erre épül igen én is várom már Picard kicsit furin elüt a megszokottól, de talán pont ez benne a plusz, az Enterprise ,bírom a szereplőket ,de szerintem el kéne engedni az Enterprise-t, és inkább egy másik csapat/hajó "életpályája" lehet jobb lenne, nehogy SW jelleggel elcséplödjön, minden esetre város természetesen!
-
Sonja
nagyúr
Valki megnézte a The Cuphead Show!-t?
A játékot nem szeretem, de ez a trailer alapján tetszik!
-
stoon
addikt
válasz
grizlisandor #60946 üzenetére
A farkas gyermekei(Raised by Wolves) - S02E04
Most mi van?szerintem kiderült ki Sol, és gondolom nem véletlen szerezte visza Anya a szemeit.......feltételezem nem fognak kijönni egymással Discovery s04ep8-9: már eljutottam arra a szintre (én ,mint hatalmas Sci-fi rajongó) lassan hánynom kell tőle, szerintem a feka csajt már ki kellet volt rakni a p.csába, és bár nincs bajom a melegekkel, de hogy ez a sorozat arról szóljon , hogy, hogy tudunk minél több sz@rságot letolni a nagyközönség torkán.....pff, ha mellékesen a főhös lehetne bármi más nemzetiségű/faju ,nem befolyásolná a történetszálat, mint ahogy azsem hogy a főgépész meleg vagy nem.....a feka csajtól már szabályosan rosszul vagyok amikor elkezd mimikázni ,ezt egy épkézláb ember sem veszi ezt észre?..... -
grizlisandor
veterán
A farkas gyermekei(Raised by Wolves) - S02E04
Most mi van?Resident Alien S02E04
Durva társadalomkritikát fogalmaz meg.Másik űrlény jelzett vagy az ezredes asszonyságék hívja Harryt? Pam and Tommy S01E05
Nagyon durva, nagyon adom a sorozatot.
Aki még nem kezdett bele, várja meg a maradék 3 részt és dúrva darával tolja.Ray Donovan mozi
Jobban bejött, mint a Breaking Bades mozi.Jó volt látni mindenkit, de nem nagy eresztés, a történetet már az elején lehetett tudni...
Egy spinoff sorozatot megnéznék, hogy alakította ki az élet Ray Donovant és formálta Ezra. -
Fallout’ TV Series at Amazon Casts Walton Goggins
[link] -
Janaboy
Topikgazda
Raised by wolves 2x04
Elég állat rész volr, nincs gatya madzag.
-
Land
veterán
válasz
bagyulajuve #60935 üzenetére
Humoros időnként és nyomozós? Fő szál van vagy minden részben más az ügy?
k-adi: Felüdülés volt a Reacher.
-
bagyulajuve
addikt
pl én ezt szerettem:
Hap and Leonard -
Land
veterán
Tudtok ajánlani a Reacherhez hasonló időnként humoros, de alapvetően izgalmas, nyomozós sorozatot?
-
Maxxy10
addikt
The Bay 4. évad berendelve.
Transplant 3. évad berendelve.
Harlem 2. évad berendelve.
Strays 2. évad berendelve.
Cobra 3. évad berendelve.
Endeavour 9. évad berendelve.
Sort Of 2. évad berendelve.
Summer of Secrets 2. évad berendelve.
-
grizlisandor
veterán
válasz
CptAdamica #60922 üzenetére
Igen, legalább be tudom osztani, mivel két részletben kapjuk. Nem az van, hogy csak ez pörög végig, míg tart az évad.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gyuromoj #60916 üzenetére
Nem tudom mi ez a szájhúzás itt a topikban, számomra nagyon várós. Nekem tetszik ez a struktúra, hogy évadról évadra emelik a tétet és kíváncsi vagyok milyen abszurd végletekbe hajlandók elmenni a "scope"-ot illetően
Persze hangulatban az első évad veri az összeset szvsz, de a színészgárda is rendben van, a cgi is rendben van, a történet is többé-kevésbé, nem raknám a "kaszáljuk már" tömegsorozatok közé.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott az Atlanta. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott az In Treatment.
-
-
lorcsi
veterán
keresek egy sorozatot...
mostanában ment (egy éven belüli) több évados sorozat
valami oylan volt a sztori, h a maffia pénzét tisztára mosta egy ffi...és talán lelépett és eltűnt ..olasz filmsorozat lehetett
valami madár jel volt a film ikonja körül
ennyiből dereng valakinek ? -
Maxxy10
addikt
Fargo 5. évad (hivatalosan is) berendelve.
-
válasz
remi67 #60908 üzenetére
Még pár részt megnézek, aztán ha megfog akkor befejezem, de az első rész nagy sh!t volt. Mondjuk Christina Ricci-re kíváncsi vagyok, meg Juliette Lewis is igazából elég jó B/C listás színésznő, szerintem őt először a Segítség karácsonyban láttam Steve Martinnal, te jó ég az a fickó is nagy színész volt (kéne újrázni neki is pár filmjét). Melanie Lynskey-t meg főleg csak a 2 pasi megy kicsiben láttam, de ott nagyon nem kellett odatennie magát. A Ne nézz fel!-ben meg igazából korrekten játszott.
-
CptAdamica
veterán
-
paatrick
őstag
válasz
grizlisandor #60920 üzenetére
Simán jó lett volna ha 3. évad végén vágják el, szerintem innen már elég erőltetett újranyitni a dolgot.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Stranger Things. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a The Marvelous Mrs. Maisel. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó. -
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #60898 üzenetére
Peacemaker - Békeharcos
(2022)
season 1 finaleNem csodálkozom, hogy berendelték a 2. évadot, mert az első is szuper volt. Kellően agyatlan, szórakoztató, tényleg vicces poénokkal, többféle sisakkal és totál őrült karakterekkel. (Eagly?
)
Az évad 8 részes, gyorsan lement sajnos ez a pár hét.. John Cena meglepően jól alakít, jól passzol hozzá Peacemaker karaktere, illetve kiemelném még Freddie Stroma-t is, mint V, tökéletes sidekick volt.
Szóval jó volt, örülök neki hogy a "The Boyz" mellett van egy másik agyatlan szuperhősös sorozat.Ja és amit viszont kötelező megemlíteni: az epizód intro, az a zene-tánc megalapozza a várható hangulatot a részekhez
**
Azt tudja valaki, hogy a végén lévő 4 JL közül a másik 2 nem beszélő csak sima statiszták? (gondolom, mert túl sok lenne a költségvetés egy ilyen cameo-ért)
-
-
remi67
tag
válasz
KISDUCK #60905 üzenetére
Az első évadban magyarázat majdnem semmire nincs, lévén a készítők 5 évadra tervezik jelenleg. Amit firtatsz az éppen nem fért bele az évadba. Majd a következőbe. Talán.
Amúgy azért nem annyira rossz, az idősebb karaktereket játszó színésznők majdnem mind jól húznak, a fiatalabbak nem annyira. -
HUTCHDB
nagyúr
Ezt látta már valaki? [link]
Milyen? -
Megnéztem a Yellowjackets első részét, hát nem tűnik valami jónak eddig. Kb. mintha az "Alive" igaztörénetét próbálnák adaptálni, de hát amik vannak a bevágásokban hogy
prémben csapdát építenek meg kannibálkodnak rituálisan annak lesz valami normális magyarázata? Kiégek ha csak annyi lesz hogy mókusból szőttek maguknak ruhát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest