Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Dominion Pilot
Volt egy erős 5 perces kezdés, akcióval, mindennel, aztán leült egy kicsit. Jöttek a sablonos szereplőbemutatások a klisés háttérsztorikkal. Közben azon gondolkoztam, vajon a Resident Evil és a Pacific Rim látványvilágát próbálták ötvözni egy kis Last Resorttal vagy mifene? Vizuálisan annyira erős a sorozat, hogy a szereplők szinte ki sem tudtak emelkedni belőle, még a 2 öreg sem, mert folyton a hátteret vagy környezetet néztem, annyira lebilincselő volt, erős, intenzív. A végén még kis lens flaret is kaptunk, mondom WTF?
Viszont a felénél beindult a rész, jött az akció, az események egymást követték (kicsit sablonosan), volt akció is bőven, infókat is kaptunk, sikerült magával ragadnia. A látvány tényleg baromi jó, a zene és a hangkeverés is nagyon rendben van, lesz itt minden bőven (remélem), még intrika is.Szóval engem egyelőre megvettek, nézni fogom, bejött, még, még kérek belőle.
Kicsit mozifilmesre vették a figurát, ami szerintem kifejezetten jót tett neki. És ami fontos, hogy tudtak újat nyújtani nekem, még a futurisztikus közeljövő is nagyon tetszett, bár évet nem tudtunk meg, mikor játszódik, Las Vegasból Vega lett.
Az egyetlen gyenge pont most számomra a színészek, egyik sem karakteres, nem nagyon fogtak meg, bár a rész második felében ez már nem tűnt fel, nekem egy kicsit olyan jólfésültek, sterilek. Remélem később kibontakoznak és okoznak még meglepetést bőven.Aki gondolt rá, hogy megnézi vagy sorba veszi, ki ne hagyja, megéri

Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit mozifilmesre vették a figurát, ami szerintem kifejezetten jót tett neki. És ami fontos, hogy tudtak újat nyújtani nekem, még a futurisztikus közeljövő is nagyon tetszett, bár évet nem tudtunk meg, mikor játszódik, Las Vegasból Vega lett.
Janaboy