- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Tegnap este kicsit kortyolgattam a városban.
Yeast Ultraside Ananászos Dupla IPA - illatban bitang ananász, tényleg mintha ott lenne az ember előtt a friss gyümölcs. Ízben kisebb mértékben, de hozta, nem túl édes, egy gyümis IPA-nak jó volt, tetszett.
Hoptop Beet Blood - ez egy céklás gose, én önmagában is kedvelem a savanyú ízeket, sörben is, és a céklát is nagyon szeretem. Meg ezt a sörikét is.Picit talán sok benne a só, de amúgy adja a cékla ízét, és bár kortyolgatás közben nem tudtam mit érzek, de így utána olvasva, rózsabors... Ad egy kis pikáns ízt neki. Nekem nagyon bejött!
Horizont Selfish Games Strawberry Cheesecake - ez egy epres sajttortás milkshake, tiszta őrület mik vannak, könnyű kis csajos kortyolgatós, sütiben is szeretem, így is finom volt.
Reketye Dr. Banghard - nekem ez volt a csúcs, itt eldobtam az agyam.Édes mogyoró, aztán a karamellán keresztül áthajlik csokiba, a vége felé egy kis kávés keserűség, huh... Én ettől odáig voltam meg vissza.
Nagyon-nagyon bejött!
Ők meg velem jöttek:
Itthonra is kell az élmény, megnézzük majd mit tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest