Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2413) F-ECT$


F-ECT$
titán

No, kicsit feldobom ezt a topikot. Múlt hét végén voltam Münchenben a Frühling Festen :P Persze nem olyan nagy ez, mint az Oktober Fest, de azért nem volt rossz. 2 büdös nagy sátor volt: Paulaner, Augustiner. (Az Oktober Festen is ekkora sátrak vannak, csak nem 2, hanem 8 van belőlük.) Az előbbi sátor volt a szarabb, egyrészt szinte 0 hangulat volt, másrészt nekem a sör sem ízlett, de annyira, hogy a felét ott is hagytam. Egyszerűen az a sör ivás közben sem jó ízű, és még rossz utóíze is van.
Szerencsére a másik sátorban sokkal jobb volt a sör, és a hangulat is. Estére teljesen megtelt, a hangulatért felelős kb 12 fős zenekar is jó volt (a fél sátor a padokon táncolt), és elég gyakran jött az ''Ein prosit, ein prosit...'' is :) 1 sör (természetesen csak literes korsó van :D) egyébként 6.9 Eu, kaját (leginkább grilles kaják) kb 10 Eu-ért lehetett kapni.
Ha már München, akkor azért betértem 1-2 Löwen sörözőbe is, többek között a Ratskellerbe is, és ismét meg kellett állapítanom, hogy ez a világ egyik legjobb söre, és persze szomorúan azt is, hogy a Magyarországon kapható licensznek nem sok köze van az eredetihez.
Összeségében kurva jól éreztem magam, és ha tehetem, akkor biztosan kimegyek az Oktober Festre is :)

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.