- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem volt Dreher Pale Ale a boltban
úgyhogy a hidegkomlósból vetem, nekem az régen nem ízlett először otthagytam a hűtőt. De aztán szomjas lettem.
Szerintem jó lett, ha minden igaz tavasszal volt új recept. Aztán lehet csak azért ízlik, mert ebben végre nincs kukorica, az előzőben meg volt. Se keserűsége, se semmi, hidegen lefolyik majdnem az egész doboz egyszerre. Talán még a Pale Ale-nél is jobban tetszik, mert abban több a citrakomló és érezni is. Ez meg ilyen tipikus vízpótló sör, semmi jellege, se nem keserű, semmi, de melegben jól esik. Csak vigyázni kell vele, mert hát mégse alkoholmentes, pár doboz után biztos ütne.
Ha dobunk bele citrát megvan a Pale ale, pedig az más erjesztés, más élesztő, de ízben én nem igazán veszek észre különbséget a citrán kívül, vagy az én bimbóim nem szakértők vagy a nagyüzemi sörnél ez normális. De rossznak nem rossz, szerintem ez egy jó irány, hogy elkezdtünk felfele lépkedni minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged