Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5847) dropopi válasza God_ot (#5845) üzenetére


dropopi
aktív tag

Én sem piszkálnám a processzort. Ha olcsóbban akarsz kijönni, akkor az SB2, nekem nagyon szimpatikus a 2310-es i3-as proci, halkan de elég erőteljesen dolgozik, nem termel hőt, és még akkuról használva sem eszi meg az összes energiát secperc alatt...igazság szerint én nem játszom semmi komoly játékot, de ha nem vmi új talán mesterkélten felhúzott játékkal akarsz játszani, sztem elviszi szépen. Az SB1 az i5-el 50 000 ft-al drágább nettó árral indul, más viszont nemigen több, hát nem biztos hogy megéri.
A C sorozat a 4 színnel...dizájn is valóban, de annak még jó ára van az S sorozathoz képest. Na meg melyik nem dizájn akkor már. :)

Amúgy már elérhetőek az új gépek is, pl a C sorozatból, de sok más is van, igaz főleg az E sorozat... viszont ezek már a magasabb órajelű procikkal vannak ... a sony honlapján sincsenek még fent, de külföldi oldalakon sem igazán, elég frissek még. :) És nincsenek rossz árban sem, de Mo-n biztos hogy kifuttatják az áruházláncok és sony centerek a korábbi szériákat.

+

Nekem még az E sorozat a 15,5-el is hordozható, de tudom hogy sokaknak már ez túl nagy a hordozásra. :D

Vannak más márkáknál is jóféle masinák, és némelyik még nincs is túlárazva, de a Sony minőség magáért beszél.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.