Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6951) Flam válasza woodpaul (#6949) üzenetére


Flam
aktív tag

Benchmark lista

Játék összehasonlító lista

megkeresed a listába a videokártyát és nézegetsz. :)

(#6952) woodpaul válasza Flam (#6951) üzenetére


woodpaul
őstag

Oh, ez nagyon hasznos infó, köszönöm! :)

Hát, ebből látszik, hogy a Sony Vaio VPC-SE nem egy játékgép, de ha Photoshoppal és esetleg egyéb tervezőprogikkal megbírkózik az nekem elég. Na meg persze néha nyomni vele ilyen-olyan játékot, de erre mostanában úgysincs időm, inkább munkára kell. :)

Azt hiszem holnap most már tényleg megveszem. Köszönöm mindenkinek, aki segített. :R

Androidő

(#6953) Flam válasza woodpaul (#6952) üzenetére


Flam
aktív tag

Nincs mit! :)

(#6954) #35892224


#35892224
törölt tag

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.Az lenne a problémám,hogy egyik napról a másikra,nem kapcsolt be a wifim sem automatán,sem manuálisan....Feldob egy ablakot ahol felkínálja hogy kapcsoljam be,de nem engedi...VPCEB3L1E a gépem tipusa.
Már újraraktam gyári állapotra,nem változott semmi.Vettem egy wifi adaptert,azzal használom most a gépet.Elromlott a wifi,vagy csak vmi blokkolja??Mi lehet a baj?Nagyon megköszönném ha vki tudna nekem ebben segíteni,vagy marad a szervíz,bár még garanciás,de nem nagyon hiszem hogy elromlott..

Üdv

(#6955) woodpaul


woodpaul
őstag

Sziasztok,

Tegnap végre megvettem a Sony Vaio VPC-SE1E1E1 modellt.
Sajnos az összkép nem igen pozitív. Ez a post azért is íródik, hogy a segítségetekkel ki tudjam deríteni, vajon csak rosszul összeszerelt példány van a birtokomban - ez esetben holnap csere - vagy ez alapból ilyen (boltbeli benyomásaim alapján előbbi eset valószínűbb).

Szóval tegnap este, munka után megvettem a Saturnban ezt a szép laptopot.
Az információs pultnál ugye kibontották a papírokat tartalmazó zacskót, kivettek belőle vmit, úgy láttam, lepecsételik, írnak rá valamit. No, gondolom, a garancialevél lehetett. Azért a feltételes mód, mert itthon bontom ki a gépet, a csomagot, de garancialevélnek se híre, se hamva. Tehát az első kérdés:
1. Nem kaptam meg a garancialevelet vagy a Sony-nál nem adnak (némileg naiv kérdés, de azért sejtem a választ)

Bekapcsolva a laptopot az első benyomás abszolút pozitív: a képernyő csodálatos, a billentyűzet pont nekem való keménységű és piszok jó rajta gépelni (már most vakon gépelve írom ezt a szöveget), a trackpad is szuper. Sajnos a trackpad alatti gombok hangosak, nem emlékszem, hogy a boltban próbálgatva ilyen kemények.

A gépet alapból nem nevezném zajosnak, viszont a csendessége nem "homogén", de mivel SATA vinyó van benne, ez betudható annak. Viszont az már felettébb kellemetlen, amikor az első Windows frissítéseket telepítette, és a CPU terhelés felment 60% felé, akkor bizony egész kis morzsaporszívósan szól (kis túlzással).

A következő, WTF típusú csalódás a szerkezet hangteljesítménye. Eszméletlenül rosszul, doboz hangon szól (erről olvastam is, de ilyen rosszra azért nem számítottam).

Környezeti fényekhez alkalmazkodó brightness a képernyőnél. Hát, a gyakorlatban ez igen zavaró, mert egy weblapot böngészve, scrollozás után is mahinálja a brightness-t, szerintem zavaró. Kikapcsoltam, de úgy tapasztalom, még mindig magától változtatja a brightness-t. Nem értem...

A legnagyobb fail most jön. Az ágyban is tovább próbálgattam a masinát, ekkor vettem észre, hogy bal oldalt, az optikai meghajtó alatti és feletti rész, valamint magát az optikai meghajtót takaró panel enyhe érintésre is nyikorog, mint a gagyi olcsó Acert modelleknél. Ekkor tüzetesebben megnéztem ezt a részt, és döbbentem tapasztaltam, hogy az optikai meghajtót rejtő panel képernyőhöz közelebbi része kb. 0.75mm-rel kiáll a gép oldalához képest, míg a felhasználóhoz közelebb eső értelemszerűen ugyanennyivel a házba süllyed. Nos, ez iszonyat durva illesztési hiba. A boltban épp ez a rész volt az egyik legtetszetősebb, amolyan MacBook-os megoldás, de az én példányomon ez egyszerűen vérgagyi, és mint mondtam, nyekereg. Jobban megvizsgálva a gép bal oldalát, a gép alja és a felső panel illesztése nem egyenletes: míg a zsalu felöli részen teljesen pontosan illeszkedik, a felhasználó felé ez egyre növekszik és kb. a Vaio logó vonalában már úgy 0.5mm-es hézag látható. A gép alját vizsgálva, a nagy méretű panel is kiáll kb. 0.5 mm-nyit és bizony lifeg a levegőben, így ha ott fogom meg, bizony nyekereg. 2. kérdésem: tapasztalt valaki hasonlót, vagy ez egy általános jelenség, csak nem tűnt fel nekem az üzletben?

Akku időt. Stamina módban használom, de most úgy néz ki, nem lesz meg a 4 óra sem. Persze ez idővel javulhat, de egyelőre csalódást okozó. Mennyit is ígértek a "tappancs" nélkül? 6 órát?

Szóval, összességében nekem keserű a szám íze. Holnap vissza akarom vinni, 3 napon belül kötelesek kicserélni egy másik példányra. Nekem még mindig nagyon bejön a gép, gyönyörű a képe, szuper a billentyűzet és a trackpad, pillekönnyű, a jobb oldala (hihi) nagyon jól összerakott. :) Ha sikerül egy normális, nem szarul össze rakott géphez jutnom, azt hiszem, hosszútávon jól együtt fogunk működni. De nekem egy 300.000 forintos gép ne legyen ilyen durva illesztési hibákkal tele. 3. Holnap visszaviszem 3 napon belüli cserére (ugyanerre a típusra). Mit gondoltok, jók az esélyeim?

Nagyon megköszönném, ha holnapig jönne valami visszajelzés Tőletek, hogy meglegyen a kellő magabiztosság odaállni a vevőszolgálati pult elé. :)

[ Szerkesztve ]

Androidő

(#6956) blueye válasza woodpaul (#6955) üzenetére


blueye
veterán

Nem kell magabiztosság. Jogod van hozzá. A számlát vidd magaddal, az igazolja a vásárlást.

(#6957) God_ot válasza blueye (#6956) üzenetére


God_ot
tag

(#6954) Laguna77:
kapcsold be a Wifi kapcsolót a gép elején :-P

(#6955) woodpaul:
1. nem kell csak a szériaszám

- hangja az elég relatív, embere válogatja

- beépített hangfal 0,5w, csodát ne várj tőle, ez ezt tudja

2. ezt nagyon nehéz megmondani, ezek a fél mm-es hézagok lehetnek akár specen belüliek is, de akinek ilyen gépe van valószinűleg jobban meg tudja válaszolni ezt a kérdést

- akkuidő attól függ mire használod közben, az "akár 6" óra úgy érhető el, ha mindent lekapcsolsz és csak nézegeted

3. amennyiben a fél mm-es hézagokat elfogadják hibának, úgy gond nélkül kapsz másikat (ha van nekik)

(#6956) blueye:
sajna joga az nincs hozzá!
törvény nem kötelezi az eladót/gyártót a cserére, csak garanciavállalásra (ezen belül az eladó/gyártó dönti el ezt milyen módon oldja meg). Ettől függetlenül az eladók nagy többsége alkalmazza a vásárlástól számított 3nap-2héten (eladótól függ) belül kicseréli vagy visszafizeti az árát(inkább kicseréli).

[ Szerkesztve ]

God_ot

(#6958) blueye válasza God_ot (#6957) üzenetére


blueye
veterán

(#6959) God_ot válasza blueye (#6958) üzenetére


God_ot
tag

Ez elkerülte a figyelmemet, köszi az infót

viszont:

E szerint ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

God_ot

(#6960) blueye válasza God_ot (#6959) üzenetére


blueye
veterán

Ezért írtam hogy igazad van.

(#6961) applause válasza woodpaul (#6955) üzenetére


applause
aktív tag

Az összerelés minősége meglepett, jobbnak gondoltam. Én is ilyen gépre pályázok, de a frissített változatára a VPCSE2F1E várok. Azt ígérték a Sonyszalonban, hogy márciusban elérhető lesz. Úgy látom csúszik a dolog a Sony weblapon lévő ujdonságok még nem kerültek forgalomba.
Arra a felvetésre, hogy "mivel SATA vinyó van benne" nem lehet zajos, hangját csak akkor lehetne hallani ha füledet ráteszed a gépre. Ez a HDD 5400rpm-s így csendesnek kell lennie. Én a jelenlegi gépben 7200rpm-st használok azt se hallom normál használat közben. Ha hallatszik a vinyó kerregése szerintem reklamáld meg.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#6962) woodpaul


woodpaul
őstag

Sziasztok,

Köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzászólt! :)

Szóval tegnapelőtt gond nélkül kicserélték egy laptopot egy másikra. Amúgy az optikai meghajtó fedőlemeze a kiállított darab és a cserébe kapott esetén sem vízszintes a házzal, szóval az egyik fele jobban besüpped, de legalább ez nem recseg-ropog, jobban össze sikerült rakni. :)

Nagyon készségesek voltak a Saturnban amúgy, tényleg sokak számára sokadlagos hibával vittem vissza a laptopot, mégis zokszó nélkül kicserélték (a cseredarabom volt az utolsó). Akár másik modellt is választhattam volna, de nekem a - korábban részletezett - hibáival együtt ez a darab tetszik. Ezek közül szinte minddel megbarátkoztam (ugye a ropogást cserével orvosoltam), az akku időt egyelőre még mindig nem értem, mivel átlagos használt (na jó, telepítgetések) mellett, Stamina módban sem sikerült a 4 órát hozni (azt hiszem, 5-6 órát ígértek). Bízom benne, hogy pár töltési ciklus után azért sikerülni fog legalább az 5-öt elérnem.

applause:
Mivel tud többet az újabb típus? Én úgy láttam, csak nagyobb HDD van benne meg vmi extra funkció, ami nem releváns. Neked mi ér meg benne +30.000 forintot? Szerintem a Saturnban most nagyon megérte a VPCSE1E1E1 típus, mivel 30.000 forintért kaptam ajándékkártyát a laptop mellé, így lényegében 270-ből kijött a gép.

Majd még jelentkezem tapasztalatokkal, esetleg kérdésekkel. Úgy érzem, nagyon szeretni fogom ezt a gépet, bár nem indult felhőtlenül a kapcsolatunk... ;)

Androidő

(#6963) Digital válasza woodpaul (#6962) üzenetére


Digital
addikt

"Úgy érzem, nagyon szeretni fogom ezt a gépet"
Én a hosszú hétvége alatt be sem kapcsoltam az erőművem, elvoltam az adataimnál található VAIO-val! Tök jó kis gépek! :K

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#6964) applause válasza woodpaul (#6962) üzenetére


applause
aktív tag

A proci és HDD más benne, továbbá az hogy frissített termék.
Lehet, hogy hülyeség de kifutó terméket nem szeretek vásárolni.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#6965) woodpaul válasza applause (#6964) üzenetére


woodpaul
őstag

Ja igen, kicsit magasabb az órajel.
Érthető az álláspontod, viszont sokak szerint pont egy újabb modell érkezésekor érdemes lecsapni a régebbire. 2-3 hónapja még az se1 is 340-be került, így nagy öröm, hogy 270-ből meglett.

Androidő

(#6966) God_ot válasza woodpaul (#6965) üzenetére


God_ot
tag

Ebből nehéz kiindulni, évente 3x van termékfrissítés.

nyár végén jön az újjabb hullám, ami "teljesen különböző" lesz a mostani modellektől (már amennyire eltérhet egy NB egy másiktől) VPC helyett SV (Sony Vaio - mekkkora ötlet! :DDD :U ) szériajelzéssel

God_ot

(#6967) blueye válasza blueye (#6878) üzenetére


blueye
veterán

Akinek ilyen baja lenne olvassa el az utolsó hozzászólást itt:

Iguanaman

Nekem megoldotta a problémát.

(#6968) God_ot válasza blueye (#6967) üzenetére


God_ot
tag

ez nem rosz, de van rövidebb út is

jobb katt a számítógépre/manage/disc management, majd a folytatás OK

God_ot

(#6969) bartimre88


bartimre88
tag

Üdv,

VPC-SE1E1E tipusú notim memóriáját szeretném bővíteni még 4GB-tal. Csinált-e már valaki közületek ilyet? Egyenlőre eléggé tanácstalan vagyok memória ügyben, ugyanis nem tudom, hogy melyik passzolna bele, továbbá azt sem tudom, hogy jelenleg milyen márkájut tartalmaz. Találtam 2 talán megfelelőt: egyik Kingston másik Corsair. Viszont mindkettő előtt irja, hogy SODIMM, ezt nem vágom mit jelent.

Üdv., Imre

(#6970) woodpaul válasza bartimre88 (#6969) üzenetére


woodpaul
őstag

No hát ez engem is érdekelne. :)

Androidő

(#6971) Digital válasza bartimre88 (#6969) üzenetére


Digital
addikt

Na nemáááá! :W
Itt olvasgathatsz!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#6972) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6969) üzenetére


h1ght3chzor
őstag

Először meg kéne nézned pl everest-tel, hogy pontosan milyen memóriák vannak benne... ddr2 vagy ddr3, és hány Mhz-es.

Egyébként leírták pontosan Memória típusa: PC3-10600 :Memória leírása: DDR3 SDRAM Memória sebessége (MHz):1333

[ Szerkesztve ]

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.

(#6973) applause válasza bartimre88 (#6969) üzenetére


applause
aktív tag

1 db so-dimm memória rakható bele. Nem lehet találni előírást a memória gyári számára. Az biztos, hogy ddr3-as 1333MHz-s kell bele. Javaslom pl. Kingston weblapján a laptop tipusára keresni bele memóriát. Van ilyen kereső általában minden nagyobb memóriagyártónál.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#6974) applause válasza applause (#6973) üzenetére


applause
aktív tag

Description:
4GB 204pin DDR3 SODIMM 256Mx64 non ECC gold leads unbuffered 1.5 volts PC3-10600 DDR3-1333 spec 1333Mhz with SPD CAS 9 latency CL9 max 1.25 inches tall

[link]

Nem található előírás melyek gyártóé kompatibilis bele.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#6975) bartimre88 válasza applause (#6973) üzenetére


bartimre88
tag

Sziasztok,

Fél órája sikerült megvásárolnom és bele rakatnom egy Kingston márkájú 1333 MHZ-es memóráit. A vásárlás helyén be is rakták, ki is próbáltuk. Eddig minden nagyon frankó és az 50-os memóriakihasználtságom lement 25-30-ra :D, kicsit gyorsabb is lett a gép. Először egy nem 1333 MHZ-t raktak bele, viszont azt is felismerte és működött, mondjuk nem értem hogy...

Üdv., Imre

(#6976) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6975) üzenetére


h1ght3chzor
őstag

Miért ne működne, pl ha alaplap támogatja... Kisebb Mhz-es ramot tuti támogat, de ugyan olyan ramok legyenek a gépben ez a lényeg.

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.

(#6977) tibuszh


tibuszh
tag

Üdv mindenkinek! Szeretnék venni majd egy vaio-t, ezzel kapcs. lenne pár kérdésem:

1; Billentyűzet háttérvilágítás fényerejét lehet függetlenül a képernyő világításától változtatni? ( mac-nál lehet, itt nem csak a fényérzékelő van, ugye?)
2; C, E, S szériába van eddig bill. világítás?
3; Angliából vennék mert itt a gyártó alig árul pár specifikációt, és azt is pofátlan áron. Az unión belül vásárolt számlás gépet Magyarországon is teljes-értékűen szervizelnek szerintetek? (legtöbb nagyobb gyártó régió szintű garit ad)
4; Sok laptop bill. úgy ki lehet kapni, hogy csavarozni sem kell, fülek tartják és a szalagkábel (gari miatt) szerintetek E seria bill. tudom cserélni (magyar bill jobban tetszene) :D
Köszönöm a help-et ;)

mi

(#6978) chege


chege
aktív tag

Sziasztok
nemrégiben vettem egy sony vaio vpcse1e1e notit. Olyan jelenséget tapasztalok, hogy nem tölti az akksit windowsban 73%on van. Csak tápról megy ha kihúzom kikapcsol, és ha nincs bedugva a táp akkor be se lehet kapcsolni.
Mi lehet a gond, találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Köszi

(#6979) bartimre88 válasza chege (#6978) üzenetére


bartimre88
tag

Szia,

A Vaio Control Centerben találsz egy beállítást az aksi védelmére, kimélésére vonatkozóan: Battery Care Function. Lehet, hogy ez be van neked kapcsolva és azért e jelenségek. Ezt az egészet a Control Panelben találod. Egy próbát megér!

Üdv., Imre

(#6980) chege válasza bartimre88 (#6979) üzenetére


chege
aktív tag

köszi, szerintem az óraállítás okozhatott valami bugot vagy nem tudom.
Akksit kivéve majd a bekapcsoló gombot 30mpig nyomva majd akksi vissza. Megoldódott a probléma.

(#6981) krisi047


krisi047
aktív tag

Sziasztok! Tervezem egy kb. két éves, használt Full HD-s VAIO FW vásárlását, elég jó áron lehet manapság ilyen gépekhez jutni. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi a tapasztalat ezekkel a gépekkel ennyi idősen? Megéri beruházni? Illetve vásárláskor mik azok a tipikus hibák, amikre érdemes lenne odafigyelnem? Köszönöm előre is segítséget, üdv.

(#6982) blueye


blueye
veterán

FW21E-t kotottem HDMI-n Panasonic 42C3 TVre, kep van, hang nincs. Otlet hogy miert nincs.

(#6983) littlemamba válasza krisi047 (#6981) üzenetére


littlemamba
aktív tag

Hello, én kicsit több mint 2 évig használtam egy FW-s vaiot, nagyon szerettem.
Nálam akksi már nagyon gyenge volt a végén, amúgy a gépnek nem volt baja, csak újabb vaio-ra cseréltem. Most apukám nyúzza. Hiba: az usb csatlakozót sikerült egyet szétráznom (volt amikor már csak 1.0-ásként érzékelte az eszközöket, de csak 1 a háromból, nem hiszem, hogy típus hiba, inkább én nem vigyáztam rá eléggé.)
Rosszabb minőségű dvd-kre néha hisztizett.
Multimédiát nagyon szerettem benne, jó hangzás, erős mikrofon. (Kamera nem túl erős)
Jól van amúgy is összerakva, illesztések rendben. Zsanér kifogástalan, stabil.
Viszont eléggé nehéz jószág,szóval ha hurcolni fogod, akkor hamar meg lehet érezni a súlyát.
Nagyon meg lehet szeretni, főleg ha első vaio-d.

Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro

(#6984) blueye válasza blueye (#6982) üzenetére


blueye
veterán

Megoldottam.
Ha vkinek ugyanez a gondja: érdekes a képet automatikusan átküldte,a hangnál át kellett állítani az alapértelmezett hangszórót.

(#6985) ro_bert17 válasza littlemamba (#6983) üzenetére


ro_bert17
őstag

kb. +1
Nálunk otthon van egy - ami ha nem is full hd-s ("csak" 1600x900) - azt hiszem 3 év körüli FW21E.
Nálunk nem jött elő hardwer hiba eddig, pedig minden nap hurcibálva van, és kb. egy éve kapott egy bögre kávét. 2 éves korában elküldtük gariztatni, mert a töltőcsatlakozója meglazult, amikor mindig bele akadtunk a töltő zsinórba. (a töltő csatlakozó gyengeségéről mintha már olvastam volna máshol is)
Egyébként a zsanérjai atom stabilak, a kijelző nem fakul, szép a képe. Néha melegnek találom picit, mivel nincs túl terhelve a gép. Az akksija mindig is harmat gyenge volt egy ekkora géphez. (szerintem olyan kb. 1,5 órás lehet most)
Szerintem nagyon jó minőségű gépek.

[ Szerkesztve ]

(#6986) applause


applause
aktív tag

Készletkisöprés!
Dokkolóval igen jó ár. Gondolom ma érvényes.
[link]

[ Szerkesztve ]

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#6987) tibuszh


tibuszh
tag

Lehet a kijelző fényerejétől függetlenül a billentyűzet háttérvilágítását állítani S szériánál?

mi

(#6988) blueye válasza applause (#6986) üzenetére


blueye
veterán

Ez tényleg jó ár,elgondolkodtam, főleg hogy sokan dicséritek pont ezt a konfigot.
De az FW21E-m is teljesen jó még... Megnézem mennyit érne ha eladnám...

(#6989) zsepii


zsepii
tag

Sziasztok!

Tud valaki véleményt mondani a VPCSB4S9E-rôl vagy úgy általában az S szériáról!?
Alapvetôen munkára kell a gép, de azért ha elfutnának rajta régebbi/újabb játékok (pl. Starcraft I/II, Commandos, MOHAA, Spore, AOE 2/3) az se lenne rossz.

Köszönöm elôre is a válaszokat!

(#6990) Sefter


Sefter
veterán

sziasztok!
VPCEB3S'E típushoz létezik olyan keret, amivel dvd helyére lehet berakni hdd-t :F

Psn ID: sefter_hun

(#6991) littlemamba válasza zsepii (#6989) üzenetére


littlemamba
aktív tag

Pont erről a gépről nem, de az S szériáról elég sokat írtunk az elmúlt hónapokban, olvass vissza kicsit és találsz infókat.

Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro

(#6992) bok92


bok92
addikt

Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen védőfóliát ajánlotok a vaiomhoz? :)
SE1E1E(15,5 inch...) modellről lenne szó.Sajna elkezdett karcolódni, és hogy ne legyen rosszabb ez az állapot,valamit kellene rá tenni.Vagy esetleg vannak olyan színes(nem rózsaszín... :DDD ) fedlapra felrakható valamilyen műanyaglap...Olyat hol lehetne szerezni... :D

(#6993) woodpaul válasza applause (#6986) üzenetére


woodpaul
őstag

Hát én nem teketóriáznék sokat. Ajándék ennyiért. Én is 270-ért vettem (meg 30-ért Saturn ajándékkártyát, ehehe), de az ajándék dokkoló igencsak jól hangzik. Az ugyanis önmagában egy 40 ezer. Kicsit szét is vet az ideg, 2 hete vettem ugyanezt...

Androidő

(#6994) lacko22 válasza Sefter (#6990) üzenetére


lacko22
aktív tag

Hello. Az alábbi linkben van egy pár Optibay amivel lehet..
[link]

(#6995) szpali válasza Sefter (#6990) üzenetére


szpali
addikt

Szia!

Ilyet rendeltem VPCEB2Z1E típushoz: www.ebay.com/itm/110825977786
Nagyon patent a termék, még a DVD író tálcájának fedlapja is feltehető rá így esztétikailag is korrekt.

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#6996) szpali válasza lacko22 (#6994) üzenetére


szpali
addikt

picit mintha túlárazottak lennének ezek az optibay cuccok...
nekem free shipping-gel volt 5500 Ft körüli USD

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#6997) Sefter válasza lacko22 (#6994) üzenetére


Sefter
veterán

köszi Neked és szpali-nak is :R

Psn ID: sefter_hun

(#6998) mitbrille


mitbrille
csendes tag

Sziasztok,

Segítenétek beárazni barátnőm laptopját? Lassan két éves, megkímélt állapotban, csak netezésre és szövegszerkesztére használt.

Képek: https://plus.google.com/photos/104017096506478899162/albums/5725787640885656993?authkey=CO-XzdmG3v_WsAE

Laptop: SONY VAIO VGN-NW11S/S
Processor: Intel Core 2 Duo T6500 (2.1 GHz)
Memory: 4 GB DDR2 (800Mhz)
Optical Drive: DVD SuperMulti DL
Video: ATI MOBILITY RADEON HD 4570 (512MB)
Hard drive: Western Digital Scorpio Blue 320 GB (5400rpm)
Battery: 3 hours
Továbbá: 3 x USB 2.0, HDMI, RJ-11 (modem), RJ-45 (NIC), TV Out (RCA), Bluetooth

Mit gondoltok, mennyiért adjam el, mennyit érhet ez ma?
Köszönöm a válaszokat!

jelentkezzen, aki tudja mobilom tartózkodási helyét!!!

(#6999) woodpaul


woodpaul
őstag

Sziasztok,

Normális az, hogy a Skypeozás fél óra alatt lemerítette az akkumulátorom felét? Eszerint a Skype lenne a legerőforrásigényesebb alkalmazás? Ez azért LOL.

Meg felmerült egy kérdés. A VPCSE1E1E-n csak egy jack aljzat van.
Bedugtam a headsetet, nézem, hova jön a mikrofon. Aztán feltűnt a kis lyuk a gép elején, gondolom, az a beépített. Mégis, amikor letakarom, és beszélek a headset Mikrofonjába, akkor is van jel, tehát mintha a headset mikrofonja is működne, úgy, hogy be sincs dugva.

Lehetséges ez? Amúgy ma láttam egy Samsung Ultrabook reviewet a PH-n, és feltűnt, hogy azon is csak egy jack van, viszont ott piktogramok jelzik, hogy az a jack tölti be a hangszoró/mikrofon szerepét is. Hogyan működik ez?

Androidő

(#7000) v.varjuimre válasza tibuszh (#6977) üzenetére


v.varjuimre
csendes tag

Helló mindenki!
Nekem lenne egy teljesen hibátlan állapotban lévő eladó Sony Vaio laptopom, röviden annyi a gépről hogy kb fél éve használom a gyártási éve 2011 03.A kijelző mérete 13'3 (1366 x 768) ,egy Intel i5 turbo boost proci dolgozik benne, 4GB DDR3-1333MHz ram ,egy 500GB HDD (egyébként most rakatok bele + SSD-t vagy 64GB vagy 120GB os méretben.) persze a vevő igénye szerint! A vidkari egy ATI RADEON HD 6470M. Van a gépben HDMI, USB 2.0 (2) USB 3.0, kártyaolvasó, billentyűzet világítás, multi touchpad egyszóval egy csomó minden. Képet szívesen küldök mindenkinek, ha kérdésed van nyugodtan írj erre a címre ( v.varjuimre@gmail.com) , vagy hívj telefonon a 0630/603-8115 számon. Üdv. Imre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.