Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Kinek mi kell. Mióta nem járok a pálya szélére nincs szükségem telére, nem is vettem, nem is hiányzik. A porté gyujtótávnál megáll a tele igényem. Jelenleg az extém nagylátóra se vágyom. Belegondolva a 9-18-at annak idején fix 9-esnek használtam, akkor se értettem, hogy minek zoom, a 2x-es zoomnak nem sok hasznát vettem, akkor meg úgyis obit cseréltem, mert a 14-18 tartományban a 14-54 jobban rajzolt, a 12-60, meg egyértelműen jobb volt a 12-18 között, mellette már mennie is kellett a 9-18-nak, teljesen kiszorította.
Következésképp az álomgép egy kis vázra egy 12-60-nak megfelelő obival (esetleg palacsintára csukós a szállítás örömére) és talán egy fényerős porté obi. A normál látószögeknél 30-50 mm ekv tartományban nem biztos, hogy feltennék csak a fényerő miatt egy másik obit, annyira már vannak jók a szenzorok, hogy egy F3,5 körüli tartományban már jól rajzoló obival elvannak.
Kár, hogy az mft roumor-on az mft-s 12-60-at csak 2-es pletyka szinten említik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tenisz topic
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest