- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Segítséget, ill. tanácsot kérek tőletek tisztelettel, mert elakadtam...
Az történt, hogy édesapám "50W808c" készüléke valószínűleg meghibásodott. Több igen furcsa dolgot is produkál:- Az Android OS főmenüjéből a "Kedvenc alkalmazások" közül eltűnt a piros "TV" (ezen a régebbi tévén, ha jól emlékszem még "Digitális") elnevezésű indítóikon, ami ugyebár a már behangolt DVB-C adások megtekintését hivatott aktiválni/elindítani.
- Az "Alkalmazások" listájában ott van a piros ikon "Digitális" felirattal, ám rákattntva mind a felhasznált háttértár és gyorsítótár 0-0 KB adatot mutat, és a szoftver verzióján kívül csak az "Engedélyezés" gomb aktív még az adott menüben, viszont nem lehet átkapcsolni. Ha rákattintok, csak annyit ír, hogy "Nincs engedélyezve".- Sehogyan nem tudom újra aktívvá tenni ezt a funkciót.
Gondolhatnánk, hogy a DVB-C tuner halálozott el a készülékben, de...
- A csatornakeresés probléma nélkül megtalálja mind a 159 csatornát, a digitális "bemenetet" választva a csatornák száma, neve, az azon futó műsorok címe, a dátum, stb. is látszik, de a teljes háttér fekete, tehát természetesen nincsen sem kép, sem hang az adott csatornákon.
- Az eredmény ugyanaz akkor is, ha a CI+ modul & kártya csatlakoztatva van, és akkor is, amikor nem.
- Még a teljes műsorújság is látszik hibátlanul, és hiánytalanul a "Guide" funkciót megnyitva.
- De... amennyiben a CI+ kártya csatlakoztatva van, akkor "Galaxy HD", a "Super TV2 HD", "Magyar Mozi TV" és "Film 4 HD" csatornákon van adás is! (A többi csatornán továbbra sincsen adás.) Ez a legfurcsább az egészben.Egyéb információk:
- A gyári visszaállítás nem oldja meg a problémát.- A készülék minden egyéb funkciója (bemenetek, hálózat, Youtube, Alkalmazások, Menük, Beállítások, stb.) kifogástalanul működik.
- Természetesen kontroll miatt a tévét az eredeti helyén a másik két, garantáltan működő CI+ kártyával is megnéztem, de ezen a tévén ez sem hozott változást.
- A tévét másik szobában, az ott hibátlanul üzemelő másik tévé koax kábelével is megnéztem (és a másik két CI+ kártyával is), de a probléma, ill. jelenség ugyanaz.Logikai alapon arra jutottam, hogy a készülék a hibás.
Azon tanakodom, hogy a CI+ aljzat hibája okozhatja-e a fent ismertetett hibát...!? Ha pedig nem az okozza, akkor vajon melyik alkatrész?
Van bármi ötletetek, javaslatotok erre, esetleg arra vonatkozóan, hogy mit nem próbáltam még ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged