- Hardverapró értékelés...
- Szólánc.
- Árnyékos sarok
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok vanvegy 50w755 tv-ém. Eszméletlenül be van lassulva a menüje. Lehet ezt orvosolni valahogy?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz daniel2121 #69697 üzenetére
Ennyi pénzért már okosabb oled tv-t venni és akkor marad az 55 colos A80L ha már Sony.
300k felett sem vennék már led tv-t ,nem hogy 500k felett. -
TechN7ne
nagyúr
-
szkutyi
addikt
válasz daniel2121 #69693 üzenetére
Mi a baj vele?miért?
-
elmouse
aktív tag
Van ez a Bravia Core nevű streaming cucc a tévémen, ami tök jó meg szép, meg még magyarul is beszél, csak a filmeken nincs se magyar szinkron, se magyar felirat.
Vajon érdemes erre rákérdezni a Sony-nál, vagy úgyis elhesegetnek?Ka nama kaa lajerama!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz daniel2121 #69685 üzenetére
Írtam fentebb ,559k t írtál ,abból én 65 colos oled LG C3-at.
-
Joshi
titán
-
Joao
tag
Sziasztok!
van egy 65XH9096 készülékem, mit kell tennem, hogy az elvileg ingyenesen fogható M4 Sport bejöjjön rajta? Antenna helyettesítő darab drótig eljutottam, majd földfelszíni automatikus hangolás, de csak egy halom kódolt csatorna jön be, az ingyenesek nem. Mit rontok el? -
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69680 üzenetére
A TCL Mini ledes tévéje is jóval olcsóbb. Jó ok, az csak egy TCL, de akkor is.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz daniel2121 #69680 üzenetére
65 colos Led TV annyiért?
Én biztos nem vennék... -
daniel2121
senior tag
65X90L akciózva van a Médiában 559k,nem rossz ár.
-
Joshi
titán
válasz wrathchild #69671 üzenetére
Keresd fel a Samsung topikot, de amúgy is ez inkább kábelt tv szolgáltató gond lesz.
(#69673) viking19 nézd meg, hogy melyik verziós HBO Max app van a tévén, lehet hogy nem frissült. Vagy még a Beállítások->Alkalmazásoknál az HBO Max-nál kényszerített leállítás és adatok törlését nyomj. A tévét is bootoltasd be (bekapcsológomb hosszan).
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz wrathchild #69671 üzenetére
Ez itt egy Sony topik.
-
wrathchild
tag
Üdv! Bár furcsa számomra az ismerősömnél fennálló probléma, de hátha tudtok rá javasolni valami megoldást:
vásárolt egy Samsung QE50QN90C típusú TV-t. A kép 4K/UHD játékoknál, filmeknél gyönyörű, de HD focimeccsek (gondolom egyéb, gyors mozgásos (sport) közvetítés esetén is) esetén a közeli kép (ami szintén pazar) után, ha nagytotálra vált a kamera, akkor homályos, kásás a kép FOLYAMATOSAN, nem csak 1-2 mp-ig. Ha visszavált közelire, újból éles! Erre esetleg ötlet? Köszi! -
Ger_man
senior tag
válasz Csabi1984 #69665 üzenetére
Custom/Egyéni beállításból azt használom amit Sony mérnökei kitaláltak (bátran állíts bármit, nézd meg mit okoz, vissza lehet rakni alapértelmezettre mindent). SDR mellett ez a legszínhűbb mód. Cinema/Mozi mód inkább élénkebb, HDR jellegű megjelenítést ad SDR alatt. Elsőre megkapóbb de többszöri ide-oda kapcsolás után nekem a Custom jobban tetszik.
-
Csabi1984
addikt
válasz Ger_man #69656 üzenetére
Köszönöm! A DV minden Hdmi-n működik
Film lejátszás közben csak a Dolby Vision: Világos, sötét, és élénk van ebben a HDR módban. A fogaskerék megnyomásakor "mozi" üzemmód mellett minden más látható de HDR10 nem, ugyanakkor ha rámegyek, hogy kép beállítás a gyors menüből akkor felül ott van, hogy HDR. Az tökéletesen működik, hogy sima HDR esetén is feltolja a fényerőt Max ra, aztán ha leállítom a videót akkor visszaáll a beállított fényerőre. -
Ger_man
senior tag
válasz Csabi1984 #69657 üzenetére
Nekem egy XH95-ösöm van, csak HDMI2.0-ás csatik vannak rajta, mégis van eARC és DV supportom is. Valami olyasmi lehetett h a 2.1-es szabványban jöttek ki ezek hivatalosan vagy én nem is tudom. Lényeg ami lényeg h amíg 60Hz alatt vagy 4K-ban, addig van DV support is (yuv422-ben). Megfelelő sebességű kábellel persze. A sony bd lejátszóm is csak HDMI 2.0-ás csatis, mégis tökéletesen viszi a DV tartalmat.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok 55XH9096-os TVm van. Az lenne a kérdésem be lehet-e kapcsolni illetve van olyan funkciója a TV-nek ha nézel egy HDR szabványú filmet akkor azt kijelezze?
Nálam a Dolby Vision az egyedüli ami ami nem jelzi ki de a képi beállításoknál ott van, hogy Dolby Vision világos illetve sötét. De néztem egy HDR10-es filmet ott csak a sima mozi filmüzemmód szerepelt. -
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
válasz TechN7ne #69640 üzenetére
Az elején nem vettük észre, legalább is nekem feltűnt volna. Ezt is csak úgy vettem észre, hogy elmentünk náluk és kérdeztem, hogy mi lett vele, ők észre sem vették.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
viking19
tag
Sziasztok,
sony 65h90-es tvm van. Sokszor előfordul, hogy nincs kép, csak hang. Jellemzően hbo max alkalmazásban. Valaki másnál is előfordult? Mi a megoldás?Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 250ezerig Sony LED tv-t vagyes felhasználásra, HD kábel, sport, nasról filmek, PS4 foci?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz TechN7ne #69642 üzenetére
Még annyi ,ha csináltál egy gyári visszaállítást ,bejelentkezel újra a fiókodba és stb.
Ne használj ilyen crunchyroll ,Bravia Core alkalmazásokat mert azok telerakják a memóriát ,youtube mehet meg ha van Netflix + Disney és kész.
Az android ilyen gány ,korlátozva kell használni és nem fog semmi összeakadni.
Még a Kodi t is felrakhatod ő sem szokott gondot okozni mert kilépésnél őt ki kell kapcsolni és teljesen bezárja magát a program. -
TechN7ne
nagyúr
válasz < CyberBob > #69630 üzenetére
Én mindenhova usb-c s Axagon házakat használok és soha nem volt velük semmi gond ,elég jó cuccokat árulnak.
Sztem az android rendszer lehet a gond ,ha az újraindítás nem segít akkor a gyári visszaállítás tutira fog. -
atti1848
senior tag
Sziasztok!
A Milyen TV-t vegyek topicban anno ajánlott Sony TV-k sajnos nekünk nem jöttek be ☹
2020.04.21-n vettek édesapámék egy KD-55XF9005BAEP típusú TV-t + Biztosítást a „piros” üzletben, ami kicsivel többet, mint fél évet bírt, lett benne függőlegesen egy pixel csík. Garanciában cserélték is egy KD-55XH9505 típusra, mert ugyan az a típus már nem volt kapható, így talán még jól is jártak, mert anno talán ez a típus 50-100e Ft-al volt drágább, de nem biztos. Sajnos egy ideje észre vettem rajta, hogy elkezdett foltosodni ☹ Azóta már rosszabb lett. Persze a garancia már lejárt, a biztosítást pedig a garanciális cserével meg is szüntették, nem lehetett tovább vinni erre a készülékre. Ami még érdekes, hogy nem használták agyon, csak esténként volt bekapcsolva, kb. naponta ha mehetett 3-5 órát.
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne vele kezdeni? Lassan teljesen tönkremegy? Mennyibe kerülne ennek a javíttatása?Előre is köszönöm a válaszokat.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
vlevi
nagyúr
válasz wrathchild #69636 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit.
XH9096 TV-m van, a legfrissebb fw fel van rá rakva, és Vodafone (még UPC-is időkből származó) CI+ kártyát használok.
Csak annyi furcsaságot vettem észre, hogy a felvett műsorhoz a leírásban szinte mindíg még az előző műsor leírását írja oda
Gondolom ahhoz lehet köze, hogy a felvételhez már hozzákezd a megadott idő előtt, és ott még az szerepel az EPG-ben, azt rögzíti be. De a műsor címét jól írja, szóval nem egyértelmű a dolog. -
wrathchild
tag
Üdv! Tapasztalt esetleg Valaki ilyen hibát (és az orvoslását is megtalálta? )?:
Sony TV Android 10 (valószínűleg ezen legutóbbi Android frissítés óta áll fenn a hiba) Vodafone CI-kártyás TV előfizetésnél, külső merevlemezre beprogramozott és élő rögzítés esetén is aznap még visszanézhető a műsor, de másnaptól minden felvétel (kivétel az általam levédetteket) "Ismeretlen" címen fut, kap egy ugyanolyan, de semmihez sem értelmezhető dátumot (január 04. 00.30) és a felvett műsor hosszát 00.00 óra/percnek jelzi és rákattintva nem is indul semmi! Merevlemezt a védett tartalom miatt nem szeretném feltétlen újraformázni, hátha innen jön valami vudu Köszi! -
Vhiktor
veterán
válasz abrtom87 #69632 üzenetére
Természetes jelenség.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
abrtom87
tag
Sony OLED nálatok is kattan néha kikapcsolt állapotban? Olyan hang mint amikor bekapcsoljuk.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van egy 55XF9005 tv-m ami usb-s tárolóban ssd-ről viszi a filmeket kodival. Tegnap lefagyott a kép és azóta az oldalsó felső usb-ről nem látja a rádugott ssd-t és pendrive-ot sem. Az alatta lévő működik és az eszközök laptopra kötve is jók. A nem működő usb áramot ad és feldobja a választó ablakot (mit tegyen a médiával: kép videó...), de a kodi vagy a beépített lejátszó nem lát semmit. Volt tv restart.
Ennek az usb portnak most annyi és ha igen akkor lehetséges, hogy a külső rekk (Axagon usb 3.1) tette tönkre?[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Dave™
nagyúr
Nem tudom, hogy bontatlan-e (célszerű rákérdezni az adott boltban), de ez eléggé jó ajánlat, egy darab van belőle elvileg Budaörsön:
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz sali24 #69627 üzenetére
+ daniel2121
Nálam itt lehet lementeni a programlistát ami egy sdb.xml fájl lesz. Na ezt kell megnyitni a Sony Chanel Editorral és lehet szerkeszteni, majd szerkesztés után visszatölteni. Lehet hogy a pendrive-ot csak FAT32-re formázva fogadja el a tévé sőt, ne legyen túl nagy méretű a pendrive (~16 vagy 32GB). Adott esetben válogatós lehet a tévé pendrive-ok terén.
[ Szerkesztve ]
-
sali24
csendes tag
válasz daniel2121 #69626 üzenetére
Nekem se engedi. 43x89j a készülék és Digi a szolgáltató. Szürke a csatornalista szerkesztése a tv menüben.
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69622 üzenetére
Csatornalista átvitelét keress, ne szerkesztést. Olyan lehetőség sincs?
-
daniel2121
senior tag
válasz hegylako01 #69623 üzenetére
Köszi rá kellett jönnöm hogy valóban nem,csak azt nem értem hogy miért.
-
hegylako01
tag
válasz daniel2121 #69622 üzenetére
Azért mert a 32w800 nem tudja a csatorna lista szerkesztést.
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69619 üzenetére
Nálam itt van: Beállítások->Televíziózás->Csatornák->Csatorna beállítás->Digitális beállítás->Technikai beállítás->programlista átvitele. Csak akkor él ez a menü, ha be van dugva egy pendrive.
ui.: lehet hogy nálad már más, de valahol itt keresd.
-
Vhiktor
veterán
válasz lajosx #69611 üzenetére
Szerviz menu, de most fejből nem emlékszem a belépési kódra.
Ha más nem irja meg addig, akkor holnap megirom.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz TechN7ne #69609 üzenetére
Igen
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz TechN7ne #69606 üzenetére
1104 óra.
Első szám csoport, hogy emnnyit üzemelt a tv. A 3 szamcsoport hogy mennyit üzemelt a panel.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz gordonfreemN #69602 üzenetére
Maga az eszközön lehet nálam ezt a funkciót bekapcsolni (xbox) ,másra google szerint csak audio beállítása találtam infót ,
Más ,
Nem tudjátok esetleg ITT melyik lehet a felhasznált óraszám? -
Infernusz
csendes tag
válasz daniel2121 #69603 üzenetére
Nekem w705 volt, a csatornalistánál lehetett a sorokat mozgatni. Horror volt.
-
Joshi
titán
válasz daniel2121 #69603 üzenetére
A Sony Channel Editor 1.2.0-al csinálod? Vagy ezzel nem megy?
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok vettem az egyik fórumtárstól egy Sony 32w800-at. Volt már pár darab Sony tv-ém de ezen egyszerűen nem tudom a csatorna listát szerkeszteni. Vodafone hd kártyát használok. A többi itthon lévő tv-men ez működik. Tud valaki segíteni?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz gordonfreemN #69599 üzenetére
earc funkció csinál ilyet ,ha bekapcsolom pl. az xbox ot oda kapcsol magától vagy ha ki van kapcsolva a TV be is kapcsolja a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest