- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz kriszti@n #36086 üzenetére
"Menü ,szolgáltatások tekintetében mi a helyzet?
A média lejátszó a panánál rosszabb ahogy olvasgattam."Valóban rosszabb, de szerintem egy több százezer forintos árkategóriában versenyző tévé esetében huszonhatod rangú az, hogy a beépített médialejátszó milyen minőségű.
Aki ilyen tévét vesz, és feltétlenül fájlokat játszana le, az ne sajnáljon ~20.000-30.000 forintot egy dedikált, külső lejátszóra.
Minden egyéb tekintetben a családi fotókat és mpeg videókat biztosan meg tudja nézni a Panasonic segítségével is.
A menü és szolgáltatások tekintetében az egyéni ízlés a döntő. Nekem a tesztelt Panasonic menüje felhasználóbarátnak tűnt, a SONY Android-os rendszerével viszont nem tudtam kibékülni a mai napig sem. (Viszont elfogadom, mert a saját készülékem képminőségébe beleszerettem.)
Sokan pedig más szoftverrel szerelt tévét nem is vennének.
Így ezzel kapcsolatban is azt mondtam, hogy a vásárlói döntés meghozatalánál sokad rangú kell legyen ez a tényező, illetve tulajdonság is.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest