Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
2.: a pH! teszteket megnézve a TELJES rendszer teljesítménye az ami max 146W (amit nagyon kevésnek érzek, de ha ez jött ki nekik, hát ki vagyok én, hogy ne higgyem el?
Ha megnézed ebben a tesztben csak a proci van terhelve a vga nem ,vagy is én úgy látom hogy prime 95 ,aida64 volt, procival együtt lévő vga terhelés nem .Igen a táp ellátó fázis kevés a lapon plusz a vrm hűtése sem nagy vagy is a proci feletti " kondikat "nem hűti tehát tuningra mérsékelten alkalmas.
Nekem van még egy Asus Tuf B450M -Plus Gaming Lapom ami szintén hasonló tesóm 2600 -as prociját autó módon sem hajlandó tuningolni mert ha felmelegszik a lap vagy a kondik még a gyári turbó órajelket sem képes tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- ALKALMI ÁR! ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- Kingston HyperX Predator 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 2x8GB 2133MHz DDR4 / Beszámítás OK!
- Eladó G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest