Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirkaloo
tag
válasz
strike19
üzenetére
Szerintem az egész konfig egy masszív overkill irodai munkára.
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
) Ez alapján úgy tűnik, hogy a Vega 8 iGPU valamivel jobb, mint az a 710-es GF. Mondjuk ajtótámasznak jó lesz az. 
Így olcsóbban jössz ki, mégis korszerű géped lesz, ami egyrészt megfelelő arra, amire használnád, másrészt a jövőben még tudnád fejleszteni. Ja, és igen, 8GB RAM elég.
Szerk.: Azt mutatta a gép, hogy ez volt az utolsó komment a topikban, én meg írok egy regényt, mikor már a többiek leírták...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Autós topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha szeretnél egy AM4 konfigot, mert elavult az előző pc-d, én a helyedben egy Ryzen 3 2200G-t vennék, B350 lappal (gyártó ízlés kérdése) és 8GB 3200Mhz memóriával, amit egy be quiet! Straight Power E10 Gold 400W táppal fejelnék meg. (Hátha később mégis belekerül egy VGA...
)