Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
AM4 lapcsere szérián belül
MSI B350 PC Mate, szolgált 6 szép évet. Még lesz feladata a fiam gépében, amit jövőre tervezek összerakni. Volt benne R5 2600, R5 5600 és R7 5700X3D, GTX 1060, 1070 és 4070. Talán az 5600-al fog majd újra szolgálatba állni. 6 év összegyűlt sz#rát pucoltam ki a vrm környékén, tettem a bordák alá új Gelid hőpadokat és raktam bele új elemet.
Hail to the Budget KING

A tisztogatás:
A régi padok máltak, peregtek, tényleg rájuk fért a csere. A chipset bordát kicsavaroztam ugyan, de semmilyen feszegetésre nem akart eljönni, nem akartam letépni a chipsettel együtt, maradt ahogy volt. Bár lehet hogy oda kélt volna el leginkább a friss paszta, de inkább hagytam minthogy kárt tegyek benne.Friss thermal pad a borda alatt (először cseréltem alaplapon, nézzétek el ha kilóg, gondolom nem okozhat gondot, max szedi majd újra a koszt)

Ami váltotta, maradva AM4-en és szérián belül:
MSI B550 A-Pro
Az 5700X3D-val nehezen barátkoztak össze, a legfrissebb beta uefi-vel konkrétan fel sem ismerte, de az 5600-al bootolva már tudtam régebbire flashelni és azóta minden ok, bitang jó kis lap. Ha valaki megnézi a bejegyzést és van tippje, hogy mi történhetett, azt megköszönöm. Került bele Szegény Ember Stalker 2 SSD-je is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest