Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Üdv!
B550 chipset esetén másnál is előfordultak itt audio problémák ha a VGA 16 PCIe sávot kap? Van egy Gigabyte Aorus Master lapom és évekig 8x módban használtam egy SSD miatt az M2_B slotban. Kivéve az SSD-t VGA cserekor és 16 sávra váltva (új VGA megérzi a 8x limitet) játékok alatt a hang elkezdett pattogni. Mint mikor kifut a pufferből pár milliszekundumra folyamatosan. Frissítettem BIOS-t, ugyanaz. Próbáltam három különböző VGA-val, ugyanaz. A régi VGA-val is ugyanaz, ha 16 sávon üzemel. Meghajtók frissek mind.
Az egyetlen változó a BIOS-ban a panaszmentes és problémás állapot között a VGA sávelosztás. Gen3 módban üzemel a jelenlegi processzorral, de Gen4 módban is beszámoltak a problémáról. Vagy inkább úgy írom, hogy Gen4 módban számoltak be a problémáról és Gen3 volt a probléma megkerülése. De nekem Gen3-ben is problémás a hang. Az összes hangeszköz érintett: alaplapi hang, USB DAC, HDMI hang kimenet, minden. Ha microstuttering-el a játék és a frame time megugrik egy pillanatra, akkor arra az időre kihagy a hang is. LatencyMon szerint nem kéne komoly problémának lennie.Hasonló beszámolókat találtam gyártófüggetlenül:
[link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gamepad
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- VILÁG LEGERŐSEBB KOMBÓJA!! ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore + i9-14900KS SZETT
- 16Gb - 8Gb -4 GB Notebook Ramok eladóak (több db)
- ASUS TUF GAMING B660M-E D4 alaplap
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest