Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalanius
tag
válasz
st.marci
üzenetére
Hasonló tünetek, szintén Asus alaplap. Korábban azt reméltem, hogy a 1407 majd hoz egy kis stabilitást, de nem változott semmi. A szokásos köröket én is lefutottam, tehát:
1. XMP nélkül nincs gond
2. XMP-t bekapcsolva pár nap múlva kezdődik a sárga ledezés
3. átírtam az időzítéseket auto-ról a DRAM calc szerint, egy darabig megint nincs gond, aztán újra sárga led.
4. VDDCR CPU power phase control --> extreme. Pár napig stabil, aztán kezdődik elölről.
5. Pár nap után visszaállítottam extreme-ről optimized-ra, pár napig stabil, aztán kezdődik elölről.Nem egy éjszakás a kaland, hanem hosszabb, és ha a BIOS-ban járok, bármilyen okból, utána jó. Ez így teljesen értelmetlen egyébként, de akkor is 5 hónapos folyamatos tapasztalat, ilyen random nincs. 10+egynéhány cold boot gond nélkül, és utána a jelenség egyre sűrűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs