- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalanius
tag
Addig jó, amíg nem fordul elő. Egyébként Q LED néven találod meg a manualban ezeket, idézem:
Q LEDs check key components (CPU, DRAM, VGA card, and booting devices) in
sequence during motherboard booting process. If an error is found, the corresponding
LED remains lit until the problem is solved.Ha jó az a feltevés, hogy a lap válogatós, akkor a G.Skillt a tiéd megeszi, a Crucialt meg az enyém csak fenntartásokkal. De nagyon nincs kedvem másikat venni csak azért, mert x db bootból nem mindegyik sikeres, miközben egyébként semmi gond nincs.
-
Zalanius
tag
válasz
st.marci
üzenetére
Hasonló tünetek, szintén Asus alaplap. Korábban azt reméltem, hogy a 1407 majd hoz egy kis stabilitást, de nem változott semmi. A szokásos köröket én is lefutottam, tehát:
1. XMP nélkül nincs gond
2. XMP-t bekapcsolva pár nap múlva kezdődik a sárga ledezés
3. átírtam az időzítéseket auto-ról a DRAM calc szerint, egy darabig megint nincs gond, aztán újra sárga led.
4. VDDCR CPU power phase control --> extreme. Pár napig stabil, aztán kezdődik elölről.
5. Pár nap után visszaállítottam extreme-ről optimized-ra, pár napig stabil, aztán kezdődik elölről.Nem egy éjszakás a kaland, hanem hosszabb, és ha a BIOS-ban járok, bármilyen okból, utána jó. Ez így teljesen értelmetlen egyébként, de akkor is 5 hónapos folyamatos tapasztalat, ilyen random nincs. 10+egynéhány cold boot gond nélkül, és utána a jelenség egyre sűrűbb.
-
Zalanius
tag
Végre készült új BIOS az Asus x570-es lapokhoz, 1407 néven. Elkiabálni nem akarom, de az eddigiek alapján _talán_ sikerült megoldani a bootolási problémát dhcp esetén. Ahhoz képest, hogy nem éppen az alsókategória legaljáról van szó, eltartott pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest