- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kellemes meglepi a lap, nem is droppol olyan hatalmasat. Faragtam a fetekre két blokkot, lehet azt is megköszöni, bár még nem igazán kell. Egyelőre csak egy 6 magos 1600 van benne (AF) majd 1-2 év múlva lehet cserélem, aztán olvastam, hogy szeretnek fűteni ...
Manapság nincs az alaplapoknak márkánként topic-juk?
Aki ilyen B450 PRO4 lapot vesz annak pl. tanácsolnám, hogy szedje le a fetekről azt a bordát, ami a lap szélén van, mert a borda alatt van két gumi kocka a lap széléhez közelebbi oldalon. Kicsit vicceskedés, mert pont úgy néz ki, mint egy fet, de csak támasztás, viszont 1mm-rel magasabb, mint az alkatrészek
és túl tömör gumi.
Nem szerencsés, mert bár 1mm-es gap pad van a bordán gyárilag az a gyenge rúgó, ami a műanyag stiften van és a laphoz húzza a bordát nem meggyőző, hogy rendesen össze tudja nyomni a támasztást, hogy a pad rászoruljon a fetekre.
Két sorban vannak fetek és az egyik sornak a nyomát nem nagyon láttam a padon, amikor leszedtem. Nem az igazi szóval jobb azt levenni onnan szerintem még akkor is, ha valaki a gyári hűtést hagyja rajta.
Nyilván a gorillák ellen van, akik a bordánál fogva emelik az alaplapot, hogy ne sarkazzák le a fetet a hűtőborda aljával.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és túl tömör gumi.