Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda #5386 üzenetére
Épp ezért zavar ez a hűtés. AN8 v2 esetén valóban kellett és jól is volt megvalósítva. De nemrég volt nálam egy AMD 690-es lap, amin olyan szemtelenül kicsi borda volt az IGP ellenére (és nem is melegedett számottevően), hogy nem kicsit meghökkentem. Le kellene már vetkőzni ezt a minél hosszabb a HP annál jobb a lap hozzáállást. Ha van a háttérben nV + HP gyártó kartell, akkor azt meg ki kell vizsgálni!
Az ATX tápcsatlakozóval meg az a probléma ott, hogy feleslegesen messze van a tápegységtől, és azt a vastag kolbászt el kell vinni odáig (még ha le is van spirálozva/harisnyázva, akkor is vastag). A KT7-nél értelmesebb elrendezésű lapot a mai napig nem láttam, bár azon nem volt semmi integrálva. Ez viszont nem mentség, akaraterő kérdése lenne megvalósítani (persze tudom, PCB kapacitás és egyéb paraziták, de azért Ők a mérnökök, hogy ezeket megoldják).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest