Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Azt tudtam eddig is mit érdemes venni és mit nem, azzal viszont újat mondtál, hogy a 667es ramokon 800as chip volt. Épp ezért akarok 9-1000mhz környéki ramfrekit elérni, mivel a 939-es kistestvérek ezzel nem igazán tudnak mit kezdeni
Láttam ddrből 500 mhzest, asszem kingmax hardcore volt, az mehet kb annyit mint egy 800 mhzes ddr2.
Most nézegettem, jönnek a 65nm-es athlonok, jövőre meg már majdnem biztos hogy a 2 magos semik is, úh nem tervezgetek tovább..jövő nyáron ha nem megyek kűfődre melózni, akkor kezdek újra tervezniGondolom addigra értelmesebb int.vga-s lapok is kijönnek, mint pl az x700as..én vga-ra addig nem akarok költeni mig nincs olyan game ami 20 percnél tovább leköt, az utsó ilyen az mw volt, az meg mx440en is ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest