Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Másik totyikba is írtam, lehet nem néztél oda..ugyanezzel a lappal ,2800+ semivel-ami ugyanaz mint a 3000+ csak 128kb L2-vel-, int. memória használatával mérve, pici tuninggal, mert enged annyit a lap ntune-nal/''FSB''-t 250-ig lehet vele húzni/, mem írás/olvasás 5000 felett, késleltetés 57ns, proci 2ghzen, ram 800mhz-en, HT 1000mhz-en. Ram alapból 667-es kingmax volt.Pörgött mint egy vadállat

Szerk: látom páran nem nagyon dícsérik ezt a lapot, nálam atomstabil volt, aki nem akar tuningolni, annak tökéletes. De 25% tuningot is tudott..és hát sztem elég szép eredmények jöttek ki így
És az sem mind1 melyik everesttel nézed, én a legújabbal néztem.
És való igaz, hogy a nagykerekben szinte semmi nincs, én is alig tudtam gépet venni miután eladtam az am2 cuccomat-nem azért mert rossz volt, úgy tűnt nincs már rá szükségem-, de mégis lett, helyette vettem egy 754es gf6100as lapot-mert csak ez volt vga-sban- egy 2600+-os semivel..de ez is pörög rendesen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Hardcore café
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És az sem mind1 melyik everesttel nézed, én a legújabbal néztem.