Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
HorvBalint
üzenetére
Mintha már máshol is láttam volna ezt a kérdést, ahol emlékeim szerint ki lett vesézve a téma.
Egymagos rendszert egymagosra ennyiért nem érdemes cserélni, 33k az X2 3600+, sokkal inkább megéri, mint a sima 3800+, a tuningról meg annyit, hogyha nem értesz hozzá/elvből elutasítod, az a te dolgod, de akkor ne kérdezősködj ennyit és fizess mint a katonatiszt!
(18k-ért vettem olyan processzort, ami 7%-kal gyorsabb a legnagyobb egymagos AM2-esnél, az Athlon 64 3800+-nál, ami mellesleg 38k...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egymagos rendszert egymagosra ennyiért nem érdemes cserélni, 33k az X2 3600+, sokkal inkább megéri, mint a sima 3800+, a tuningról meg annyit, hogyha nem értesz hozzá/elvből elutasítod, az a te dolgod, de akkor ne kérdezősködj ennyit és fizess mint a katonatiszt!
(18k-ért vettem olyan processzort, ami 7%-kal gyorsabb a legnagyobb egymagos AM2-esnél, az Athlon 64 3800+-nál, ami mellesleg 38k...)