Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Nah, megköttetett az üzlet.

Későn ért haza a srác, így csak az alapokra volt időm félhomályban.
-karbi tisztítás
-gumi fújás
-olajazint csekkolás
-gyertya csekkolás.Olyan a motor, mint vártam. Mindene jó, de egyben foglalkozós is. Jók a fékek, de kerékre nem fog állni velük. Az utat szépen tartja, a lánc nem lóg, nem ropog.
A motor, a kuplungot leszámítva, zörej mentes. A kuplung csörög kiengedve, ezért alkudtam is, meg tudom oldani magam.
Az alap N-es folytásoknak nyoma sincs (a kiput még nem tudtam széthúzni a sötétben).
Az áttétet már valaki módosíthatta az én ízlésem szerint: jól ki kell pörgetni váltás előtt, cserébe lazán viszi a 60-at. Ilyen szempontból jobb, mint amit vártam. Igaz így van egy kis hőkölés nagy gázra.
Nyomokban eredeti cuccokat is találtam: gyári lánc védő, gyári gége cső (bár ez repedezett).
Összességében boldog vagyok. Kell vele foglalkozni, sokat, de 2 szerelés között élvezhető.
Plusz hozzátenném, hogy a benne levő benzin állapotáról nincs infom, de nem tűnik frissnek.

Majd kérdezek még tőletek, ahogy haladok majd.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest