Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• logaritmus

tag

válasz Xaels #792 üzenetére

Szerintem meg kiváltja, hiába van odaírva, ugyanis mielőtt nem raktam le újrahasznosító üzemed, minden szemét ment 3 szeméttelepre nekem. Leraktam az újrahasznosítót és egyből kezdett átállni szinte mindenki a szelektív szemétre, amit ugye a szelektív gyűjtőbe kell vinni. Ergo a 3-ból kettőt szemétlerakómat be kellett zárni, mert felesleges volt egybe befért a sima szemét. Ráadásul emiatt mivel mindenki szinte átállt szelektívre úszi ka szemétben az egész város, mert a szelektív gyűjtő tárolóm megtelt, a kereskedelmi lerakatom megtelt, mert szinte senki nem viszi a műanyagot és a fémet. De vissza sem tudom kényszeríteni a simeket, hogy akkor ne gyűjtsenek szelektíven, hiába dozerolom le a szelektív gyűjtőt, akkor is szelektíven gyűjtenek. és a sima kukások azt a szemet el sem viszik. Maradt a 26000 szelektív kuka és a 5000 sima kuka. Szerintem ez bug.

Ja és a következő bug, hogy visszaraktam a szelektív lerakatot emiatt és nem gyűjti most már a szelektív szemetet, mintha nem lenne, holott jelzi hogy van 26000 szeletív kuka.

@beteg
    Bal oldalt van egy "pajzs" ikon, ott a 3. ikonnál lesz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés