Hirdetés

2020. november 24., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#705) peterkeT válasza doc (#703) üzenetére


peterkeT
nagyúr

Azt mindenesetre soha nem fogom megérteni, hogy mi alapján kap egy-egy sorozat cancelt. Ha erre negyedannyi energiát, időt és pénzt fordítottak volna, mint egy olyan hype-olt, de amúgy nulla sorozatra, mint amilyen a Lost, vagy Prison Break és társai, nem is beszélve az olyan B-Kat vackokról, mint a Painkiller Jane, vagy a Bionic Woman (jó, tudom, utóbbiak buktak is, meg is lett a cancel) akkor marha jó lett volna. A rajongóktól elnézést kérek, csak vettem két olyan hype-olt sorozatot, amit nem bírok nézni, mert annyira gáz.

tbs: ja, a Hősöket is említhettem volna, az ráadásul várhatóan még cancelt sem kap, pedig értelme már rég nincsen semmi... :( Az első szériát még ledaráltaam, a végére már az is csalódás lett, de amit a másodikban műveltek, az kritikán aluli.

Szerk: Ja, és aki szép posztapokaliptikus képeket szeretne nézegetni, az nézze meg az I Am Legendet. A film értéke amúgy konvergál a nullához, de a díszlet csillagos ötös. A szarvasüldözős nyitójeleneten ne akadjatok nagyon ki, tényleg nagyon gáz, annál azért már csak elviselhetőbb lesz utána.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.