Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
''Az Idő Urai'' dvd, szinkron, feliratos extrák. Elvileg lesz.
-
Gergello
addikt
[link] lehet csak nekem új, de baromi jó!
-
Nimrod
addikt
Na végre, megvan a Gor [link]

Probléma 1. VHS rip.
Probléma 2. fogalmam sincs, hogy milyen nyelven van.
-
Nimrod
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Frank Herbert
udv
neduddki
p.s. tibbi fijacskaja, de inkabb Anderson tobbek szeitn, mert a nev kelet :- )
mod: egyszer elmentk a tobbiek amugy tobbek szeritn amwerikai igenyek kiszolgakasa a progosse es cselekmenyesseg meg a kiszedendo piz:- (((
tbs: Jadvigajja oda ahova karsz!!!:- )))
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
húgom olvasta Richard(?) Morgan, Valós Halál -át és nagyon tetszett neki, ha végeztem a dr.vérdíjjal elkérem tőle.
Ja, Stoppos elsője ölég jó, többi megy a lecsóba. Ue. a helyzet a Dűnével, meg a Végjátékkal... - ezt nem értem, fordíccsa le kérem
ahha, mire leírtam a rózsaszín lézersugár elérte az én agyamat is, a stoppost elkezdtem...
a dűne 1 kötetét olvastam csak, az nem igényel kommentet, super.
de mi az a végjáték? -
brownus
veterán
olvastátok dick-től a dr. vérdíj című regényét?
kapja be, igaz én is hülye voltam, hogy nem sokkal alvás előtt még ettem pár falatot... mert olyat álmodtam, hogy totál leizzadva riadtam fel reggel.
egy szaros alu kuckóban éltem, a hidrogénbombák szinte mindent elpusztítottak, és tele a világ elkorcsosult lényekkel, én is fura voltam és álmodtam a könyv sztoriját meg az enyémet 1xre... uhhh, kiráz a hideg... sokkal félelmetesebb és nyomasztóbb volt az álmom a regénynél. szóval alvás előtt nem enni és nem olvasni depressziós dick könyvet!
és még nincs vége... a könyvnek. az álmomnak remélem. -
Gergello
addikt
Köszönöm az ajánlásokat ! Miután végzek a Ghost in the Shell sorozattal -gondolom ismeritek páran- feltétlen utánna járok az ajánlott műveknek is.
-
tbs
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
Újhullám, de kiberpunk, szerintem elég jó: Richard(?) Morgan, Valós Halál.
Esetleg az Idlewild-del (Nick(?) Sagan, igen annak a Carl-nak a fia) futhatsz egy kört, bár annak csak az ötlete nagyon finom (kilóg egy kicsit a CP-ből, de mégis), a kivitelezés csapnivaló...
Gibson Neurománca és az egész Híd-ciklusa szerintem zseniális. Sötét-barokk jövő, kiváló emberábrázolásokkal. Bulldózer-szan. Armitage. Molly. A Finn. Kihagyhatatlan.
Abban a Török Szultánnak igaza van, hogy a Neurománc nagyon összetett, és a szöveg is minimalista, így roppant ''nehéz'' olvasni. Mintha tényleg nem emberi intelligencia mozgatná a cselekményt...
Nekem kb. harmadjára esett le pár dolog... 
Más elfogadható kiberpánkot nem tudok jó szívvel ajánlani magyarul.
Ja, és a Gibson-Sterling féle steampunk vonalat nagy ívben kerüld el..!
-
Gergello
addikt
Most tervezem megnézni a Szárnyas fejvadász (Blade Runner) c. filmet. Tudtok ajánlani, hasonló témában,gyak. cyberpunk, könyveket, filmeket, sorozatokat?
Könyvből is kinéztem már egyet, William Gibson: Neuromancer. Olvasta már valaki? -
DArchAngel
tag
Aki szereti a Warhammer 40000-t:
megjelent a negyedik Gaunt szellemei regény magyarul: A becsület őre.
Az Istencsászár békéje járjon át titeket!
-
Nimrod
addikt
Aki szereti a Dune világát annak érdekes lehet:
[link] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ojjan ismeros bvotl ez nekem:- ) asztan par oldal utan kiderutl hogy nem is hijjaba, megboldogult lyanykoromban olvastam en ezt:- )))
[link]
udv
neduddki -
valdit
csendes tag
Hello én is sok sci-fi-t szoktam nézni mert sz a kedvencem és baromira jó!

-
Zenesz13
csendes tag
Elég sok sci-fi-t szoktam nézni/olvasni, de sztem még mindig a legjobb az Isaac Asimov sorozat, illetve filmben ami viszi a pálmát az az Alien sorozat, de abból is az 1-2... a többi azért kicsit már nyomi.
Szerk: Jut eszembe a Sci-fi-be beletartozik a szerepjáték? Mert véleményem szerint igen és lehet, hogy bamba vagyok meg olvasni sem tudok és így nem vette észre a megfelelő linket, de sztem azt is hozzá kée csapni a totyikhoz

[Szerkesztve] -
doc
nagyúr
tegnap este (meg ma hajnalban
) megnéztem a Lost Room-ot, hát igen ütős darab!
viszont a vége gáz...
az ismertetőben amit olvastam róla direkt kiemelték hogy kerek, egész történet, erre sehol nincs a vége, semmi nincs megmagyarázva
-
csibor
addikt
Tegnap pakoltam a könyvek között,és mit találtam!Kinek mit mond a Sziriusz kapitány név?
-
csaabz
őstag
Warhammer 40k univerzum!!!
A legjobb, amit eddig olvastam.. -
neduddki
nagyúr
HI!
Szabadna, de nemi idot kell keriteni (~5+8+5+8)*4G atranszportalsara a gepre, mert xp-ben vettem fel, /mert sokkal jobb eredmenyt ad >xvid-be mint az sp, de az emktv minosege miatt tokmind1: - (/ a letomoritest az megnem lesz gond arra nyaron van boven gepido:- )
udv
neduddki
p.s. csak nekem van keves:- (((( -
doc
nagyúr
úgy tűnik, nem kell Doctor Who ajánlót írnom

[link] -
neduddki
nagyúr
HI!
Pana bekezzitve mind a 2 napra 14-14 orara!!! De ha esetleg amsnak is akad hejje az legyszives tegyen igy:- ) /vegul is karikas az ordog szeme:- )/
Ja es hogy miert?:- )
Hat ezert: [link]![[kép] [kép]](http://comment.blog.hu/media/image/bringers_02.jpg)
udv
neduddki -
doc
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
az hogy jo vagy nem, erosen szubjektiv

en imadom, az ujat foleg, a regin azert latszik hogy kozel fel evszazados, de azert az is erdekes
ahogy mondtam, nagyon sok fele resz van, az aranyos kis vigjatek jellegutol a komoly thrilleres/horroros reszekig
mondjuk az uj sorozat elso resze (''Rose'', magyar forditasban ''A probababak tamadasa'') nem egy hatalmas durranas, eleg atlagos resz
lassan tenyleg megirom azt az ismertetot
-
doc
nagyúr
hát úgy nem csoda hogy hézagosnak találtad

az első évadban (ami magyar tv-kben ment) voltak azért ide-oda utalgatások, sőt az egész a ''bad wolf'' vonal körül mozgott, majdnem minden részben megjelent valahogy
én először a cool-on láttam, kb úgy mint te, és sokat én sem értettem belőle, de mikor elkezdtem az első résztől nézni, egyből más volt a szitu
-
doc
nagyúr
hogy érted hogy hézagos?
a részek általában nagyon lazán függnek csak össze, de van mikor rendesen épülnek egymásra, itt-ott vannak utalások régebbi részekre, meg persze vannak dupla részek is
''utolsó'' rész nincs, perpill. a(z új) harmadik évad közepén jár, amire te gondolsz az valószínűleg az első évad vége lehet (mikor a ''nagyfülűből'' lesz egy vékony arcú srác)
amúgy ilyen átalakulásból eddig 11 történt
igen érdekes sorozat, gyakran vannak kifejezetten aranyos, vidám történetek, de néha (pl. a 3x10) rendesen rémisztő...
na majd írok ismertetőt, megérdemli a sorozat! -
Nimrod
addikt
Dűne kötetek közül melyiknek lenne érdemes még nekiesnem? Olvastam és láttam az alapművet meg a gyerekeket, elkezdtem olvasni a Harkonnen házról szólót és az utolsóba is belenyaltam (Chapterhouse), de nagyon szomorúnak tűni.

-
doc
nagyúr
dr who-t ismeri itt valaki?
elkezdtem nézni a régi (1963) sorozatot is, elég érdekes
meg tegnap néztem meg az új 3x10-et, na az hatalmasat ütött... a párom félig a takaró alól nézte
MOD: egyébként tervezem egy Logout-os ismertető megírását, csak időm nincs rá sosem
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Olvasom az Erdőhold második kötetét, és le vagyok döbbenve milyen fordulatot vett a storyline. Hát nem kiderült hogy ne független univerzum, hanem egy másikba toldották bele?
De nem mondom el melyikbe, mert az nagyon spoiler lenne, de aki meg nem olvasta azt a ciklust, annak meg nem üt akkorát
-
neduddki
nagyúr
HI!
Aze van 7 perccel hamrabbr allitvaes 10 percel kesobbre es heti ismetlesre:- )))
De ki a f! gondolta hogegyszer csk gondolnak vmit es nem doreli kezdeseb lesznek:- (
De vegul is megszokhattam volna mar a magyar tv-nel:- (
udv
neduddki
p.s. vegul is ha belgondolk ez eldontotte dolgokat
Csibor: meg a fene nezegeti a port-ot meg radioujsagot egyfijtaban: - (
mod: zsiga667: azzla cska az a baj hogyha nem oda volt love az adas ahova ok gondoltak akkor cseszhetted:- ( vps/pdc meg nincs:- ( de errol mar a asztali dsvd felve tptyikban parszor kiorjogtuk magunkat:- (
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Jópár éve a TV-újságokban nyomatták elég rendesen ezt a ShowView kódos rendszert [link] (beütöd a műsor kódját, a videó meg automatikusan felveszi amint elkezdődik), ez azóta kihalt?
-
neduddki
nagyúr
-
Nimrod
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ezt találtam:
The crew discovers a log recorded after the disaster by an Alliance officer, who reveals that the Alliance added a drug designed to suppress aggression, and therefore eliminate violence, into the air supply. The drug actually suppressed the people's desire to do anything, and they eventually died of starvation. However, a tenth of a percent of the population instead turned hyper-aggressive and mentally unstable: they became the Reavers.
Forrás:
[link]
Akkor ezek emberek voltak?
-
neduddki
nagyúr
HI!
MEgnesztem: [link] : kar volt:- (((
nem olvastam az eredeti based on-t de kitantam es ez attol tartok nem a zsenim dicseri:- )))
/es akkro feszegessuk meg egykcisit az elmutl ehtek temajat:/arra a kerdesre, hogy lehet-e a Serenity ala megkaptam a vlaszt: sajos lehet:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
sg azt a tv2 baszta el nalam:- ( lost-bol vegignesztem az s1-et asztan beleuntam, heroes-t no nezi en alszom, a 24 meg az ww mellet genge kezdo /pl. elnoki lemondatas/:- )
udv
neduddki
p.s. akokr mar egyikunk sem let hijjaba:- )
mod: Nimrod: a kivalo Sarenity pont aszt magyarazza /felteve ha jol ertem a kerdest:- )/
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Mondom nem köt le. Nem csípom az erőltetetten gondolkodtatni akaró műveket. Inkább egy jó könyv akkormár.
Scifi: Pitch Black pl. első körben nem nagyon scifi. Aztán az apró részletek... Pl. mikor Riddik egy csontváz alapján rájön, (még napsütésben) hogy nem fény alapú a ''madarak'' tájékozódása. Vagy a világító ''maszatok'' lelőhelye. A zűrhajó. Stb. Látszik, hogy qrva sok gondolat van mögötte, de nem rágja szájba.
A te WW-d szájbarágja, hogy gondolkozz, meg a megoldást is... Egy nem különösebben csavaros részt láttam egyszer. Nekem felejtős.
Rágógumi sorozatból nekem a Skins jön be, mer' az legalább emberekkel foglalkozik. 
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
FireFly igen jó kis sorozat. A Filmet is nézzétek meg! Az is jó! Amúgy mostanság van valami jó kis SCI-FI film??
-
doc
nagyúr
na éjjel megnéztük a párommal a szinkronos Firefly-t is. hatalmas meglepetésemre a páromnak sem volt róla rossz véleménye (ha SF-ről van szó, ez nála már komoly dolog!)
a szinkronban csalódtam, méghozzá nagyon kellemesen
vannak benne érdekes dolgok, pl. Kaylee zorall-ozása, amire először elég hülyén néztem, de végül is elmegy, sőt, ehhez a karakterhez szerintem teljesen jól passzol
a ''hetéra'' meg főleg a ''harácsolók'' már keményebb dió, nem tudom ezeket miért kellett erőltetni
amúgy nagyon jó lett, a hangokat is eltalálták, úgyhogy alig várom a többi részeket, lecserélem a feliratos verziót a dual audiosra
-
MUŁĐER
addikt
Nemrég néztem végig a Space Above and Beyond-ot...döbbenet jó sorozat,,kár hogy csak egy évadot élt meg.
-
tbs
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Az első kettő a pilot volt 2 részbe vágva.

A legunalmasabb rész a pilot. Nem érdemes ilyen hamar leírni, ráadásul a következő rész (''Train Job'') már egész kellemes. (''Gossip, right?''
)
Persze közben van egy-két light darab (kettő
), de azokat sem érdemes kihagyni, mert apró információmorzsák fognak hiányozni a végéről. Ami mindent visz az az ''Objects in Space''. Meg az ''Our Mrs. Reynolds'' + ''Trash''.
Mondj egy olyan sorozatot, ahol 14 epizódból legalább 4 nagyfilmnek is elmenne...
Nyugi. Felpörög.
De... Nyugodtan vedd ki a Pana felvevődből. Legalább nem fog idegesíteni, hogy hamar vége...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat .... ez egy fokkal tan jobb mint a film, de meg ez is kicsegbeejto:- (((
Nemis kar hogy vegelett:- ((( komojjan newm ertem mit dicsertek rajta
na mind1
udv
neduddki
p.s. az elso 2 reszt lattam eddig mind a 2 felvetlrol, nehogy mar a reklamok bezavarjanak:- )))
uge ettol jobb lesz kesogg vagy szegyem inkabb ki a pana timerobol???:- ((( -
doc
nagyúr
nekem már jó ideje ez a háttérképem (1680x1005-re vagva)

tegnap sajna nem lattam, mert epp' Gyorben voltunk, pedig kivancsi vagyok ra, de a kedvenc torrentoldalaimon nem talalom sehol... esetleg vki nem tud ra lelohelyet?
tbs: érdekes, máshol egész jókat írtak a szinkronról (jó, mondjuk az utóbbi idők szinkronjait alulmúlni már nehéz lenne
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Starlink
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval nem a kutyaütő utánfutók, hanem a Dűne univerzum attya.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)