- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megnéztem a második Gor filmet is. [link]
Egy picit furcsa, hogy jobb értékelést kapott, mint az első film, de a kommentekből is látszik, hogy bizony ez kicsivel jobb. Megnézni meg lehet, de mindenképp előbb a könyv (első és második kötet) és csak utána a filmek. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz folytatása vagy újra feldolgozása, kár érte.
Spoiler!
Ez elvileg a második könyv lenne. Amik nem tetszettek benne. A zene ugyanaz a két filmben (szinte az összes), ez egy picit fura. Cabot dohányzik!!!
Hogy szakadna egy tarn arra aki ezt kitalálta...
A másik, a ló nem szokásos jármű, helyette volt tharlarion (vagy tarn). Mondjuk megértem, hogy 1989-ben még nem tartott ott a filmes technika, hogy ezt szépen meg is csinálják. Az ne zavarjon senkit, hogy a szabad nők tulajdonképpen pantherként szerepelnek a filmben, mozi, ugye...
Ami még furcsa, hogy a film végén 1987-et írnak itt is. Szerintem a két filmet egyszerre vették fel és kettévágták, majd csúsztatták őket (mint a Mátrix esetében).
A film címe csalóka és lényegében teljesen eltér a könyvtől. Még esetleg a Pap-Királyok (Priest-Kings) közbeavatkozását elvártam volna (lásd első könyv vége).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest