- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
mostanában kiadták az ''Encyclopedia Galactica''-t. erre az 5 kötetes Asimov féle
Teljes Alapítvány Birodalom Robot Univerzumra gondolok. elolvastam mindet. egymás után. nálam az abszolút favorit. hihetetlen hogy milyen jól találkoznak egyes szálak. valaki írta hogy nem túl komoly. valóban nem. de szerintem pont az a jó benne. mivel nem is túl egyszerű. nem kapcsol ki az ember agya, de nem is fárad el. az eredmény meg hogy le se lehet tenni a könyveket. én legalábbis nem tudtam
egyébkén a legjobban a robot novellák tetszettek. pl: ''Robbie'' ''Körbe-körbe'' ''Te hazug!'' stb.
a topicban említésre került ez a hyperion vagy mi.
ezt ki írta? hány részes? melyik az első? mit lehet belőle egyáltalán beszereni magyarul?
szval aki vágja. írjon nekem egy kis összefoglalót belőle pls.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébkén a legjobban a robot novellák tetszettek. pl: ''Robbie'' ''Körbe-körbe'' ''Te hazug!'' stb.