Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci51
tag
Hali!!!
1. A trendekről;
Mint adathordozó, a jelenlegi hagyományos (ATA) merevlemezek határai korlátozottak (hardveresen – max. 4 ATA-t tudsz berakni, de akkor az optikaiknak nem jut hely, Bios frissítés stb… – és az Op rendszert tekintve – az XP pl.; csak 120 GB-ot lát (frissítés Sp1-Sp2-re – ezeken túl is trükközni kell ).
Kézenfekvő (mostmár) egy olyan meghajtó konstrukció bevezetése, ami a fenti korlátokat feloldja, és egyszerű adatbuszok segítségével megoldható (egyszerűsítve: mint a Com1-Com2 stb…) az adatforgalom. Nekem úgy tűnik hogy ennek a folyamatnak az elején vagyunk… Persze mint fönt is olvashatod, nehézségek azért vannak Op-rendszer, alaplap csatolófelületek összekeverhetősége, stb…
Ha viszont működik, akkor szuper bent is, és hordozhatóan is (ugyan úgy kezeled mint egy PenDrive-t, szemben a Rack-okkal – gép kikapcs, lemezt be, gép bekapcs, és ha felismerte akkor szerencséd volt).
2. A tápokról;
Nem az a lényeg, hogy mennyi az S-ATA csatlakozó rajtuk, hanem hogy az az egy csatlakozó hány db lemezt képes ellátni biztonságosan. Ezt megtudod, ha megnézed az adattáblán a 3,3 V-hoz tartozó Amperek számát.
Nekem a Chieftec HPC-420-302 DF van Bővebben: link
Csá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest