Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaf
tag
válasz srichard #20579 üzenetére
és 20580, 20581-re: köszönöm szépen.
Most 40-es szorzónál vagyok (4015 Mhz), minden más (CPU-fesz, RAM) alapon, gondolom kezdetnek jó lesz ezt letesztelni.
Csak zárójelben:
(Érdekes, h. bootolás alatt a CPU gyári órajele szerepel, de az Asus AI Suite II és a CPU-Z már rendesen mutatja a 4 Ghz-et...)
[ Szerkesztve ]
"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz srichard #20407 üzenetére
Nekem egy Ninja 3-as van rajta. AVX Linx alatt 70 fok alatt a magok hőmérséklete. Átlagos használatkor 450-et megy a ventilátor rajta. Játékok 55 fok körül. Ennyi. 160 mm magas, tehát azt érdemes megnézni, hogy befér-e.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
válasz srichard #20342 üzenetére
Core temp inkább hőfok kijelzésre, közben linx. Ez viszi a prímet hőtermelésben. A prime95 max ilyen 60 fok körül fűt, a linx meg bőven 70 fölé, legalábbis nálam adott beállításokkal adott fesz mellett.
gainwardgs! Miért? Valamiről nem tudok? Én azért reméltem, hogy a 4500 megvan 1.3-al, de nem.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest