Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Igen, de ezt akkor is úgy lehetne biztosan állítani, hogy ha egy 4GHz-s 950-essel lenne összehasonlítva a pl. 3.8Ghz-n járó SB. Mert ugye itt azt akartuk megnézni, hogy milyen lesz az SLI/CF skálázódása. +500MHz-től ennél jóval több FPS növekedés lenne, szóval én úgy látom, hogy egy kicsit lassabb. Bár 2db GTX580-nál olyan mind1.
A hatásfok X58-ban ATI-val 90-100% között mozog az általam nézett game -ekben, ami ugye szerintem a maximum.Qru:Hát, az ugye kicsit alacsony felbontás neki, így olyan 3.8GHz -re tippelek. Ellenben a sok képjavítóval ezt lejjebb lehet vinni elég szépen. 3.6GHz -n szerintem elketyeg. Egyébként egyszerű, indítasz egy game -et 3.6Ghz-n, aztán 3.8GHz-n, majd 4Ghz-n, és figyeled az FPS-t, és ha egyik lépcsőről a másikra alig nő, akkor megvan.
De ugye ezt Te is tudod, nem mondtam újat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hatásfok X58-ban ATI-val 90-100% között mozog az általam nézett game -ekben, ami ugye szerintem a maximum.
De ugye ezt Te is tudod, nem mondtam újat.