- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Nemrég szereztem be egy asus maximus IV gene-z/gen3 lapot, vele együtt pedig egy i5-2500k procit. A procin egy artic cooling 240es vízhűtő van. Tuningolni szeretném a gépet, lap memória proci minden amit lehetséges. A jelenleg csak a biosban előre beállított auto tuningot nyomtam be, 4,2 ghz-re. Viszont szeretnék mindent manuálisan beállítani, ami felesleges azt kikapcsolni, és kihozni olyan 4,5 ghz-et belőle, normális hőmérsékletekkel. Ebben kérném a segítségeteket, új vagyok a témában, sose volt intel procim, meg ilyen kaliberű lapom. Plusz egy kérdés, a vízhűtőn a pumpáról jövő csatit hova dugjam? cpu vagy chassis fan? Illetve a bordakon levo ventik csatijait, cpu vagy chassira? A lapnak elvileg 2 teljes értékű cpu csatija is van, bár ezt biztosan lesz aki jobban tudja. Hogy lenne a legjobb?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest