Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Nemrég szereztem be egy asus maximus IV gene-z/gen3 lapot, vele együtt pedig egy i5-2500k procit. A procin egy artic cooling 240es vízhűtő van. Tuningolni szeretném a gépet, lap memória proci minden amit lehetséges. A jelenleg csak a biosban előre beállított auto tuningot nyomtam be, 4,2 ghz-re. Viszont szeretnék mindent manuálisan beállítani, ami felesleges azt kikapcsolni, és kihozni olyan 4,5 ghz-et belőle, normális hőmérsékletekkel. Ebben kérném a segítségeteket, új vagyok a témában, sose volt intel procim, meg ilyen kaliberű lapom. Plusz egy kérdés, a vízhűtőn a pumpáról jövő csatit hova dugjam? cpu vagy chassis fan? Illetve a bordakon levo ventik csatijait, cpu vagy chassira? A lapnak elvileg 2 teljes értékű cpu csatija is van, bár ezt biztosan lesz aki jobban tudja. Hogy lenne a legjobb?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 2400G Vega 11 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest