Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1895) Silenzio válasza Motion_Blur (#1860) üzenetére


Silenzio
addikt

A Wave 1/Bada 1 a legjobb kombó fényképezésre. A Wave 1 minősége is romlott Bada 2-vel, tegnap minimális ellenfénynél (karácsonyfaizzók) amerikai plánban fotózva egy portrét igazából... hát, elég közepes lett a végeredmény. Bátyám S2-ese lemosta szegényt. Az más kérdés, hogy az meg videofelvételnél szar, ide-oda fókuszál ha kell, ha nem (dokumentarista effekt, ld. Battlestar Galactica űrjelenetek, 24, sőt, A klónok támadásában is volt egy ilyen snitt, az operatőr kiesett a fókuszból CGI közben - szánalmas! :D), ráadásul szaggat a kép. Viszont a Bada 2 képstabilizálójától sokat várok videónál. Lesz ez még favorit fícsör, nagyon jól működik.

Most tudtam meg, hogy van kézírás a Badában. Majd jól kipróbálom. Apropó, Bada2-ben (KK7) talált már valaki szövegbeviteli formátum-beállítást? Hogy ne 65 karakteres legyen csupán egy sms? Ha a barátnőmmel így kommunikálok, kiherél. Dúl a láv, nem beszélhetek tőmondatokban. A telót meg nem veszi fel. :P

Apropó, ilyenek hol vannak a nagy Wave-ekre? Nem találok sehol. Csak a Paperman témát, de az "egyedi" unlockja finoman szólva sem volt egyedi. Amúgy cuki. Most ezt használom, használat közben folyamatosan összekenik a kijelzőt festékfoltokkal. Annyira élethű, hogy anyám felüvöltött hogy elrontom a telót. :) Kis gyagya. Nekem tán túl színes, de ilyen kijelzővel ez direkt menő.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.