Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz justaview #18969 üzenetére
Haveromnak van 40D6500, nem panaszkodott cloudingra, én se láttam a TV-n. Nekem a 46-os van, azon se találtam. MM-ből van mindkettő, bár ez nem hiszem, hogy számítana.
Meglepetéssel nem találkoztunk.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
frovery
senior tag
válasz justaview #99807 üzenetére
Ez mindíg így van, legalábbis az utóbbi 20 évben biztosan.
Ha belegondolsz, mennyi kamerát, közvetítőkocsit, rendezőt, kameramannokat és még sorolhatnám venni, alkalmazni kellene. Utána mit kezdenének a sok cuccal az adott országban?Egyébként biztosan HD volt. Sokat rögzítettem különböző eseményekről. Mindigtv-n a legkisebb a bitráta, olyan 5-6Mb volt.
Helyi kábelen (Jurop Telekom) 10-12Mega volt, bár ott azért tényleg sokkal jobb volt a minőség.
Pont a sport ami nagyon igényli a nagy sávszélt. Kábelen a legjobb, mert ott nemigen kell spórolni a sávszéllel. Műholdon, földi digitálison már szűkös a hely. -
Zozi100
csendes tag
válasz justaview #99876 üzenetére
Én se nagyon értem ezt a nagy 4K körüli herce-hurcát.Van összehasonlítási alapom,ugyanis volt 40D6570-es FHD tévém,amit itt elég sokan egy nagyon jó képminőségű készüléknek tartanak,most meg van egy 48JU7002-es,ami ugyebár UHD.Nos amelyik adás ezen az újon rossz képminőségű,az a 6570-en se volt jobb,amelyik meg azon szép volt,az meg ezen is szép.Egy picit olyan érzésem van,hogy ennek a JU-nak valamivel rosszabb a betekintési szöge,de az meg ugyebár nem a 4K-n múlik.Nem hiszem,hogy annyira távoli jövő lenne a 4K-s sugárzás,nálunk Szlovákián például most 2 szabadon fogható 4K-s teszt adást sugároznak DVB-T-n
-
BBéci
legenda
válasz justaview #99887 üzenetére
Szerinted téveszme, én viszont azt tapasztaltam, hogy az a valóság.
Bár én csak UHD tévén néztem, mert még nem találkoztam 4K felbontásúval.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Imi1981
veterán
válasz justaview #99927 üzenetére
Igaz de hülye vagyok :-). Erre miért nem gondoltam. Na ezt holnap kipróbálom mert ma már nagy meló lenne kiszedni onnan a gépet és oda vinni stb. Bár a rövid kábelom (t-home beltérivel összekötve)is olcsó kábel 1250 Ft volt és 1m, a 10 méteressel együtt rendeltem. Bár a t-home hd adásai nem szaggatnak úgyhogy csak jó.
-
Halley
tag
válasz justaview #99948 üzenetére
Ok. Valami hasonlóra gondoltam, de jó volt a részletes leírás.
Egyébként arra gondoltam hogy FHD képet mindkettő egyformán jelenít meg(minőségben)?
Mert akkor hiába alsó kategória a JU6400, egy picivel többre képes.Vagy a H6400 az FHD-t is szebben jeleníti meg, mint a JU6400?
Gondolok itt arra hogy a H6400 nem alsó kategórai z FHD-k között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest