Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Az ismeretségemben többeknek van samsung tv-je de egyiknél sem láttam hogy film módra lenne állítva ,ők maguktól mindenféle befolyásoltság nélkül (pl: "Szakértő fórum") állították arra ami nekik a legjobban tetszett, ,,hát erről ennyit Nekem egyébként mindegy hogy ki milyen módban nézi de ezt a film módot nem kéne annyira erőltetni csak azért mert valaki leírta hogy csak az a tuti Mellesleg a túl szaturált beállítás nekem sem tetszik,de azon lehet állítani pl: természetes módban is
-
Flashget
félisten
Divikabelen ez gyakori hiba...egy ido utan mar termeszetes jelenseg, hogy mar nem is tartom hibanak.
TV bekapcsolast kovetoen csak ugy tudom megnezni az epg musorat vagy beallitani, ha az adatt csatornakra lepek es ugy nezem meg kulon mindegyiket. Ez foleg a CI+ hasznalata ota van igy 2 kulonbozo samsung modelnel is. Amik nem tizen rendszert hasznalnak.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
senior tag
fent is van a 1180.5
Úgy érzem, hogy az egész TV működése gyorsult kicsit, a képminőség egyértelműen jobb lett (jobb/talán még gazdagabb színvilág 8 bites FHD esetén is, kevesebb képzaj és jobb kontúrok, jobb textúra, a feketék is még mélyebbek) a beépített médialejátszó képe eddig sem volt rossz, de most már egyértelműen/határozottan jobb mint 3 külső médialejátszó ami nálam van (+ minőségi HDMI kábel).
Ezért is csalódás, hogy továbbra sem folytatja a lejátszást az előző pocizóbólHDMI forrás esetén eddig jött egy értesítés, hogy HDR anyagot nézel, de már ez megszűnt (ettől még rendesen HDR-be kapcsol)
Egyenlőre ennyi.
(külföldi fórumon azt írták, hogy ez a frissítés nem is lesz elérhető OTA módon - tehát mindenképpen USB-n kell frissíteni erre - szerintük)[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest