Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz micros #113602 üzenetére
Nekem vannak Samu B, C, H, KS, MU sorozatú TV-m is, még nem jöttem rá, hogy mi az előnye a KS/MU "smart" távirányítójának? Annyira nem, hogy ezekhez a készülékekhez vettem hagyományos távirányítókat. A H sorozat "mutogatós" távja a legjobb, nem is értem, hogy miért szüntették meg?!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
TheProb
veterán
válasz micros #113602 üzenetére
Igen, ma hozta a posta az MM-nél rendelt 6122-t. Számomra is kicsit csalódás volt, hogy a régi fajta távirányító volt csak hozzá. Azt hittem hogy ez valamivel jobb, de legalább olyan lesz, mint a 6102, ha már előbbinek nagyobb a száma...
Remélem másban nem tér el a kettő...
Egyelőre még nem sok tapasztalatom van, de 1-1 akadást már most is észrevettem az OS-nél. Azt hittem 2017-ben ilyennel már nem fogok találkozni...
Ami még szintén negatívum, hogy a talpa marha gagyi. Az egész műanyag és úgy himbálózik rajta a tv, mint az állat...
Szomoró, hogy a 2011-es 32D5000-es TV-men üveg+műanyag talp van. Ami nem csak jóval minőségibb, de masszívabb is...[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest