Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz BBéci #69237 üzenetére

Egyrészt értelmezni is kéne amit olvasol, mert amit abban a hozzászólásban írtam, két külön dolog :K
    Egyrészt a történet arról szól hogy emberünk vett egy tévét, beregisztrálta, elfogadták, aztán amikor a 3. évben javíttatni akart akkor jöttek azzal a dumával hogy tévesen engedte regisztrálni a rendszer. És? Ki nem szarja le? Erre mondják hogy pénztártól való távozás után ... Nem szakad bele a magyar leányvállalat ha a saját hülyesége miatt benyel 1 javítást. Majd legközelebb jólműködő rendszert használnak.
    Nem azt mondtam hogy az idősebb emberek ostobák, hanem arra akartam rávilágítani hogy kevésbé tájékozottak, és igen, kevésbé vannak otthon a digitális világban mint a fiatalok, ezt bárhogy csűröd csavarod így van. Elég volna megnézni egy napon át hogy a MM-ből tévével távozók hány évesek átlagosan. A fiatalabb a neten olvasgat, nézelődik és ha választott akkor rendel, mert tudja mit keres. Az idősebb emberek bemennek mert tévét akarnak venni és vesznek is. Azt ami megtetszik, amire rá tudja beszélni az eladó és amire pénze van. Nincs kétségem hogy ha bemegy és van olyan árban készülék amire pénze van, meg is veszi. Azt se tudja hogy mit kell nézni, mire figyeljen. Mit számít neki hány hz, stb. Ha megkérdeznéd tőle miért azt vette, a válasz lehet az lenne, amire neki kell arra jó. Vagyis megy rajta a híradó, sorozat, és este jó elaludni nézés közben egy fárasztó nap végén.
    Hidd el, a nagy többség nem maximalista, nem néz utána hogy az adott keretből mi lenne a legjobb választás.
    És már megint felbukkant a démonizált szürkeimport szó. Hú, ettől lesz csak kegyetlen rossz a világ, anyák ne szűljetek :DD
    Áruld el nekem tudatlannak, mi a szürkeimport! Lehet saját szavaiddal is, de jobb volna valami hivatkozás, valami a ptk vagy btk idevagó paragrafusa.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés