- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
phareck
csendes tag
Üdv!
Szombaton vettem egy UE40D6500-as LED TV-t. Nagyon szuper a készülék.
A problémám az lenne hogy a win7 miatt nem ismeri fel a HD filmeket és igy nem tudom a PC-ről elindítani megosztással csak az AVI-kat. Mit lehet tenni ez ügyben?
Egyik amire gondoltam ,hogy veszek egy HD Stream-es WiFi-t, de hiába, ha nem látja. Ettől csak a gyorsaság van meg. Van esetleg valami program ,codec vagy support hogy a win7 videó fájlnak tekintse az mkv-kat?
A másik, hogy inkább egy külső merevlemezt veszek amire ráteszem a HD filmeket majd onnét játszatom le. De hallottam már olyat,hogy nem ismeri fel a külső merevlemezt a tévé.
Utolsó amit hallottam lehetőségként ,hogy valami otthoni szervert kell venni. Ami valójában csak egy merevlemez és a router kapcsolódik hozzá. Így az itthoni hálózaton mindenki hozzáférhetne a tartalmához.
Van esetleg valaki aki megoldotta ezt a problémát? Mindezek tudatában ti mit javasolnátok?
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv:
phareck
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hardcore café
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest