- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikapc
aktív tag
Készítettem 2 videót, az egyiket egy HDR tartalomról, a másik sima HD. Sajnos a videón annyira nem adja át, de olyan a HDR, mintha felvennék egy napszemüveget és úgy nézném. Általánosságban a színek is sokkal sokkal fakóbbak a HDR tartalomnál. Az a gond, hogy a telefon nagyon sokat javít rajta, szóval nem annyira látszik a videón a különbség. Érdekes, hogy amikor odatartom a telefont a tv elé és azon keresztül nézem, akkor sokkal nézhetőbb a tartalom a telefonon.... (tudom, nézzem így
). Szerintetek lehet, hogy csak az én tv-m hibás? Vagy ilyen meghibásodás nem lehetséges?
Következő teszt, hogy letöltök egy filmet HDR és nem HDR-ben és kipróbálom.. Hátha tényleg csak a netflix szórakozik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Robot fűnyírók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest