- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halli!
Nos, láttam a prividet,írtam is egy közepesen hosszú szösszenetet,de mire a végére értem volna, opera bezáródott valami hibával
.. ment a levesbe.. és pont el kellett mennem.
Na de akkor mégegyszer:
Sajna nem tudok gyakorlati segítséget adni. Nekem is csak szűk fél éve van meg az omnia, nem csináltam még ROM-cserét.
Kicsit "fázok" tőle, sok lenne nekem egy levélnehezékért 40e ft (annyiért vettem anno)
Pláne,hogy igazándiból teljesen jól működik a cucc..(többnyire , dehát ez winfos..izé.. win,)
Plusz asszondják, elég jól sikerült rom ami rajta van. Ha jól lőttem be, pont a te általad linkelt Romovics van nekem is.. DE! Ez nem magyar ám!Ez az, amiért szemeztem anzo ROM-jaival.
Romfrissítés után ahogy olvasgattam,nem szabna gondnak lenni a szolgáltatóddal.. miért is lenne? Szóval ugyanúgy mennek majd a dolgok, max kicsit más felületen.
PIM backup: először is a lényeg, hogy a mentés vagy a kártyán legyen, vagy a my storagen. A device esetén asszem törlődik Olyan mintha a c meghajtóra raknád, aztán oda telepítenél egy új rendszert.
A visszaállítás meg annyi, hogy az új rendszeren megint elindítod a PIM-et, és nem backupot, hanem restore-t választasz, majd megadod neki,hogy hol van a mentés.
Aztán még kérdez azt hiszem párat, pl hogy mit akarsz visszaállítani.. csak telszámok, csak sms.. stb... (gondolom értelemszerűen all) aztán már pakol is fel..
Ha van minimális angolod, menni fog.. (én nem tudok angolul, csak amit összeszedtem pc miatt, mégis sikerült elsőre)
Sajnos az utóbbi hibádra a fentiek miatt nem tudok érdemit válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Az 5G-s páncélnak ára van
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Videószerkesztés
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest