- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okosság
tag
Keletkezett 1 kis probléma!
Le akartam formázni a My storage részt (favorute settings/memória/My storage-format)
Annyira sikerült, hogy eltünt az egész my storage.
Hogy tudom visszahozni? -
-
Okosság
tag
-
YuBully
csendes tag
Sziasztok!
Lenne ket gyors kerdesem. i900-ast akarok venni, talaltam is egyet eleg jo aron, viszont van 2 aprosag ami kicsit furcsanak tunik. Ugy van hirdetve hogy bontatlan, uj telefon 16GBos Samsung i900V, Windows 6.5-el (kulfoldrol lenne - Spanyolorszagbol).
1) Mi a kulonbseg az i900 es az i900V kozott? Neten probaltam keresgetni, de semmi kezzel foghatot nem talaltam.
2) Letezik olyan i900V amin gyarilag 6.5-os Windows van?
Varom a valaszokat, koszi elore is!
-
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17083 üzenetére
Hát nem tudom, mert amikor szinkronizálva van a Mobil eszközközpontal és a Pda-n a
Windows\DataConnection.exe fájlt, és ott kiválasztod a Phon-t. akkor a Mobil eszközközpont kiirja hogy nincs kapcsolat és ijenkor llátni kell a PC-n \Start\Vezérlőpult\
Eszközkezelőben : Modemek/SamsungMobileModem és a Portoknál/ SamsungMobileDiagnostic. ekkor van élesítve a drájver, ha ezt nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd az egészet, megcsinálják szervizben is -
pancsi32
csendes tag
Én most lelépek. A programokat lehúztam kibontottam. A telepítésük késöbbre marad.
Köszönöm a sgítségeteket nagyon rendesek voltatok hozzám. Este még feljövök, hogy hogy sikerült a programok telepítése.
Köszi mindent: Pancsi -
-
Okosság
tag
Ezt a romfrissítést inkább hagyom. Most meg azt írja ki a laptop, hogy az USDL működése leállt.... nem kísérletezek tovább.
Majd hátha találok valami hozzáértőt, aki megcsinálja. -
Okosság
tag
válasz
pancsi32 #17067 üzenetére
Touch shell : http://www.omniahub.com/touch-shell-pro-for-windows-mobile/
Detect gomb megnyomása után rádugott állapotban bekapcsoltam a PDA-t, de simán bejött a windows, a laptop meg kiírta, hogy az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt. (nem csatlakoztatott eszköz) Pedig rá van dugva.
-
pancsi32
csendes tag
Még mindíg én, de más téma!
Szeretném az Omniám menürendszerének a kinézetét megváltoztatni. Lehet ehez is letölteni un. témákat? Amik rajta vannak sajnos elég silányak. -
Okosság
tag
Samsung driver telepítve,executorral a rom szétbontva, a két file betallózva a GP-be, PDA-laptop feltöltve!
Kihagytam valamit? -
pancsi32
csendes tag
Gyerekek!
Ezzel a Tcpmp Omnia Phenom - mal az egész telót újratelepítem? -
pancsi32
csendes tag
Sziasztok!
Friss Omnia tulajdonosként nekem is lenne egy két kérdésem.
A telefonomon van két zene és filmlejátszó (Touch Player, Windows Media Player ).
A problémám az, hogy vannak olyan filmek, mellyeket fel sem ismer,
vagy ha fel is ismeri nem játsza le rendesen. Az mp4 számára láthatatlan,
az Avik töbségénél vagy a hang vagy a kép nem felismerhető.
Utóbbi esetben lejátsza, csak vagy kép, vagy hang nincs hozzá.
Unsupported Videó Format - hang van, kép nincs.
Unsupported Audio Format - kép van, hang nincs.
Mit tudok csinálni, hogy normálisan felismerje és lejátsza a felrakott filmeket?
Segítségeteket előre is köszönöm : Pancsi -
Dzsánni
csendes tag
Sziasztok.Elosztót keresek Omniához.Egyszerre akarom tölteni,és fülesről hallgatni.Másik kérdésem,hogy gyári IGO-t hol lehet frisíteni.Köszi!
-
Okosság
tag
ROM-ot akarok végre frissíteni az Omnián, lenne 1-2 kérdésem:
Win7 alatt próbálom, a pda verziója most HK2, Anzo 28227_PFC_HUN romját akarom felrakni. Egy leírás alapján szétbontottam az exe fájlt. ez lett belőle:
eboot.nb0
pda.bin
report.txt
UserDownloader.exe
A grandprix-ben a LOADER-hez az eboot.nb0, a PDA-hoz pda.bin fájlokat engedte betallózni.
A CSC, a MULTILANG és a PHONE részek maradhatnak üresen?
A szétbontott fájlok közül a UserDownloader.exe kell valahová, vagy nem kell vele foglalkozni?
A GP-ben a Phone Bootloader Update-hez kell pipa?
Ha sikerül tisztázni ezeket, holnap délelőtt lehet hogy neki esek.
Köszi! -
FRENK1988
veterán
Írtam egy összehasonlító elemzést az i900 és 5800 kombóról. Aki érdekel irjon nekem PM-et és lektorálja
Megköszönném
-
_ak_
addikt
Az omniához adott iGO8 működik más készülékekkel is?
-
dancsuri
veterán
válasz
megyerikrisz #17011 üzenetére
A PC-d processzora nem melegszik? de igen csak annak van aktiv hűtése.
Itt olvasgass. http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=10.0 -
spdrfx
tag
Hali!
Letezik olyan program omniara hogyha kihuzom (kihuzodik) a fulhallgato akkor lenemitsa a hangokat?
-
dancsuri
veterán
válasz
megyerikrisz #17007 üzenetére
Hát hogyne melegedne, másodpercenként számolja a helyzetét
Egyébként itt olvass, és kevesebb lesz a kérdésed:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=10.0 -
dancsuri
veterán
válasz
megyerikrisz #17004 üzenetére
Azzal nem is tudod, ahhoz ez kell: http://www.iconsoft.com/
-
megyerikrisz
csendes tag
És ha már így belejöttem a kérdezésbe: hosszabb filmnézésnél vagy navigációnál melegedik a pda hátulja. Ez baj vagy természetes és okoz-e kárt?
-
dancsuri
veterán
válasz
megyerikrisz #17003 üzenetére
Zenehallgatásra ennél jobb nincs (szerintem) "Pocket Music" ez csak a hangfájlokat látja
-
megyerikrisz
csendes tag
Kösz az előzőt, működnek a progik. Elmondod,hogy mitől volt vagy mi okozta?
Eszembe jutott még valami.Spb Shell telepítve van, de nemtom hogy kell kimenő vagy bejövő hívásnál a képet nagyobbra állítani,pedig ekkora kijelzőn jól mutatna nagyban!!
-
megyerikrisz
csendes tag
Touch Player, WM Player, stb..a helyzet az,hogy mind mutatja őket, pedig jó volna ha nem. Kösz az előző tippet, már próbálom is!
-
dancsuri
veterán
válasz
megyerikrisz #17000 üzenetére
Milyen lejátszó?
-
dancsuri
veterán
válasz
megyerikrisz #16999 üzenetére
Töröld ki a my storage-t , csak a my storage2 maradjon SR után visszaáll minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!