- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bond007romeo
csendes tag
Sziasztok, Lenne egy sza'momra ma'r re'gen fu'rdalo e's idegesito kerdes !
HOGYAN TUDOK EGYSZERRE TOBB FILE-T KULDENI bluetooth-on ???
(mert ha kijelolom, ma'r nem jon ki a kuldes / atvitel ) -
bond007romeo
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy sza'momra ma'r re'gen fu'rdalo e's idegesito
kerdes !
HOGYAN TUDOK EGYSZERRE TOBB FILE-T KULDENI bluetooth-on ???
(mert ha kijelolom, ma'r nem jon ki a kuldes / atvitel)
-
gyuszmó
őstag
válasz
TheSaurus62 #19997 üzenetére
köszi
-
TheSaurus62
tag
válasz
gyuszmó #19996 üzenetére
Én nagyon szeretem, mondjuk ősz végén vettem, tehát a napfénytesztek most jönnek.
Amire kell: telefon, naptár, határidőnapló, jegyzetfüzet, fényképezőgép és videókamera, nekem megfelel. Néha belassul kicsit, de ennyiért hadd lassuljon.
Böngészni is lehet vele (Opera Mini!), szükség esetén Word, Excel szerkesztés, mi kell még?
Talán ha nyerek a lottón, akkor merek nagyot álmodni, de igazán nem is tudom, mit. Talán egy Toshiba TG01-et (l. ott)?
Az idült kütyümániámat is ezen a platformon tudom a legjobban kiélni. -
gyuszmó
őstag
Érdemes még omnia 1-et venni?
Mármint mennyire elavult ár/érték arányban van hasonló?
Kb 25-30 körüli összegem van telóra,volt spicám is,de a gps-e nem tetszett,most egy e66-van és valószínűleg egy omniára cserélem csak érdekelne a véleményetek.Napsütésben mennyire gáz a kijelző ill. megvételnél mire kell figyelni? Kalibrálás?
köszönöm
-
pjen
félisten
1 kis segítséget kérnék.feltelepíteném az spb mobil shell 3,5 öt,viszont zip hibát ir.nem jut eszembe a progi amit előtte fel kell tenni,hogy kicsomagolja,és mivel nem tudom a nevét nem tudom megkeresni a gugliban.valaki megirhatná,köszi.
-
penge111
addikt
No nekem van az a gondom, hogy az utóbbi hónapban az istenért se ismeri fel semelyik pc se adatkábel, kábelek segítségével a pda-t. most nézem van egy ilyen ikonom felül a térerő, a hangerő, az idő, akku jelek mellett:
->
<-
XEzt persze kicsit összenyomva kell értelmezni, ez a szimbólum mit jelent, hogy lehet megváltoztatni, lehet utal a gondomra!?
-
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19989 üzenetére
Ok.
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
somnia #19988 üzenetére
ha megnézzük akkor x hsz-ként kérdezi meg valaki, hogy hogy lehet romot frissíteni.... stb. és elmagyarázzák újra és újra az emberek, ahelyett, hogy azt írnák, hogy keresd meg a fórumban, már leírtuk 1000-szer vagy hogy ott van a gugli....
Nem mindenki járatos a dologban, így nem biztos, hogy tudja pontosan melyik szoftver lenne a megfelelő, még ha talál is.....
Sosem tudtam megérteni, hogy mire jó az, hogy segíteni nem akarok, nem tudok, de azért írok vmit, esetleg beszólok.... én úgy vagyok vele, ha tudok a kérdésre, kérésre választ adni akkor megírom, ha nem vagy hülyeségnek tartom, akkor figyelmen kívül hagyom, majd lesz más aki ha akar/tud segít.... -
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19987 üzenetére
Tévedsz.
A fórum nem arra való, hogy helyetted keressen neked megoldásokat, ráadásul olyanokat amikhez te is hozzáférsz, ha nem vagy lusta.
Ha a kérdésedet, amit ide írtál, a Gugliba írtad volna, már meglenne a megoldás. -
finecsa
tag
-
logarithm
őstag
-
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19979 üzenetére
Ott ülsz a gép előtt, ha jól látom neted is van, elvileg a Guglit is telepítetted a PC-re.
Mi kell még? -
finecsa
tag
Sziasztok!
Ha az Omnia nem ismeri fel a SIM kártyát, egy ROM csere megoldhatja a problémát?
Vagy más gondja lehet? -
Bagan
aktív tag
válasz
csaresz002 #19974 üzenetére
kepernyo kalibralas nem mukodik.4x vegigkattingatom pontosan a "pontokat", de a vegen kifagy.
-
csaresz002
senior tag
- kalibrálja a kijelzőt.
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek ilyen mobilja van, és szeretné frissíteni, mert nagyon lassú neki. illetve a képernyő érzékenysége is eléggé rossz.
Hivatalos úton hogyan tudnék frissíteni a lehető legegyszerűbben? Ha ez nem megoldható, szívesen várnék magyar leírást rom cseréhez.
Köszönöm Szépen!
Üdv!szerk: Jelenlegi verzió: i900XXHHC/CJHHC
-
RepeatSector
senior tag
Valaki linkelne nekem be egy romot ami wm 6.5 és felül van a start menü??? m2d-s lenne a legjobb
De amúgy titeket nem zavar a régebbi appok futtatásában az alulra áthelyezett tálca? nekem volt touch diamond 2-m és ott csinált belőlem sokszor hülyét, + ott a felbontás is zavaró volt ezért váltottam vissza omniara -
somnia
senior tag
válasz
cbrfireblade #19969 üzenetére
Gugli?
-
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
Tudna valaki adni egy linket, ahonnan windows mobilehoz való böngészőt lehet letölteni. (firefox vagy opera)
Kössz! -
mikkokawa
tag
Sziasztok,
Milyen gprs adatforgalom számláló progit ajánlotok az omniára? Jó lenne ha azt is tudná számolni, hogy hány smst küldtem el..
-
penge111
addikt
válasz
somnia #19963 üzenetére
wincefs az nincs a másik sz fent van, de mondom semmit nem csináltam a pda-val egyik napról a másikra meghalt az akksim, kaptam csere akksit ami kb 12 órát ha bír, a tulaj szerint neki 1 vagy 1.5 napot bír. Utánna pár nap néztem, hogy ha adatkábelel kötöm rá a pc-re már fel sem ismeri a gép a progit. Előtte nekem annyi volt, hogy rádugtam pda-t adatkábellel pcre és egyből látta, használtan vettem a pdat szeptemberben, nem állítottam semmit rajta, szóval az az activesys bigyó az rajta van de én azt sose használtam semmire, a wincefs meg nincs fennt.
-
penge111
addikt
Visszatérve a gondomra, új jelenséget vettem észre, lehet az usb-el van gond a telcsin? Ugyanis ha rendes töltővel töltöm akkor tölti a telót, ma megpróbáltam adatkábel segítségével rárakni pár új zenét, de nem ismeri fel a gép a telcsit, melóhelyi gépeknél ugyan ez a helyzet, semmit nem jelez a winfos, hogy kapcsolódna vagy próbálna valami a géphez, a usb csatlakoztatása menüben megnéztem mass storage van beállítva, no akkor mi lehet a gond? lehet alaplaphibás lett az i900?
-
penge111
addikt
A virtuális ps 1 joy gombjai+irányitó karját oda teszed ahová neked szimpatikus a képernyőn, ezért röhögök akik 150000 ezret adnak ki a Sony Ericsson új most kijött ps1 telefonjáért én két éve ps1-ezek ezen az öreg masinán
-
penge111
addikt
válasz
Okosság #19958 üzenetére
Nem kell hozzá bt contoroller, van hozzá kafa virtuális billentyűzet, sőt még azt is megoldották, hogy használhasd a virtuális billentetett, mivel az i900 nem multi touch, de be lehet állítani két funkciót is adott billentyűnek, 1 funkció ha megnyomod úgy érzékeli mintha egyszer nyomtad volna meg , 2 funkció ha erre állítod akkor úgy érzékeli mintha folyamatosan nyomnád szóval így tudsz még mellette használni+egy gombot (pl ugarbugraás játék megnyom az előre úgy érzékeli folyamatosan előre van+megnyomhatod így az ugrás gombot
-
penge111
addikt
válasz
Okosság #19950 üzenetére
semmi nem fut a háttérbe, ennyire láma nem vagyok, első dolgom volt, hogy ezt megnézem!!
Ps1 emuhoz:[link] ez az emu hivatalos honlapja, itt van a free verzió, ami bőven elég annyi a gond vele, hogy nem tudsz vele menteni bármikor, csakis akkor, amikor a játékban van save point, akárcsak igaz ps1 esetén.
[link] ime egy video az emuról futás közben, én a kedvencemet final fantasy VII, VIII és IX-et tolom rajta
-
TheSaurus62
tag
válasz
RepeatSector #19948 üzenetére
HR-t nagyon nem akarok, mert aztán fél nap, mire megint belövögetem, hogy úgy nézzen ki, ahogy megszoktam. Ráadásul közben folyton tesztelnem kellene a kamerát is, és ha megint kikattan, akkor kezdhetem elölről.
Persze lehet, hogy mégiscsak HR lesz. -
Okosság
tag
válasz
penge111 #19944 üzenetére
PS1 emulátort tolsz i900-on?? Tudsz erről bővebben mondani valamit?
Nagyon érdekelne a dolog!Amúgy meg elképzelhető, hogy fut valami a háttérben és azért merül ennyire az akkud!
Feladatkezelőben nézz szét és állítsd le a fölösleges folyamatot.
Lehet hogy felraktál valamit, ami folyamatosan fut rajta. -
RepeatSector
senior tag
válasz
TheSaurus62 #19947 üzenetére
nálam is ezt csinálta meg bekattant az autofocus nyomtam egy hard resetet és minden OK lett vele
-
TheSaurus62
tag
Arra tud valaki megoldást (lehetőleg HR-en kívül), hogy a kamera egyik napról a másikra meghülyült? Látszólag fényképez, de de a kész .jpg-kre azt írja ki, hogy "Unable load this file.", és PC-re átrakva sem használhatók. Videót viszont hibátlanul vesz fel és játszik vissza. Gyanítom, hogy telepítettem valamit, de mivel ez nálam szinte naponta előfordul, sejtésem sincs, mi akadhatott össze mivel.
-
sunisanyi
csendes tag
válasz
Csabee. #13831 üzenetére
Hali.Láttam egy nagyon régi hozzászólásod,miszerint sd gyökerébe kell másolni egy welcome.not filet,ahhoz hogy a kalibrálást ne kérje.Az lenne a kérdésem,hogy az sd kártyára másoljam ezt a fájlt,vagy pontosan hova?USB-vel összekötöttem szgéppel,de az sd kártyát fel se ismeri így .Tudsz ebben segíteni?Előre is köszi
Sanyi
-
csgabor
csendes tag
válasz
TheSaurus62 #19942 üzenetére
kiprobáltam S2U2-t, végülis a Blank screen on talk errevaló, bevált
Thx!! -
penge111
addikt
Én problémámra valami ötlet? Most is feltöltöttem a kapott akksit, hozzá se nyúltam a telóhoz és kb 3 óra alatt 70%-on van az akksi, a telóval lesz gond?
-
csgabor
csendes tag
sziasztok.
az i900-om nagyon jo, de idegesit, hogy telefonálás közben a fülem hozzáér a képernyőhöz és életrekel a telefon
Nem lehet kikapcsolni valahogy a felső sorban lévő funkciókat registryből hívás alatt?
Arra már találtam megoldást, hogy telefonálás közben ne forogjon el a képernyő, ezért tippelek, hogy van ilyen is.... -
N_A_S
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #19937 üzenetére
Valamikor ekkor raktam fel az Eclipse-t és azóta is z van. Semmi gond nem volt még vele
-
penge111
addikt
Sziasztok kb 7 hónapja van nekem egy ilyen jó kis i900-am. Szóval egyik napról a másikra meghalt az akksija, már hiába dugom rá a töltőre meg se mozdul vele. Még elinte tartottam attól, hogy az usb csatija sérült meg, de kaptam egy kölcsön akksit és kiderült az én akksim halt meg.
No de szerintem még is lehet valami gond, szóval az természetes, hogy ma reggel feltöltöttem 100%-ra az akkut, melóba jövet hallgattam kb 30-40 percet a rádiót, azóta hozzá se nyúltam, nem hivtam, nem hívtak, és nézem most 13-30 kor az aksi 40%-on van, lol így még estig se bírja ki. Nem tom ez mekkora akksi lehet mert nem találok semmi írást erről rajta, az enyém 1440 mAh volt, ezzel napi 2 órát hallgattam zenét+pár hívás és így is 3 napot bír. Nekem csak úgy sikerült a régi akksit lemerítenem ha 4-5 órát ps1-emun tolt játékkal játszottam.
Szóval ez természetes, hogy 1 napot se bír,(mert lehet ez a kölcsön akksi csak 900 vagy 1100 mAh-s) vagy mégis csak baj van a pda-val?Ja és semmit nem raktam rá, semmilyen új romot, semmi szoftvert ami okozhatott volna galibát!
-
Josti10
csendes tag
Tudnátok segiteni az i8000 függetlenitésében , próbáltam ugy ahogy az i900 at kell de nem ment, gondolom itt nem de priviben azért tudnátok . köszönöm előre is
-
HartgeH3-2.8
addikt
Srácok
Lehetőleg a soha többet nem kell winfos meg jajj de szar mert nem olyan mint az X,Y gyártóé..ne az i900 Omnia topicba már
Ha nem gond
Most mondjam hogy nekem meg nem kéne szardroid? Nem kéne.
Windows Mobile kell.Én boldog tulajdonosa vagyok egy i900 Omniának most már mondhatom régóta , pár hónapja OCK M2D Romot tettem fel rá és csak szuperlatinuszokba tudok beszélni, Szuper! Kiváló!
Nekem bejött, szerintem a rengeteg alkalmazás, szoftver, jobbnál jobb oprendszer miatt ami ezekhez van még hosszú évekig fent maradnak ezek a kütyük.
(Ha vigyázunk rá) -
Ice!?
őstag
sziasztok.
van valami szervizmenü vagy hasonló, ahonnan a pontos korát meg tudnám határozni a telefonnak?
-
breetai
aktív tag
Hi!
Keresek valami olyan lejátszót amivel OGM, MKV ... fileokat tudnék lejátszani. A tervem az lenne, hogy TV-OUT kábellel rákötném a TV-re a telót és "multimedia PC-ként" használnám.
Kössz!
-
Rick4
félisten
Lassan valószínűleg el is adom, no nem ezért, mert amúgy nagyon szeretem a kis okost, hanem mert kipróbáltam-lom az androidot.
Én is így tettem, egy X10 mini lett helyette. Ha a telefont totál figyelmen kívül hagyom, az android fényévekkel komolyabb úgy ahogy van, az összes szolgáltatásával, az egész jól kitalált és átgondolt rendszerével, és mióta ez a teló megvan, tudom, hogy soha többé nem kell winmo-s telefon.
-
válasz
Tufako #19929 üzenetére
Szerintem próbáld meg azt, hogy lejebbveszed a fényerőt, és vakuzol. Mármint a fényképező beállításokban, nem a kijelző fényerejét.
Nekem makronál bevált (többé-kevésbé)
Sajna nem a legszuperebb a fényképezője. A régi SE K770i-m jobb képeket csinált.
De már kezd nem izgatni. Lassan valószínűleg el is adom, no nem ezért, mert amúgy nagyon szeretem a kis okost, hanem mert kipróbáltam-lom az androidot. Vettem egy Galaxy 3-at, és két telefont tartani kicsit luxus lenne nekem.
Pedig vannak dolgok, amiben a jó öreg omnia egyelőre veri a G3-at. -
Tufako
tag
A telefon vakuját sikerült már valakinek összehangolni a kamerával?
Lehet, tudatlan vagyok, de nálam eléggé beégnek a képek. -
iNfAntRy
senior tag
válasz
somnia #19926 üzenetére
Az s5230-amhoz használom. De tökmindegy mire használom, az a lényeg, hogy nem müködik jól. Nem pattan ha kihúzom és ha már egy kicsit jobban rányomok a kijelzőre akkor visszacsúszik vagy ha hozzáérek véletlenül a teleszkópos részhez vagy kicsit is elforgatom oldalra már csúszik vissza. De nem gond, mert nem huzom ki és úgy is használható. ugyis kicsi kezem van.
-
iNfAntRy
senior tag
hát nem tudom, úgy tünik nem akar jól müködni a stylus. Ugye azt már mondtam, hogy nem pattan ha kihuzom, de megáll, viszont mostanában, már megállni se akar nagyon. Ha kicsit megnyomom már visszacsúszik, ha pedig hozzáérek a teleszkópos részhez egyből visszacsúszik. Lehet, hogy az a baj, hogy utángyártottat vettem. De nem baj, igy is jól tudom használni ha nem huzom ki.
-
adam_
senior tag
Hogyan tudok Omnián csak teló rész ROMot frissíteni?
-
olahkitti
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom,hogy megnyomtam az Omnia tetején lévő reset gombot és azóta nem akar bekapcsolni!
Mi a teendő ilyenkor???Valaki segítsen!Köszi -
Okosság
tag
válasz
iNfAntRy #19916 üzenetére
Azt a zsinórt lehet, hogy nem kéne szétvágni !!!
Az egyémből ha kihúzom a ceruzát, akkor szépen át lehet hurkolni azon a kis fülön, ami a telefonon van.
Ha kihúzod rendesen a teleszkópos részt, akkor pattannia kell egyet és akkor van a helyén. Így már nem fog összemenni. (max forogni) -
iNfAntRy
senior tag
Sziasztok! Ma vettem a Samsung s5230-amhoz egy eredetileg i900 Omniához gyártott ceruzát (pont olyan mint ami a telefon tesztjének képén látható).
2 dolgot kérdeznék: ugye a ceruza tokján lévő fűzöt szét kell vágni és rá kell kötni a telefonon lévő nyákpántra és igy használható? illetve, hogy az normális e, hogy leveszem a kupakot, kicsuszik a ceruza és lötyög(vissza lehet tolni)? Persze úgy is tudom használni, hogy visszahúzom, akkor nem lötyög, de szerintem ugy kényelmesebb ha teljesen ki van huzva.
köszi -
zsolnai25
tag
Üdv! Haveromnak letöltöttem játékokat telefonjára rar formátumba vannak. Felmásolja a telefonra de olyan mintha nem másolt volna fel semmit ! Mi lehet a gond? Esetleg fel kell törni a telót?
-
Tufako
tag
válasz
csaresz002 #19799 üzenetére
Találtam megoldást Win 7 alatti szinkronizálásra. (Visszaolvasás a fórumban, valahol tízezer tájon..
)
Lényeg a lényeg: Samsung New PC Studio - tökéletesen bevált nekem, bár kissé elmolyolgatott az első indításnál, 85 megányi frissítés jött elég lassan, de még egyszer: tökéletes. (Telefonkönyv, SMS, zene, szervező, stb. stb.)Megúsztam Outlook nélkül.
-
Tufako
tag
válasz
Bandeetos #19903 üzenetére
Tulajdonképpen nehéz erre válaszolni. Kérdés, mire akarod használni, mennyire akarsz belemélyedni a dolgokba, mert tanulni kell hozzá. Én lassan haladok a fórum tanulmányozásával, már a tízezredik hozzászólást elkerültem.
Kb. két hónapja vettem a készülékemet, én nem bántam meg, Androidról váltottam, az valahogy nekem nem jött be.
Kis ismerkedés után már kezelhető a kütyü, nekem a GPS, az irodai programok, valamint a használható kamera voltak a szempontok. -
Bandeetos
csendes tag
Sziasztok!
Egy omnia tulajt megkérhetnék,hogy mondjuk privát üzenetben jellemezze picit részéről a telefont..Érdemes-e megvenni?!
Köszönöm!
-
Digesz
csendes tag
Hello mindenkinek!
Valakinek nincsen véletlenül egy omnia alaplapja (panel) kinek hogy tetszik nem baj ha függő csak jó legyen. Lehetőleg PÜ-ben vagy telefonon. Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest