Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv: Csabee.
-
AS
félisten
Amcsi OMNIA2 igy fog kinézni:
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
fairi
addikt
válasz Csabee. #1605 üzenetére
ez az a kérdés ami flamehez vezet ha vki válaszol!
Ki kell mindkét készüléket próbálni,Budapesten speedshopba mindkét készülék ki van állítva..Mondjuk omnia2 melyik romváltozat van jó kérdés,de elég lag-esen viselkedett(touchwiz persze),egy karnyújtásnyira levő szifon körberöhögte sebesség terén... -
kbencee
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz kbencee #1614 üzenetére
Ti készek vagytok!
már 5 perce röhögök!
Keveseb smiley használatával is értjük, mit szeretnél közölni...
[ Módosította: Viktor0610 ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz Csabee. #1615 üzenetére
amúgy meg nekem is volt egy hasonló elvjárásom, miszerint 100 felett én nem veszek se telefont se pda-t.... De nemrég sajna meg kellett ezt szegnem... és persze az is benne van hogy az i900-t eladtam, szóval így már csak, dúrván, fele annyi volt
[ Szerkesztve ]
-
Orcanus
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja esetleg mondani valaki ,hogy létezik e körbe krómcsikos verzió az Omnia 2-ből? Egyszer már kérdeztem ezt ,de azóta elbizonytalanodtam...mert rámentem a Samsung.hu-ra és ott is krómcsikkal ábrázzolják, valamint sok ebayes aukcióban is, és nem beszélve több youtube-os videóról ,ahol kézben próbálgatják a krómcsikos verziót.
Szóval most akkor mivan? Van ilyen (lehet e venni) vagy nem...
(nekem jobban tetszik)
Köszi...[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Gaabbaa #1617 üzenetére
Ja-ja nekem ezt a fogadalmat 7-8 éve nekem is sikerült tartanom (utolsó 7110 "matrix" Nokia volt 110.000-ért), most ezt megszegtem az omnia2-vel. Pedig az 1-es csak 60 volt a Vodánál.
Más.
Leírom, mert ilyen is van.Az omnia 2 öm 1,5 hét használat után beadta a kulcsot, pontosabban a kijelzője.Most szervízben van.Egy fehér csíkkal a tetején kezdődött a tünet.Így nézett ki.Én nem adtam el az i900-at,szerencsére,most ezt használom.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz kbencee #1620 üzenetére
Igen az egyik én voltam .(Cornetto72) Összesen 2-en vagyunk ott ilyen problémával a PDAfun-on,szóval mielőtt bárki konzekvenciát vonna le ebből ne tegye, mert van ilyen, hogy széria hiba.Sajna én voltam az egyik a ki kifogta. Gsmline-nál vettem.Eddig korrektek voltak vidékre futárt küldtek oda adtam, kb kedden derül ki, hogy hogyan tovább..
Egyébként maga a készülék az i900 után érdekes volt.Először amikor kézbe vettem és használtam az első héten akkor eszembe sem jutott eladni az i900-at, mondván ...hát nem is tudom melyik marad.(Most ez jól jött, mert az i900-at használom).Aztán amikor lassacskán "belaktam" MS3,Inesoft 5,stb ..eldőlt az i900 sorsa az i8000 marad. Már adtam volna fel az "eladó egy i900-as" hírdetést amikor behalt az i8000-es.
Nekem az jön le, hogy aki nem penge WinMo-s cuccokba az még ne vegye meg az i8000-et. Várjon a hazai megjelenéssel.
-Olcsóbb lesz.
-WinMo 6.5-ös lesz rajta
-Még az "okosok" is próbálgatják, nem olyan a supportja, mint mondjuk egy e-oldal az i900-nak,bár enek a készüléknek kevesebb buherálni valója lesz, mint az i900-nak ez tény.
-Terozékok is jobban lesznek pár hét múlva.Most mindent csak kintről lehet venni itthon nincs szinte semmi.
-Egy szólgáltatói gari azért kevesebb citerázni valót hagy maga után, mint egy gsm bolté.
-Pár hét múlva aki vesz ilyet már csak végig kell olvasni egy-két (már magyar)fórumot és max 1 hétvégén belövi a neki legoptimálisabbra..Ezekkel az észérvekkel szemben viszont jó érzés, hogy az elsők között vagy. akinek van ilyen baromi jó kijelzős, jó képernyő érzékenységű,jobb üzemidelyű,jól kezelhető cucca.
Most amikor visszaáltam az i900-ra ...hát csak annyit mondok nagyon várom vissza az i8000-et.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz Maxximus #1621 üzenetére
Hát, igen, igazad van! Aki nem akar sokat pepecselni a készülékkel, és nem nagyon szeret angol leiratokat végig nézni az inkább várjon még, amíg valamelyik szolgáltatónál elérhető lesz... Az hogy mennyibe fog kerülni, nos, szerintem korántsem lesz olcsóbb mint most bármelyik gsm boltban, szóval... Az omnia i900 is drágább szolgáltatónál mint gsm boltban, annak ellenére hogy már közel 1 éve elérhető....
Sajnálom hogy pont kifogtad a rosszat, de még szerencse hogy ilyen hamar kijött a hibája! Ha jól tudom akkor gsmline-nál csak fél év gart. adnak rá... (vagy nem?) Biztos hamar visszakapod, az i8000-ret!
Amúgy amit a két telefon (i8000 és i900) összehasonlításáról írtál, az szerintem is teljesen igaz, csak nekem rögtön első kézbevételre eldőlt hogy i900 lesz a vesztes! Szép volt jó volt, teljesen odáig voltam érte, de mikor először ránéztem az i8000 kijelzőjére....
-
-
Xever
csendes tag
Jó kis telefon ez. Éppen tagnap láttam, hogy a Nokia N97-es telója egy éves hűségnyilatkozattal 140k, gsm boltban 180k körül adják. Ehhez képest Omnia II gondolkodás nélkül megéri a 120-at. Mivel iPhone-t meg elvből nem veszek nem is nagyon maradna más alternatíva
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
-
fairi
addikt
ha jól tudom az OMNIA I-re nem lehetett feltenni hardveres ok miatt a TouchFlo 3D..
OMNIAII lehetséges lesz elvileg?Manila 2.5 használhatóbbnak néz ki mint a TouchWiz 2.0-persze ha sebességével nem lesz baj...
-
jjc
aktív tag
windows marketplace. lehet próbálgatni: [link]
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
őstag
válasz Schumacher! #1634 üzenetére
A gsmline-nál nekem első körben 1 hetet mondtak,elismerték a hibát továbbították a cuccot a (samsung?) szervízbe. Várok.
-
Gaabbaa
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
Pár cucc az omniához! Nekem a 2. a kedvencem!
-
Orcanus
csendes tag
Sziasztok.
Egy Omnia2-tulaj meg tudná nekem mondani, hogy a GPS tényleg annyira lassan fog be műholdakat internetkapcsolat nélkül? És egyáltalán mennyire használható benne a navigáció netkapcsolat nélkül?
Köszi...
-
Lancelot24
csendes tag
válasz Orcanus #1641 üzenetére
Hali!
Ha hideg indítás van, akkor tényleg gáz. Ha már egyszer megtalálta a műholdat, akkor tökéletes. Net kapcsolattal 10-15 mp és már navigálhatsz is.
Esetemben, csak akkor van gáz, ha újraindítod net kapcsolat nélkül.
De egy jó tanács. Ha engedélyezed a Xtra letöltést, akkor pillanatok alatt van műhold. Pár kb-ot tölt csak le, ami filléres dolog.
Üdv.:
-
Orcanus
csendes tag
válasz Lancelot24 #1642 üzenetére
Szia!
Köszi a segitséget! Percben kifejezve mit jelent ,hogy tényleg gáz (hideg inditás, internet nélkül)? Rendben van ,hogy pár kb-ot tölt le csak, nem is azzal van a gond, de ha nem előfizetéses vagy akkor mind1 mennyit tölt le...
-
Orcanus
csendes tag
válasz Lancelot24 #1644 üzenetére
Aha..az 1-2perc nem vészes ,de valamilyen teszteben 10percekről beszéltek...azért ilyedtem meg. Mert nekem nagyon fontos lenne a navi...még vacilálok az N97 és Omnia2 között ,de az igo miatt szerintem ez lesz...
-
Orcanus
csendes tag
válasz Lancelot24 #1644 üzenetére
Ja és még felvilágositanál azzal kapcsolatban hogy mi is az pontosan, hogy a-GPS? Úgy értem van valami különbség a sima GPS-es PDA-k és ez között? Külföldön ugyanugy működik? (internetkapcsolat nélkül)
-
Gaabbaa
aktív tag
amúgy az n97 tudásban szerintem messze van az omniaII-től! Én se szoktam használni a xtra-t (nincs is mobil-netem) és mégis hamar szokott holdat találni! Egyébként akor is működik benne a navigáció ha nincs sim kártya a telefonban...
Ja és hogy a kérdésedre is válaszoljak: külföldön is működik, totál mind1 hogy hol vagy a világban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest