Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
válasz babosmiki #493 üzenetére
ööö
nem is tudtam egy qwertys winmo telefonnál fontos tényező milyen a cam minőség..legtöbb winmonál már az is öröm ha fotóminőség egyáltalán használható...
Ennyire lemaradtam a telefóniával..
"Mi a fontos egy winmonál" listán szvsz 'videóminőség' a legutolsók közt van! -
fairi
addikt
Mi a pontos típusa a procinak? Eddig ez nekem egyértelműen nem derült ki..
Nem csak a hz-ek számítanak...Én magasról teszek milyen lesz a videó,fő tényezők: könnyen kezelhető és gyors legyen,meg lehessen vele telefonálni..Többi csak extra
ha alapdolgokkal baj van lehet fullHD 120fps-sel is,de mindennapokban szenvedés lesz... -
fairi
addikt
válasz babosmiki #529 üzenetére
ha videó külön szempont akkor erre gyúró készülékek közt kell körülnézni,samu i8910 ami hd videós,mondjuk ott is mintha nem menne tökéletesen,vagy lesz hd-s lg is ...
Gondolom a ha kezelőfelület gyors lesz nem akadozik az is nagy siker lesz mérnököknek
Egyáltalán van winmos te aminek jó a videója
Persze videóról bármit mondani míg bétás készülékekkel vannak tesztek...
végleges meg nemrég került forgalomba -
fairi
addikt
válasz Dyingsoul #909 üzenetére
Mikor a startot nyomja akkor gondolkodik egyet..
task switcher is problémázik egy picit...
persze ezek nem vészesek még a használatot nem rontják nagyon..
Najó N82 használok,az is tud gondolkozni ám,menünek 1.5-2 mp kell h felálljon nyomás után..
készenléti ikonoknál is van h 2-3 mp-t gondolkodik!Topic be van kedvencelve,nem lesz rossz ez,winmo szépen felskinelve,ekkora kijelzőre meg kiférnek a widgetek
-
fairi
addikt
na új teszt magyar!
220 voltosok csinálták!Mondjuk lehordják a videólejátszását és a procit! -
-
fairi
addikt
"már 4. hete próbálom beszerezni a készüléket, mert mingid elkapkodják előlem, ennek ellenére nem ömlenek a hozzászólások.."
erre a részre mondtam vmit,mivel a bejövő telókat elkapkodják....globális nézőpontból:lehet a fő ok nem a válság(mivel az okosteló piacot nem annyira érinti) hanem a riválisok erősödése..
IPhone is végre gatyába rázódott(csökkent a hülyeség benne),android lassan kezd előretörni,Nokia érintőstelói is népszerűek lehetnek...
Persze még omnia2 még nincs is hivatalosan itthon...Winmo mellett növekedő "utálat" se tehet jót neki...
kérdés komplex az biztos,de "mindig elkapkodják de nincs fóruméletre" nem válasz h globális visszaesés van
-
fairi
addikt
mondjuk hasznos funkciókat szolgálhatnak ezek a widgetek,3 lapon el is férnek,de látott videók alapján elég lassan vált a lapok közt,főleg ha még widgetek is ki vannak pakolva...
lehet olyan összeállítás h a touchwiz ui maga marad a skinezésével, menüjével,meg kockájával,de a widgetes todayt mással helyettesíteni..de ne legyen "viszály" az új today és a touchwiz ui közt?
-
fairi
addikt
válasz schumi.. :D #1438 üzenetére
i8910 képminőségileg jobb az eddig látott i8000-as képeknél,és videóban is jobb,főleg most jött softfrissítés is!
és ha összességében nézzük symbinos telóknak jobb a kameraminőség mint a winmos pda-knak! lehet a winmo kezeli nehezebben a kamerát vagy csak a gyártók nemtörődömsége!
progikat nézzük,winmora látszólag több van,de sok közülük még régi, stylussal kezelhető(nem trendi,és pálcika sincs bent az i8000-ban) vagy nem biztos támogatja wvga kijelzőt vagy egyszerűen összeakad mással,és nem az igazi!
s60v5 elég sok progi van már,i8910-en elfognak indulni kivéve a specifikusan nokia progik,mondjuk nem felhőtlen az élet,szignózási marhaság,és emiatti ajánlott hackelés! -
fairi
addikt
Mi a fontos neked,miben legyen igazán jó???
ha ezt eldöntöd akkor már könnyebb lesz a választás
Igazsághoz hozzátartozik a i8000 még csak bolti garival elérhető,és Ázsiából hozzák be a gsmboltok...
i8910 picit olcsóbb néhány helyen,és magyar samsung garival is elérhető!elégedett i8000 tulaj a sajátját dicsőíti,elégedett i8910 tulaj szintén a sajátját mondja jobbnak,akinek meg egyik sincs az meg a specifikációk,és mások hozzászólása alapján próbál okos lenni!
-
fairi
addikt
winmo-n sokkal több progi van ez nem vitás,de sok közölük még stylusos,
sztem próbaként néz körül mik vannak...
ha wvga támogatja a progi akkor jó lesz...
HD procija fejlettebb,ne tévesszenek meg a Mhz-ek,persze Omnia II-vel sincs nagy baj,átlagfilmeket lejátssza gond nélkül szaggatás mentesen,de HD filmeket már nem!
gps akkor nyert a i8000,ha döntő szempont volt!
IGO csak Winmora(najó már szifonra is van működő változat).HD-n mondjuk a garmin fut,vagyis ott se vészes a helyzet!
symbire az IGO-t messiásként minden tulaj várja,majd eccer vmikor kitudja mikor kijön...
persze kamera résznél fordít a HD,de Omnia II jobb két htc-nél! -
fairi
addikt
válasz Quasi_modo #1459 üzenetére
Én garmint használok a Nokiámon nincs vele sok baj,de azért IGO mégis IGO
-
fairi
addikt
válasz Quasi_modo #1461 üzenetére
http://mobilarena.hu/teszt/igo_8_menj_tovabb_egyenesen/osszegzes.html
meg avn oka miért közkedvelt![ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
válasz schumi.. :D #1485 üzenetére
nem widgetek a fő baj,hanem h tetű lassú a lapozás todayban és egy lapozás után még a shortcutként működő widgetek is töltődnek(1-2 sec)!
Uj TouchFloban(2.5) is vannak már widgetként működő ikonok,de nincs semmi töltődés!
Mobileshell is widgetes stb...Bogék videóján a facebook shortcut töltődik,szinte sírni lehet!
-
fairi
addikt
válasz Dare2Live #1487 üzenetére
jaja,régi cikkeket is lehet róluk találni pl.:web widget..
de a mobilokban valszeg először a samu használta az f480-ban..
kicsit gondolkodik az ember nem talál máshol ilyeneket!
Iphone előtti kor( i.e.k.) nem volt nagy divatja az ujjal kezelésnek...
Iphone koraban(i.k) levő próbálkozásoknál az f480-ban tűnik widget fel.előtte a samunak croix volt,lg az a-classal próbálkozik,fejlődik a TouchFlo de widget nuku!Nokia még tervezi a érintős mobilt,android még csak elmélet.... -
fairi
addikt
symbianba már letették idén a dolgot(i8910)
winmo is kipipálva(i8000,ezen még van dolgozni,widgeteket rendre nevelni)
igy a linux marad,eddig ezen a téren nem alkottak nagyot(galaxy ami androidos de tök átlagos(najó OLED) lett)
ha már álmodozunk akkor én is teszek vmit ide -
fairi
addikt
válasz Viktor0610 #1578 üzenetére
annyi lesz,én a speedshopba voltam,ott is ezt mondta a csóka!
induló hivatalos árnak szuper,fog ez lefele esni!
Gsm garis most is elég jó... -
fairi
addikt
válasz Csabee. #1605 üzenetére
ez az a kérdés ami flamehez vezet ha vki válaszol!
Ki kell mindkét készüléket próbálni,Budapesten speedshopba mindkét készülék ki van állítva..Mondjuk omnia2 melyik romváltozat van jó kérdés,de elég lag-esen viselkedett(touchwiz persze),egy karnyújtásnyira levő szifon körberöhögte sebesség terén... -
fairi
addikt
ha jól tudom az OMNIA I-re nem lehetett feltenni hardveres ok miatt a TouchFlo 3D..
OMNIAII lehetséges lesz elvileg?Manila 2.5 használhatóbbnak néz ki mint a TouchWiz 2.0-persze ha sebességével nem lesz baj...
-
fairi
addikt
válasz Schumacher! #1952 üzenetére
gameshow próbálgattam,widgetes todaynek fő baja még mindig lassú..
1-2 sec míg lapoz és minden betölt...
TF3D lapozás elég gyors,és minden oldal azonnal ad egy hasznos infót.
samu todaynek még rá kell kattintani a widgetre hogy eljuss ahova akarsz(pl lásd a sms-t) -
fairi
addikt
válasz hegyesidr #2693 üzenetére
nem túl jó konstrukció,87000 és csak 2 gigás kártya.....
ráadásul 24hó hűség is mellé..
kártyafüggetlenül,8 gigás 1 év gari ugyanúgy, már 99000 Ft,igaz igo nincs,de van nagy belső memória...már átportolták i8000-re a touchflo 2.5-t,csak még elég béta,talán pár hónap,ha foglalkozik vele a rommer...
de a touchflo 1.3 elvileg megy i8000(romozás nélkül),nemtom annak a toldozása h tart...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen monitort vegyek?
- Öregszem
- iPhone topik
- Milyen nyomtatót vegyek?