- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
felflasheltem az omega v23 -at, lite mode -ot választottam, full wipe is volt
reboot után itt villog nekem a samsung logó már vagy 5 percewtf?
-
stomi78
tag
Sziasztok !
Jelenleg a 4.1.2 van a telefonon, ma rátettem a KIES-re és azt írta,hogy van frissítés.
Aktuális verzió: PDA:LSD / PHONE:LS8 / CDC:LS6 (NEE)
Legfrissebb készülék szoftver verzió: PDA:LSS / PHONE:MS2 / CSC:LS9 (NEE)Engedjem neki a frissítést ?
Miket tartalmazhat ez az update ?-
Néhány hete érdekes dolgot produkál a telefon: Kb 10-15 másodpercenként ( ha hangszóró mellett van hallom ) kommunikál egy kicsit a mobiltoronnyal.Eddig ilyet nem csinált.Egyébként működik rendesen.
Valaki tapasztalt hasonlót ?Üdv !
-
logarithm
őstag
válasz
warezxts #24587 üzenetére
Stock és alapjaiban stock romokra jó:
-Az acid v7 (v5-t szerintem nem érdemes ha már van újabb) acidal települ az awesome beats, ezt majd poweramp-ban is lehet aktiválni, tehát összedolgoznak.
Stock romon másra nem nagyon van szükség szerintem.(lehet a music fx-et törölni kell, hogy működjön az awesome beats /system/app-ból)
Cm/aosp/aokp stb:
-Acid v7 szintén csak ami az aosp-ra jó tehát 2805.
Itt meg marad a dsp manager vagy awesome beats (egyiket törölni kell vagy törlődik) szintén jó mind a kettő powerampban összelehet dolgoztatni őket. + ajánlott a dorimanx kernel a amplifer gain-elésére stb (opcionális).
Chameleon rom:
Acid-ot felejtsd el nem működik bootloop stb minden bajod lesz.
-Felrakod a voodoo louder-t vagy a dorimanx kernel-t opcionális (ez a gain-ekre szolgál hangerő növelés stb.)
-poweramp használata, de ezt minden hol leírtam kötelező.
- Noozxoide telepítése, /system/app -ból music fx apk törlése, majd reboot és ezek után poweramp-al össze hangolás.Szerintem kb ennyi. beszéljenek a képek ez az aktuális használatom.
-
oba
addikt
kipróbálom már ezt az omega -t, eddig ez kimaradt... visszatartott a 630 megás mérete
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #24567 üzenetére
Esetleg ezt XDA-n valaki megtudná nekem kérdezni a Q&A-ban? Sajnos újoncként nem tudok linkelni, a kép nélkül viszont elég nehéz elmagyarázni, hogy mire is gondolok...
-
kiskacz
senior tag
+1 az OMEGA-ra, de:
A 23-t nehéz felrakni, (sok embernél kiakadt, pl. a 19 óta csak azt használok, és visszatértem a 22-re....) -első kóstolásra javaslom a 22-t.
Ha probléma a sok kék, az Omega XDA-s topic vége felé van egy KLAGAS (így keress rá) rendesen kidolgozott téma, ami inkább zöld, de tényleg - teljesen kidolgozott, kb. 70 mega, személyes tapasztalat - TÖKÉLETES. (A linkjén ott vannak a screenshotok felrakás előtt.)
Mosat kerestem rá - kiadott egy új témát már az is kék...
, de megvan a zöld is
-
warezxts
senior tag
Úgy döntöttem Netarom után egy kis változatpsság és felteszem a Chameleon vagy a Mackay-t. Engem a zenei részben rejlő lehetőségek érdekelnének. Mivel lehet kihozni a legjobb szólást? Acid, Nooze? BeatAudio, SRS, Acidból a V7 vagy V5 samsung optimalizált? egyszerre mehet-e fel több is? Valaki aki jártas a témában egy gyors összefoglalót dobjon már össze, előre is köszönöm!!!!
-
laszlolczka
őstag
Kernel: v5.06.1 Safe Stock + CWM6 + Root + exFAT + ext4-LSS.A legújabb PhilZ kernel,ha valakit érdekel.
-
havri1
félisten
Pontosan én sem tudom, de ha jól emlékszem, a deodexeltnél a programok indításánál valamilyen ellenőrzést kihagy, tehát gyorsabban indulnak.
Ez kihat az egész romra, mert minden deodexelve van benne.
[link]Szerk.:
deodexed (apk): A gyári alkalmazások apk fájljai (legtöbb esetben) ún. "odexed" apk-k. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás egy része (a classes.dex fájl) ki van szedve az apk-ból és egy külön fájlban, optimalizálva (az odex-ben) szerepel. A deodexelés során ez a fájl visszakerül az apk fájlba, így az alkalmazás egésze egyetlen apk fájlban lesz. Ennek előnye, hogy könnyebb módosítani (témázni) az apk-kat. Lásd még: odexed (apk), apk, leírás a dex fájlróldeodexed (ROM): Ha egy adott "custom" ROM-ban az alkalmazásokat (apk-kat) deodexelik, akkor azt a ROM-ot deodexed ROM-nak nevezzük. Ennek előnye, hogy könnyebben módosíthatók az egyes alkalmazások. Lásd még: deodexed(apk), ROM
-
kano
nagyúr
válasz
D-Phrag #24578 üzenetére
Nem tudom, hogy megtalálod-e valahol még a V9-et. Az a baj, hogy van már V10 és V11 is de semmiben nem jelent újítást. Ráadásul az utóbbi kettőhöz már play-ről kell letölteni a speciális dolgok beállításához való programot. V9-ben még benne van minden ami nekem kell, mondjuk annyi, hogy nem LSS hanem LSD alapú, de ez teljesen lényegtelen.
-
zolmesz
aktív tag
Úgy látszik, a CM10.1 és az LgCamera nem szeretik egymást. Feltelepítettem, kipróbáltam, a videó-fényképező mód között váltogatva befagyott a program. És ezen incidens után a sima kamera program sem indult el, csak egy wipe segített rajta, szóval nekem nem vált be a program.
Egyébként a sima kamera programban is van lehetőség fényt bekapcsolni videózás alatt, de mondom, én CM-et használok. -
f4hrenheit
csendes tag
Na én nem várok tovább a független JB-re, kérdés az, hogy fellehet e rakni a vodás, vagy telenoros JB-t függetlenre garancia vesztés nélkül?? Pl. Odinnal? 1.hsz-t elolvastam sokszor, de nekem ez még mindig magas, nem vagyok egy nagy ROMolgatós ember
. Köszönöm a segítségeteket!
-
oba
addikt
válasz
maggi1886076 #24571 üzenetére
ennyire nem kell mérgelődni
saját tapasztalatomat írtam le, én kipróbáltam kb. az összes custom romot
nálam ez vált be a legjobban, és szerintem nem fog rosszul járni ha első custom romként ezt próbálja ki... nem valami ótvar "szarportoltcm" -et ajánlottam neki...
de akkor elnézést, nem fordul elő többet, hogy személyes tapasztalat alapján ajánlok valamit
-
D-Phrag
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #24569 üzenetére
Én még mindig az Omega v23-at javaslom. Sokkal jobban össze van rakva és az akkuidő is normális, nem érzem a mediascanner beragadását, amit írtak páran. Lehet azért nem frissítik, mert annyira f.szántosra sikeredett.
Egy Dorimanx vagy Apolo kernel és megy mint az ökör.
Volt fent Neat, Alliance, CSR (Biftor fel se ment), szóval mindegyikhez volt közöm és mindig visszakerült az Omega. Semmivel sem rosszabb az üzemideje a többinél. Ez csak használat és főleg kijelző használat függvénye!Ui: Örülök, hogy engem kérdeztél!
-
oba
addikt
válasz
mAtThEw0319 #24569 üzenetére
próbáld meg a Neatrom Lite -ot
a legtöbben szerintem ezt használjuk itt, elég jó kis rom
[link] -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
D-Phrag #24568 üzenetére
Sziasztok!
Úgy érzem belejöttem a gyári ROM telepítésébe és megpróbálkoznék főzött JB ROM felrakásával is.
Tudnátok nekem olyat ajánlani ami ugyan olyan sebességű ( ha gyorsabb is az nem hátrány, de nem fontos, csak lassúbb ne legyen) mint a gyári de észrevehetően jobb az akkukezelése?
Köszi előre is srácok!(#24523) notaproblem: pedig vicces, de néha nem akar push-ba jönni az üzenet... a gyári E-mail app MS Exhanchange-el semmi probléma nem volt, azért hittem a gyári Gmail appra, hogy nem push.. nah mind1. Megbarátkozom azért vele.
szerk.: bocsi D-Phrag, nem akartam az üzenetedre válaszolni, véletlenül ráklikkeltem a Válasz -ra..
-
belavagyokbp
aktív tag
Valaki tudna linkelni esetleg egy full gyári galériát, + wallapaperchooser.apk-t mellé? A neatrom-ostól megőrülök, a háttérnek csak a közepét lehet beállítani, a háromnegyedét pedig levágja...
Más: Létezik ILYEN StatusBar mod S2-re is? S Advance-on ezt használtam, nagyon tetszik ez a világoskék, félig átlátszó status bar.. -
-
nfsu17
veterán
válasz
cyberlaci #24558 üzenetére
nem értem a kérdést.
látszik ahogy fókuszál, gyakorlatilag elhomályosodik, majd kiélesedik, aztán megint homályossá válik a kép....
keresi a fókuszt/élességet.
mondjuk tök fölöslegesen, mert sokszor indokolatlanul sokszor keresi.lgcamera app, fix fókusz, és ha a téma 1m-en kívül van, amit fotózni akarsz (autó, épület, hegy, stb), akkor nem is kell foglalkozni a fókusszal.
ha 1m-en belülre kerül, akkor ráböksz a kijelzőre és beállítja újra élesre. -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy mi okozza azt, amikor normális fényviszonyok közt videózok, látszik ahogy fókuszál, gyakorlatilag elhomályosodik, majd kiélesedik, aztán megint homályossá válik a kép....
Jelenleg Jelly Bean van rajta, a fényképek hibátlanok, de ennyit tudna a gyári videókészítésLenne valamilyen megoldás erre, vagy esetleg olyan app, ami használható........???
Köszönöm szépen...
-
Burt1793
veterán
válasz
belavagyokbp #24554 üzenetére
NEE rom volt, de nem is biztos, hogy egy fájlos, már régen volt, utána próbáltam helyrehozni, de nem sikerült.
Viszont se 20-as, se 30-as, se 70-es kártyát nem fogadott el. Az imei se változott meg, nem is értettem az egészet.
Viszont amikor visszajött a szervízből kárpótlásul újra adott a rendszer 50 giga dropboxot! -
Xirtam
veterán
Függetlenre kijött már az update?
-
Centaurus
tag
sziasztok!
Az a dolog merült fel bennem hogy ha S 3-om ra rá lehet dugni az xbox joyt akkor erre miért is ne lehetne
valaki próbálta már ?Esetleg valakinek valami ötlet,hogy hogyan tudnám megoldani? Előre is köszönöm a segítséget -
Eclips21
őstag
Dorimax kernellel szokott valaki OC-t nyomni vagy esetleg performance profilt használni? Mert nem értem miért esik vissza az antutu eredményem 1200-on ~4000pontot ad a procira 1500-on ~1500pont ez hogy lehetséges? Nem fagy ki soha nem kapok SOD-ot, sőt soha nem is volt. Még StabiliyTest-et is futtattam fél órán keresztül izzadt is rendesen de nem indult újra vagy fagyott le. Szórakoztam a feszültséggel is adtam neki vettem el belőle de így se volt jó, de valahogy mégis stabil. i9000 volt előtte és azzal nem volt ilyen lazán vitte UV-val 1400at. Arra is gondoltam hogy takarékosságból csak egy magot használ vagy mi lehet az oka?
esetleg valami terminálos parancs vagy STweeks beállítás kell még?
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
ha kifuggetlenitek egy androidos telot akkor ugye a bootloader meg zart. Azt hogy lehet megoldani hogy nyitott legyen? -
Flyme
senior tag
válasz
D-Phrag #24535 üzenetére
Köszönöm
Én félig átlátszó statusbart ismerek, ha az jó: [link]
Ha odexelt ROM-ot használsz, akkor törölnöd kell a system >> app mappából a SystemUI.odex-et, és rendesen működni fog, ha deodexelt, akkor nyilván semmit sem kell tenned. Nálam odexelt ROM-on sajnos elég bug-os volt, még a systemui.odex törlése után is, például zárolt képernyőn más hátteret állítottam be, és a statusbar-on a kezdőképernyő háttere jelent meg. Deodexelt ROM-okon viszont tökéletesen megy. Biztonság kedvéért csinálj mentést a SystemUI.apk-ról, és a systemui.deodex-ről is.
Most látom, van egy 50%transparentsys.zip és egy transparentsys.zip is, akkor az utóbbi valószínűleg 100% átlátszó.
(#24538) laszlolczka: -
busman
veterán
Elbaszódott a billentyűzetem....ilyen kicsi xar lett össze vissza lehet hùzogatni.
Nincs valamilyen visszaállitási lehetőség? -
Flyme
senior tag
Erre valaki?
-
tresh
veterán
válasz
rootkiller #24530 üzenetére
UAC-ot én mindig kilövöm de szerintem max a biztonság kedvért nyomj neki egy rendszergazdakénti futtatást azt nincs probléma
-
rootkiller
őstag
-
Nimda
addikt
A neatrom boot logót el lehet valahogy tüntetni?
-
tresh
veterán
válasz
rootkiller #24524 üzenetére
Odin3 v1.85
-
rootkiller
őstag
Melyik verziós ODIN ajánlott jelenleg? XWLSN-ről frissítenék XWLSS-re.
-
notaproblem
csendes tag
válasz
mAtThEw0319 #24509 üzenetére
Amennyire én tudom ki se lehet kapcsolni egy ideje a push-t. Itt is ezt írják.
Arra figyelj, hogy a szinkronizáció engedélyezve legyen és akkor elvileg működnie kell. Mondjuk vicces is lenne, ha androidon pont a gmail app működne rosszabbul mint bámilyen third party megoldás...
-
degec
senior tag
Ugye gyári T-s 4.1.2 még mindig nincs csak telemóka meg vudifonos ? jól látom-e ?
wake-e vagyok ? -
rootkiller
őstag
Na bevittem a T-Mobile szervízbe a telefont, mindenféle zúg gsm boltban nem bízom. 8500 körül lesz ha ki kell cserélni a panelt, 4000 körül ha tudják javítani.
-
Sanyi.il
aktív tag
csak nekem feltünő, vagy tényleg gyatra a készült képek mínősége CM 10.1 alatt ?
-
D-Phrag
senior tag
Tudtok olyan modot, ami átlátszóvá tudja tenni a statusbart (esetleg a notification area-t is)? XWLSN alá. NeatRom listában van egy ilyen mod, de nem állítható menüből és az ikonokat is megváltoztatja. Így meg nem tecc.
-
oba
addikt
Az "l2_hsic" processzről vagy miről tudtok valamit mondani? BetterBatteryStats szerint wakelockolt nekem az éjszaka folyamán és nem hagyta deep sleepbe menni a telefont. Merült is 10 százalékot... (Neatrom Lite, Dorimanx v8.16)
A másik ami néha-néha felébreszti a telefont (még flight mode -ban is) a facebook... Ekkora trágya app. Ki van kapcsolva benne mindenféle sync, push, notification...stb. Akkor minek "arcoskodik" mindig?
(#24513) tresh: sajnos használom a fb appot rendszeresen
csak ott tudok kapcsolatot fenntartani valakivel
-
Weeman1
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz
ntomi0730 #24405 üzenetére
Ügyesnek tűnik a RAM kezelése, de ezt negatívan ellensúlyozza, az hogy nem lehet a programokból egyszerűen kilépni, mint pl. a windows 7 esetében (hasonló ebben a windows 8 hoz). Ami elég furcsa, mert így erőforrás zabálóvá válik az amúgy is kicsi processzor teljesítmény és kevés RAM mellett. Trükkökhöz kell folyamodni mint pl. hibernálás, kilővés stb...
Költői kérdés: MIÉRT???
Kinek jó ez???
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
notaproblem #24508 üzenetére
Üdv!
Én úgy tudom, hogy nem. Hol lehet beállítani push -ra?
-
notaproblem
csendes tag
válasz
mAtThEw0319 #24507 üzenetére
a natív gmail app is tud push e-mailt, használd azt!
-
mAtThEw0319
senior tag
Szevasztok!
Elsején kérdeztem tőletek, hogy baj-e ha kihagyom a factory reset-et. Tapasztalat: 10-12 órán keresztül hibamentesen működött majd mikor hdmi átalakítóval a TV-re kötöttem, hogy megnézzek egy sorozatot megfagyott a telefon 2-3 perc használat után. Kivettem az aksit majd nem akart bekapcsolni csak a Samsung logo villogot vagy 5 percig. Meguntam majd felraktam újra a JB-t (a spanyolt) és utána nyomtam egy factory reset-et..
A lényeg a történetben: ezáltal ügye elvesztek az alkalmazásaim beállításai köztük az egyik legfontosabb a beépített E-mail programban szinkronizálva volt a G-mail, Microsoft Exchange módban..
próbáltam újra beállítani de semmi, nem akart csatlakozni a szerverre.. rágugliztam és ez a hír ütötte a szeget a fejembe.... [link]Akkor ennyi volt?
Én soha többé nem tudok használni majd push e-mail szolgáltatást a G-mail-el?
Mert én január 30. előtt használtam.. csak ügye resetelni kellett a telóm a fent említett ügy miatt... -
mivan80
aktív tag
válasz
rootkiller #24500 üzenetére
Hali!
A tünetek alapján sanszos, hogy halódik az usb portod...
HA garis a telefon, akkor rendelj egy szerviz futárt,
ha már nem garis, akkor keresd itt a fórumon a Kék Békát!
(nggabi) -
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #24500 üzenetére
Full Wipe sem oldotta meg...
-
LÁZ
addikt
elég meleg az utolsó fw a sammobile-on, 1970 januári dátummal
-
Doosa
aktív tag
Most PhilZ kernel van a telefonomon, de szeretnék Backlight notification-t és tudom, hogy ahhoz olyan kernel kéne ami támogatja a BLN-t. Ezt nem lehet valahogy felmodolni mindenképp kernelt kell cserélni? Persze gondolom mindenképp csere
Szóval arra irányulna a kérdés, hogy ha én alapjába véve meg vagyok elégedve a PhilZ-el akkor milyen ehhez hasonló kernelt tudtok ajánlani amibe van BLN?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.